تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852352372




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راز هیاهوی جدید اکبر گنجی و عباس عبدی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: راز هیاهوی جدید اکبر گنجی و عباس عبدی چیست؟

راز هیاهوی جدید اکبر گنجی و عباس عبدی چیست؟


درحالیکه هاشمی چه در دوران مبارزه علیه شاه، چه در کوران تحولات دهه نخست انقلاب و سال های پس از آن همواره خط و مشی ثابت و مشخصی داشته است، در مقابل امثال اکبر گنجی و عباس عبدی هر روز برای خوشامد یک گروه و جبهه خاص تغیر موضع می دهند. حرکات زیگزاگی و متناقض این افراد واقعا جای سوال ندارد؟ روزگاری علیه هاشمی رفسنجانی تیغ می کشیدند و با ابداع عناوینی چون عالیجناب سرخپوش، به او می تاختند، اما این روزها انتخابات خبرگان می خواهند خط و ربط تعیین می کنند.
انتخاب نوشت: در روز های اخیر اظهارات برخی از اصلاح طلبان تندرو سابق همچون اکبر گنجی علیه یا له آیت الله هاشمی یا لیست خبرگان مورد حمایت فضلا و علمای برجسته کشور، بار دیگر خاطرات تلخ گذشته را زنده کرده است. این گروه، از یک سو با اظهارات خود بهانه به دست تندروهای افراطی می دهند که شائبه ایجاد اختلاف بین هاشمی و اعتدالیون را  دامن زده و دنبال کنند و از طرف دیگر، خود را حامی نظریاتی بدیهی جا زده و مدعی رهبری آن می شوند و دست آخر از خارج از کشور برای فعالان سیاسی داخل و مردم در مورد انتخابات پیش رو خط و نشان می کشند. در واقع باید در این شرایط از خود پرسید که این افراد تندرو و افراطی  چه سودایی در سر دارند؟ آیا این یک طراحی جدید برای احیاء یک بازی قدیمی نیست؟ آیا حمایت های بودار امثال گنجی، اثرگذارتر از هر نوع حمله و تخریبی نیست؟   
درحالیکه هاشمی چه در دوران مبارزه علیه شاه، چه در کوران تحولات دهه نخست انقلاب و سال های پس از آن همواره خط و مشی ثابت و مشخصی داشته است، در مقابل امثال اکبر گنجی و عباس عبدی هر روز برای خوشامد یک گروه و جبهه خاص تغیر موضع می دهند. حرکات زیگزاگی و متناقض این افراد واقعا جای سوال ندارد؟ روزگاری علیه هاشمی رفسنجانی تیغ می کشیدند و با ابداع عناوینی چون عالیجناب سرخپوش، به او می تاختند، اما این روزها انتخابات خبرگان می خواهند خط و ربط تعیین می کنند. 
 
اکنون، اکبر گنجی که با نوشته های خود یکی از عوامل آغاز موج تخریبی علیه هاشمی بود و از چهره های موثر در ظهور و تولید فردی چون احمدی نژاد بوده است، امروز نمی تواند مدعی تئوری بافی برای جریان اعتدال و مسائل مربوط به انتخابات خبرگان باشد. او اما به نظر می رسد بار دیگر قصد دارد همان بازی سوخته را عملیاتی کند.
 
رویه گنجی بدین صورت است که در آستانه هر انتخابات سرنوشت سازی سر و کله اش پیدا می شود و مجددا با همان روحیه مخرب خود مباحثی را برای بر هم زدن فضای سیاسی و رسانه ای طرح می کند و به قول معروف، به تندروهای راست داخلی پاس گل می دهد.  اگر دقیق تر به سخنان و تحرکات تندروهای داخلی و خارج نشنیان افراطی بنگریم، در می یابیم که این دو باوجود عناد و خصومتی که نسبت به بکدیگر نشان می دهند اما مکمل های خوبی برای یکدیگر هستند. این جریانات مذکور بر روی این امر تفاهم نانوشته ای دارند؛ تخریب هاشمی که از آن بعنوان یکی از استوانه های انقلاب و نهضت امام خمینی (ره) یاد شده است.
 
گنجی اکنون به ظاهر شاید مدافع هاشمی شده، اما در یک بازی پیچیده طراحی شده، در اصل همان رویکرد تخریبی علیه او را ادامه می دهد، اما با یک روش جدید! او در تازه ترین یادداشت خود، سعی دارد یک تئوری بدیهی را که هر فرد مطلع از تحولات سیاسی (نه به تندروها) از آن آگاه است را به نام خود رقم زده و بدین ترتیب پاس گلی کم نظیر را به تندروها هدیه دهد تا فریاد زنند که ایها الناس این تئوری، نوشته ی این فرد است و از ذهن و اندیشه یک ضدانقلاب برخاسته است ؛ پس بر این اساس، هر کس حامی این ایده باشد، با گنجیست! 
 
در این میان نباید از امثال عباس عبدی غافل شد که هنوز در اتفاقات دهه 70 خود را محبوس کرده و بغض هایی فراموش نشده ای دارند که گاه و بیگاه سر بر می آورد. این آقایان، همواره ساز اعتدال زده اند و همیشه به ساز تندروها رقصیده اند. اینان کسانی هستند که نمی خواهند نقش خود در تندروی های اوائل انقلاب و دوران اصلاحات را بپذیرند و همواره بر رویکرد غلط خود تاکید دارند.
 
نمونه ای از همصدایی برخی از افراطیون داخلی با گنجی 
 
روزنامه رسالت نوشت: «مقلدين اكبر گنجي در روزنامه هاي زنجيره اي نام فهرست مورد علاقه اكبر گنجي را «خبرگان مردم» گذاشته اند و آن تبليغ مي كنند.اين ليست در حقيقت حب به افراد موجود در ليست نيست بلكه بر اساس بغض به برخي ديگر از خبرگان برحسب آنچه راديو آمريكا از قول اكبر گنجي گفته تنظيم شده است. به نقل از راديو آمريكا اكبر گنجي در مقاله خود تحت عنوان «نه به فقه داعشي از طريق انتخابات خبرگان» مي نويسد: «نه به داعش در انتخابات چه معنايي دارد؟ چه كساني نمادهاي داعش هستند؟» او سپس مي نويسد: «فقهي كه جنتي، يزدي، مصباح، احمد خاتمي، هاشمي شاهرودي و... از آن دفاع مي كنند همان فقه داعش است. به اين افراد نبايد در انتخابات راي داد.» اكبر گنجي كه در ايام موسوم به قتل هاي زنجيره اي، آيت الله هاشمي رفسنجاني را با لقب عاليجناب سرخپوش مي نواخت، امروز در مسند مرجعيت ضد انقلاب حكم به اين رهنمود داده كه به حضرات آيات ياد شده راي ندهيد. متاسفانه با همين رهنمود، بنا به گزارش روزنامه هاي ديروز زنجيره اي فهرستي را تحت عنوان «خبرگان مردم» ارائه شده و همان افراد را حذف كرده است. سئوال مهم اين است كه اين ليست، ليست هاشمي است يا اكبر گنجي؟! بي ترديد اكبر گنجي با هيچ يك از اعضاي اين ليست موافق نيست، حتي با آقاي هاشمي رفسنجاني. او به فكر حذف اصيل ترين فقهايي است كه مثل كوه در برابر ضد انقلاب و آمريكا ايستاده اند. ليست هاشمي نبايد اين ماموريت را رسماً به عهده بگيرد.»


روزنامه رسالت با نگارش این تحلیل، دقیقا همان پازل گنجی را تکمیل کرده است. حقیقت آن است که به نظر می آید یک نوع هماهنگی نانوشته بین تندرویهای داخلی و با تندروهای خارجی همچون اکبر گنجی وجود دارد. نوشته رسالت دقیقا همان خطی است که طیف تندروها می خواهند پیش بگیرند. می خواهند این شبهه را ایجاد کنند که اکبر گنجی  استراتژیسک و خط دهنده انتخابات است. حال باید پرسید که چرا روزنامه رسالت این روزها انقدر به تحلیل های گنجی علاقه مند شده است؟ آیا این هماهنگی تعمدی است یا سهوی؟

 
در مجموع، باتوجه به اینکه این روزها کینه های کهنه باردیگر زنده شده، باید منتظر حملات سنگین گروه های تندرو به هاشمی و جریان اعتدال با حربه ی حمایت ادعایی چهره های خارج نشین(با هدف تخریب) باشیم. در این میان، انتظار می رود کسانی که اندکی با تاریخ انقلاب و نقش هاشمی در تثبیت نظام آشنا باشند بازی این این جماعت را نخورند.




سه شنبه, 27 بهمن 1394 ساعت 09:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن