محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853165023
مبتلایان به ایدز میتوانند ازدواج کنند؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مبتلایان به ایدز میتوانند ازدواج کنند؟
ایدز نوعی بیماری است که باعث ایجاد نقص در سیستم دفاعی بدن شده و فعالیت صحیح دفاعی بدن را مختل میکند. این بیماری از طریق ویروسی بهنام HIV از فردی به فرد دیگر انتقال مییابد.
مجله سیب سبز: ایدز نوعی بیماری است که باعث ایجاد نقص در سیستم دفاعی بدن شده و فعالیت صحیح دفاعی بدن را مختل میکند. این بیماری از طریق ویروسی بهنام HIV از فردی به فرد دیگر انتقال مییابد. فرد در طول زندگی ممکن است این بیماری را کسب کند؛ یعنی این بیماری ارثی نیست. از آنجا که سیستم ایمنی فرد مبتلا به ایدز ضعیف میشود، بیمار ممکن است دچار انواع متفاوت از نشانههای بیماریها و عفونتهای فرصتطلب شود.
باید بدانید که هر کسى با ویروس HIVآلوده شد و تست HIV مثبت پیدا کرد، مبتلا به ایدز محسوب نمىشود. هنگامى تشخیص ایدز در یک فرد آلوده به HIV داده مىشود که یا تعداد مطلق سلولهاى CD4 (گروهى از سلولهاى دفاعى بدن) به کمتر از ۲۰۰عدد در هر میلىمتر مکعب خون رسیده باشد یا عفونتهاى فرصتطلب (ناشى از عواملى که نمىتوانند در افراد سالم بیمارى ایجاد کنند) در فرد بهوجود آمده باشد.
راههای انتقال ویروس ایدز
ویروسHIV از سه طریق عمده از فردی به فرد دیگر انتقال مییابد. اولین راه از طریق تماس جنسی است که هر نوع تماس جنسی که همراه با دخول باشد امکان انتقال این بیماری را ایجاد میکند. راه بعدی انتقال ویروسHIV آسیب پوستی و انتقال از طریق خون است. خونی که آلوده باشد اگر با پوست آسیبدیده در تماس باشد، امکان انتقال دارد. منظور از پوست آسیب دیده، زخم و باز شدن پوست است.
کارهایی مثل تزریق با سرنگ آلوده، خالکوبی با وسایل آلوده، فرو رفتن سوزن آلوده در دست، تزریق خون یا بعضی فرآوردههای خونی آلوده، دندانپزشکی با وسایل آلوده و... همگی شامل این مورد میشود. راه سوم انتقال ویروس از مادر باردار به فرزند است.
این نوع انتقال میتواند در زمان بارداری، حین زایمان یا حتی دوران شیردهی اتفاق بیفتد. جز این موارد راه انتقال دیگری برای این نوع ویروس وجود ندارد. تماسهای روزمره، دست دادن، روبوسی، تماس با اشک یا بزاق مبتلایان به ایدز، استخر مشترک، حمام یا دستشویی مشترک، زندگی در یک خانه، نیش پشه و عواملی از این دست هیچ کدام راههای انتقال این ویروس نیستند.
ویروس ایدز چقدر زنده میماند؟
گفته میشود که ویروس ایدز در خون خشک شده تا سه ساعت زنده است اما توصیه میکنیم برای اطمینان بیشتر از تماس با هر نوع خونی که آلوده به ویروس ایدز است، پرهیز شود. اینکه ویروسHIV فقط چند ساعت خارج از بدن، زنده میماند به این معنی نیست که اگر چند ساعت از تزریق یا استفاده از وسایل برنده گذشته باشد، میتوانید از این وسایل استفاده کنید. حتما باید سرنگ، تیغ و دیگر وسایل را فقط یکبار آنهم بهطور شخصی استفاده شود. علاوه بر ویروس ایدز، چندین ویروس خطرناک دیگر هم وجود دارد که تا مدتها روی وسایل زنده میماند و منتقل میشود که باید مراقب ابتلا بود.
حتی اگر آلوده شده باشید، میتوانید مبتلا نشوید
حتی اگر با سرنگ آلوده به خون بیمار ایدزی بدنتان زخمی شد هم میتوانید در یک دورهای تحتدرمان قرار بگیرید تا به این ویروس مبتلا نشوید. خیلی از پزشکان هستند که از وحشت ابتلا به این بیماری از معاینه بیمار مبتلا به این ویروس امتناع میکنند، این درحالی است که شمار مبتلایان به این بیماری از این طریق بسیار پایین است.
علائم ایدز را بشناسید
درواقع ایدز نشانگانی شامل بیماریهای مختلف ازجمله عفونتهای فرصتطلب، سرطانهای نادر و... است و علائمی که در مرحله انتهایی بیماری ایجاد میشود علائم این بیماریهاست؛ مثل تب، کاهش وزن، بزرگ شدن غدد لنفاوی و... این علائم غیراختصاصی است و در بیماریهای دیگر نیز دیده میشود. بیماریهای عفونی نادر، اسهالهای شدید و مزمن، تب طولانی، کاهش وزن، بیماریهای پوستی، مغزی و شخصیتی از علائم ایجاد بیماری است. علائمی که شخص مبتلا به ایدز ممکن است نشان دهد عبارتند از: بزرگ شدن غدد لنفاوی گردن، سینه و پهلو، ابتلا به سل و لاغری شدید، عفونت قارچی دهان (برفک) و اسهال طولانی.
چه زمانی علائم بروز مییابند؟
از زمانی که یک فرد به ویروس ایدز مبتلا میشود تا زمانی که علائم آن را نشان دهد زمان متفاوتی طول میکشد. در بعضی افراد این مدت کوتاهتر است و علائم زودتر بروز مییابد، در بعضی دیگر از افراد حتی ممکن است تا 10سال هم به طول بینجامد. این موضوع به عوامل بسیار ازجمله وضعیت سلامت و رفتارهاى فرد بستگى دارد.
چطور میتوان به وجود ایدز در بدن پی برد؟
تنها راه تعیین اینکه فردى به HIV آلوده شده است، انجام آزمون تشخیص مخصوص آن است. بسیارى از افرادى که به HIV آلوده مىشوند تا سالها علامتى ندارند و از طرف دیگر بسیارى از علائمى که براى ایدز ذکر مىشود با بیمارىهاى دیگر مشترک است، بنابراین از روی علائم چندان نمیتوان به وجود ایدز پی برد و باید حتما آزمایش داد.
آیا مثبت بودن تست ایدز به معنای مرگ است؟
مثبت بودن تستHIV به این معناست که شما ویروس عامل ایدز را در بدن خود حمل مىکنید. مثبت بودن این تست به این معنا نیست که در حال حاضر ایدز دارید و نیز به معنای این نیست که شما دیگر نمیتوانید به زندگی ادامه دهید. گرچه درمان قطعی براى ایدز وجود ندارد، بسیارى از عفونتهاى فرصتطلبى که در بیماران مبتلا به ایدز بهوجود مىآید را مىتوان کنترل یا برطرف یا از آنها پیشگیرى کرد. از طرفی درمانهاى موجود مىتواند تکثیر ویروس را مهار کند. در حال حاضر به طول عمر و کیفیت زندگى مبتلایان به ایدز به میزان قابلتوجهى افزوده شده است.
احتمال ابتلای نوزاد از مادران مبتلا چقدر است؟
اگر اقدامات خاصی برای مراقبت و کنترل بیماری در مادران باردار انجام نشود 20 تا 30درصد نوزادانی که از مادران مبتلا به ایدز بهدنیا میآیند، امکان ابتلا به این بیماری را دارند. گاهی این رقم ممکن است بالاتر رفته و تا 40 یا 50درصد هم برسد. اما باید بدانید که اگر مادر تحت مراقبتهای خاص قرار گیرد، دارو مصرف کند و بیماری او تحت کنترل قرار گیرد، امکان تولد نوزاد سالم از مادر مبتلا به ایدز هم وجود دارد. یکی از مراقبتهای بارداری برای مادران مبتلا غیر از دارو هم برای مادر و هم برای نوزاد، در صورت لزوم توصیه به انجام عمل سزارین به جای زایمان طبیعی است. این مراقبتها میتواند امکان ابتلا به این ویروس را حتی تا 2درصد کاهش دهد.
شیوع این بیماری چقدر است؟
هر سال موارد جدید ابتلا به این بیماری گزارش میشود اما شیب افزایش این بیماری کند شده است. برخلاف آنچه برخی افراد میگویند؛ آمارهای رسمی و غیررسمی درباره شیوع این بیماری با هم همخوانی دارد و گفته میشود حدود 80هزار نفر در ایران به ویروسHIV مبتلا هستند. حدود 20هزار نفر از مبتلایان شناسایی شده و بقیه در حال شناسایی هستند. حدود 6هزار نفر از مبتلایان هم تحتدرمان هستند. درباره بیماری ایدز در ایران وضعیت کنترل و پیشگیری خوب است اما باید میزان شناسایی و درمان مبتلایان را افزایش دهیم. در زمینه پیشگیری از طریق تزریق بسیار خوب عمل شده و اطلاعرسانیها کافی است اما در زمینه پیشگیری از انتقال از طریق تماس جنسی هنوز جای کار وجود دارد.
آیا ایدز درمان میشود؟
ایدز برخلاف تصور عموم بیماری غیرقابل درمان نیست و در حال حاضر درمانهای مفیدی برای بیماری ایدز شناخته شده که در ایران هم بیماران از این درمانها استفاده میکنند. البته درمانها به ریشهکنی کامل ویروس از بدن منجر نمیشود، اما باعث میشود ویروس در خون غیرقابل شناسایی شود. روشهای درمان تا حد زیادی بیماری را کنترل کرده، باعث بهبود سیستم ایمنی بدن میشود و طول عمر را نسبت به کسانی که درمان انجام ندادهاند، بیشتر میکند. بهعلاوه داروها جلوی تکثیر ویروس را گرفته و باعث میشود بیماری به دیگران هم منتقل نشود، یعنی ویروس در سلولهای بدن وجود دارد اما تکثیر نمیشود. همین که ویروسها تکثیر نمیشوند ایمنی بدن بالا میرود.
چه زمانی باید درمان را شروع کرد؟
خوشبختانه درمان ایدز در ایران رایگان است و وزارت بهداشت داروهای این بیماران را تامین میکند. چندین مرکز در سطح کشور داروها را برای بیماران و تحتنظر پزشک ارائه میدهند. درمانها هرچه زودتر و در مراحل اولیه بیماری شروع شوند بهنفع بیمار است اما توصیه میکنیم حتی اگر زمان زیادی از بیماری گذشته است اما باز هم برای درمان اقدام شود. در گذشته گفته میشد بیماران صبر کنند تا بیماری کمی پیشرفت کند، اما الان گفته میشود احتمالا هرچه درمان سریعتر آغاز شود، بهتر است.
مراقبتهای داخل منزل برای مبتلایان به ایدز
توجه داشته باشید که هنگام تماس با خون یا دیگر مایعات بدن که ممکن است خون قابل مشاهده در آن دیده شود، مانند ادرار، مدفوع، استفراغ، بریدگیها، زخمها یا ترکهای پوستی مراقبتکننده و بیمار باید با پانسمان پوشش داده شود. دستها و دیگر نقاط بدن باید پس از تماس با خون یا دیگر ترشحات بدن سریعا شسته شوند و سطوحی که روی آن را خون پوشانده باید بهدرستی ضدعفونی شوند.
باید از کارهایی که احتمال تماس با خون در آن وجود دارد، مانند استفاده از تیغ صورت تراشی یا مسواک مشترک، دوری شود. از سوزن و دیگر اشیای برنده در صورت ضرورت پزشکی استفاده شود (غلاف سرسوزن را مجدد با دست روی آن قرار ندهید یا سر سوزن را از سرنگ جدا نکنید. سرسوزن را با استفاده از ظرفهای مخصوص محافظ دور ریخته و دور از دسترس کودکان و مهمانان قرار دهید). بهطور کلی رعایت احتیاط استاندارد انجام شود. بهعلاوه از تماسهای جنسی مشکوک و پرخطر دوری کرده و حتما در روابط زناشویی از وسایل پوششی مثل کاندوم استفاده کنید.
آیا مبتلایان به ایدز میتوانند ازدواج کنند؟
ما کسی را که به بیماری ایدز مبتلاست، از ازدواج منع نمیکنیم اما برای این موضوع حتما باید با پزشک مشورت کند و موضوع با فرد مورد نظر در میان گذاشته شود و با اطلاع از این قضیه، ازدواج انجام شود. پزشک راههای جلوگیری از انتقال بیماری را به فرد آموزش میدهد تا همسر هم به این بیماری مبتلا نشود. پایبندی به روابط جنسی شرعی و با یک شریک جنسی و کاندوم روشهای خوبی برای جلوگیری از انتقال این بیماری از طریق ارتباط جنسی است.
اتوبوس ایدز چه کاری انجام میدهد؟
اتوبوسهایی با عنوان «اتوبوس ایدز» در سطح شهرها راهاندازی شده که اطلاعرسانی درباره این بیماری انجام میدهند. راههای انتقال، پیشگیری، درمان و... در آنها به مردم ارائه میشود. بهعلاوه افراد میتوانند بهصورت رایگان تست ایدز بدهند و در همان لحظه پاسخ دریافت کنند. بههرحال این اقدامات، اطلاعرسانی از کانالهای مختلف است و میتواند آگاهی مردم را افزایش دهد. با چنین اقداماتی حداقل ترس مردم از این بیماری کمتر شده و باعث میشود که اگر کسی لازم است حتما آزمایش این بیماری را بدهد. رسانهها، تلویزیون، رادیو، روزنامه و... همگی میتوانند در اطلاعرسانی نقش داشته باشند. طرحهایی مثل همین اتوبوس ایدز هم در کنار رسانهها گام برمیدارد.
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
سقف سن ازدواج دختران تعیین شود/ کودکان متاهل نمیتوانند مهریه بگیرند
مدیرکل امور اسناد و مترجمان قوه قضاییه در گفتوگو با ایلنا سقف سن ازدواج دختران تعیین شود کودکان متاهل نمیتوانند مهریه بگیرند مدیرکل امور اسناد و مترجمان قوه قضاییه گفت سن ازدواج را باید در خصوص تمام اتباع ایرانی یکسان کرد زیرا امروز این موضوع تنها مربوط به احوال شخصیه محسوبشایع ترین داروی پروستات بیمه نیست/وضعیت ایدز جنسی
در نشست خبری سلامت مردان عنوان شد شایع ترین داروی پروستات بیمه نیست وضعیت ایدز جنسی شناسهٔ خبر 3558428 - سهشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۳ سلامت > درمان رئیس دبیر و عضو هیئت مدیره انجمن اوروژلوژی ایران در نشست خبری به تشریح وضعیت سلامت مردان پرداختند به گزارش خبرنگار مهر دکترنکات مفید برای مبتلایان به سیاتیک
در اکثر موارد درد سیاتیک بدون جراحی از بین میرود استفاده از گرما یا سرما درمانی ورزشهای کششی و داروهای ضد درد مؤثر هستند بیماری سیاتیک سیاتیک بیشتر در سنین 30 تا 50 سال بروز میکند و علت آن پاره شدن دیسک بین مهرهای است در اینجا برای چگونگی درک بهتر سیاتیک در کسانی که از اباکتریها میتوانند ببینند/یافته عجیب محققان
باکتریها میتوانند ببینند یافته عجیب محققان دانش > پزشکی - همشهری آنلاین نوشت باکتریها میتوانند ببینند در واقع تمامی فضای این تکسلولیها یک چشم واحد است و مانند یک دوربین کوچک با قابلیت متمرکز ساختن نور عمل میکند براساس گزارش MSNBC اين توانايي چيزي فراتر از۲۰ هزار ایرانی سال گذشته تب مالت گرفتند/آمار فوت مبتلایان
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ۲۰ هزار ایرانی سال گذشته تب مالت گرفتند آمار فوت مبتلایان شناسهٔ خبر 3051898 - یکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۹ سلامت > بهداشت رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت اظهارداشت سال گذشته بیش از ۲۰ هزار نفر در کشور به بیماریبا ازدواج نمی توان بیماری افسردگی را درمان کرد
بیماری افسردگی دلایل و ریشه های متعددی را در بر دارد بیماری افسردگی بیماری افسردگی دلایل و ریشه های متعددی را در بر دارد که به اشتباه برای رفع آنها برخی افراد ازدواج را توصیه می کنند که متاسفانه این راه حل تاثیری در درمان افسردگی ندارد متأسفانه برخی خانوادهها وقتی متوجه افسردگیرئیس سازمان غذا و دارو: اولویتهای نظام سلامت بر اساس توان بودجهای است/صنایع میتوانند فراتر از دولت عمل کنند
رئیس سازمان غذا و دارو اولویتهای نظام سلامت بر اساس توان بودجهای است صنایع میتوانند فراتر از دولت عمل کنندرئیس سازمان غذا و دارو گفت اولویتهای نظام سلامت بر اساس توان بودجهای صورت میگیرد و صنایع میتوانند فراتر از اولویتهای دولت عمل کنند به گزارش خبرگزاری فارس رئیاحتمال ابتلا به سرطان پستان در مبتلایان به تیروئید
احتمال ابتلا به سرطان پستان در مبتلایان به تیروئید محققان بیمارستان دانشگاهی آرهوس در دانمارک می گویند خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان مبتلا به پرکاری تیروئید بیش از سایرین است خبر خوب برای زنان دچار کم کاری تیروئید هم این که این گروه از بیماران شش درصد کمتر از زنان سالم در معرمبتلایان به آسپرگر
در مورد سندرم آسپرگر چه میزان می دانید این بیماری تا چه حد روی سلامتی ما تاثیر میگذارد و موجب بروز چه مشکلاتی در افراد مبتلا می شود چه درمان هایی برای آن وجود دارد می خواهیم این بیماری را بیشتر بشناسیم افراد مبتلا به آسپرگر ممکن است در رفتارهای غیرکلامی مانند نگاه مستقیم به چشم دبررسی علل علاقه به دیر ازدواج کردن
چرا دخترها و پسرها به فکر تشکیل زندگی مشترک نیستند و تمایلی به این امر ندارند علت ازدواج آن ها در سنین بالا چیست چرا اینهمه آمار افراد مجرد بالارفته است می خواهیم از زبان مشاورین و روانشناسان این موضوع را بررسی کنبم حتما در بین اطرافیان خود دختران و پسرانی را می بینید که با وجود-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها