تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835312193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصرار عباس عبدی بر انتقاداتش به آیت الله هاشمی رفسنجانی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اصرار عباس عبدی بر انتقاداتش به آیت الله هاشمی رفسنجانی
عباس عبدی با روزنامۀ «سلام» به چهره ای رسانه ای تبدیل شد. او در آن روزنامه از سیاست های دولت هاشمی به ویژه در دو حوزۀ «اقتصادی» و «اجتماعی» انتقاد می کرد. با نزدیک شدن جناچ چپ اصلاح طلبان به آیت الله هاشمی، عبدی هم از نقد او دست کشید؛ اما ظاهراً او دوباره به حرکت درآمده است.
کد خبر: ۵۶۵۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳ - 06 February 2016


هرچند عباس عبدی طرح برخی از انتقاداتش به آیت الله هاشمی رفسنجانی را ناشی از عصبانیت می داند، بر اصل آن سخنان تأکید دارد و بر درستی آنها دلایل تازه ای آورده است.

به گزارش «تابناک»، آیت الله هاشمي در آيين سالگرد بازگشت امام (ره) در انتقاد از رد صلاحيت حجت‌الاسلام سيدحسن خميني، سخنان تندی بر زبان راند. سخنان ایشان با واکنش های بسیاری روبه رو شد. در این میان، نوشته دو تن از اصلاح طلبان بیشتر از دیگران گسترش و پژواک یافت؛ سید محمد علی ابطحی و عباس عبدی. ابطحی بعداً از فحاشی ها و بی اخلاقی ها گله کرد و  به این خاطر، ترجیح داد دیگر این بحث ندهد؛ اما عباس عبدی در مصاحبه با روزنامه «شرق» بر سخنان خود پای فشرد و دلایل تازه ای بر استدلال های خود افزود.

بنا بر این گزارش، گرانیگاه سخنان عباس عبدی در یادداشتش «قبیله گرایی» بود. وی از این منظر سخنان آقای هاشمی را نقد کرد.

در بخشی از یادداشت عبدی آمده بود: ««دفاع از این ادعا(صلاحیت سید حسن برای کاندیداتوری در انتخابات خبرگان) هیج ربطی به انتساب به ریشه خانوادگی ایشان و یا بدهی به امام و خانواده امام ندارد، و این استدلال نه تنها ضعیف و بی ربط ؛بلکه نادرست نیز است، و خواسته و ناخواسته در جهت موجه جلوه دادن رد صلاحیت ایشان است و جز به تنش سیاسی کمک نمی کند. این منطق قبیلگی و خلاف آرمانهای شناخته شده است. به نظر میرسد که آقای هاشمی در موارد دیگر هم با همین منطق انتساب خانوادگی و یا بدهکار و طلبکاربودن، از افراد دفاع یا به آنها حمله می کنند».

بنا بر این گزارش، عباس عبدی در مصاحبه با روزنامۀ «شرق» بر نقد پیشین خود از سخنان آقای هاشمی تأکید و با انتقاد از پایه قرار دادن ویژگی های نسبی و خانوادگی حجت الاسلام سید حسن خمینی از سوی آقای هاشمی رفسنجانی، این کار را عجیب توصیف می کند و می گوید: «نه ‌تنها من، بلكه بسیاری از علاقه‌مندان هم این اعتقاد را دارند. از دولتي‌ها گرفته تا دوستانشان، از این مواضع تعجب کردند».

عبدی معتقد است که این شیوه از دفاع کردن از سید حسن به معنای پذیرفتن عدم صلاحیت علمی سید حسن خمینی است. عبدی می گوید: «نقدم به صحبت آقای هاشمی این است که این حرف نگاه آنها را که مدعي هستند حسن‌آقا صلاحیت ندارد و می‌خواهند به‌واسطه پایگاه انتسابی‌اش او را جلو ببرند تشديد كرد».

عبدی در بخش دیگری از این مصاحبه می گوید: «صحبت آقاي هاشمي ـ فارغ از مفادش ـ به‌ هیچ‌ وجه ناظر بر کمک‌ کردن به تأیید صلاحیت نبود. ناظر بر تحمیل هزینه بود. این کار ـ بدون لحاظ محتوا ـ فقط باید بعد از ردصلاحیت صورت می‌گرفت نه قبل از نهايي‌شدن نتيجه بررسي صلاحيت‌ها. این به این معنی نیست که ایشان قطعا تأییدصلاحیت نمی‌شود، اتفاقا امید داریم که حتما تأیید شوند اما هر اتفاقی بیفتد اين صحبت‌ها اثر منفی داشت. برای همین همه تعجب کردند. این چه کمکی می‌کرد؟ حسن‌آقا اصلا نمی‌خواست اعتراض کند اما اصرار کردند و ایشان اعتراض کرد. وقتی این کار انجام شد، این صحبت اصلا کمکی به او نمی‌کند. صحبت آقاي هاشمي می‌توانست بعد از نهایی‌شدن حکم شورای نگهبان برای تحمیل هزینه آن هم نه با این محتوا باشد. این محتوا، محتوایی مدرن و قابل‌قبول نیست. اصلاح‌طلبان نمی‌توانند از این محتوا دفاع کنند و احتمال می‌دهم که حسن‌آقا نیز درخواستی برای رعایت صلاحیت به‌واسطه انتساب خانوادگی ندارند».

عباس عبدی معتقد است که با ایجاد فضای «تقابل» نه فقط مشکلی حل نمی شود، بلکه بیشتر هم می شود: «مشکل دیگر هم همان لحن نسبت به شورای نگهبان بود. می‌توانست این طور نقد کند که حوزه علمیه سازوکاری برای تشخیص مجتهد و مرجع دارد. چطور می‌شود این سازوکار را کنار گذاشت و سازوکار دیگری ایجاد کرد؟ و باید توضیح می‌داد که چرا در گذشته این تغییر مسئولیت ایجاد شد. انتظاری که از آقای هاشمی داریم این است که فضا را تلطیف کند، نه اینکه شکاف تشدید شود. اگر یک فرد عادی این حرف را مي‌زد مسئله خاصی نبود؛ اما جايگاه آقاي هاشمي فرق دارد. مشکل اصلی این است که وقتی ایشان حرفی می‌زند که قریب به اتفاق علاقه‌مندان و حتی دولتی‌ها اصلا نمی‌فهمند که چرا این حرف زده شده؛ یعنی بار این حرف را متوجه شده‌‌اند؛ اما رابطه‌اش را با واقعیت صحنه سیاست نمی‌بینند؛ بلکه رابطه معکوس می‌بینند. من قصدم این نیست که کد مشخص از مواردی که اطلاع دارم به شما بدهم؛ اما مشکل اساسی به آن سخنان که نمی‌خواستم در آن یادداشت به آن بپردازم همین نکته است. هنگامی که فضای تقابل در داخل تشدید شود به حل مشکل ردصلاحیت‌ها کمکی نمی‌شود».

عباس عبدی می گوید، کشور بیش از هر چیز نیازمند «آرامش» و «وحدت» است: «دولت، برجام را با هزار زحمت به جایی رساند ولی همه می‌دانیم تا برجام داخلی رخ ندهد همه آنها روی هواست. برجام تمام شد و ایران همه هزینه‌هایش را داده است. آنچه مانده، تلاش براي كسب منافع برجام است كه آن‌هم منوط به وحدت داخلی است. یک‌میلیون شغلی که آقای روحانی قول داده ایجاد کند، ٤٠ میلیارددلار پول می‌خواهد و چاره‌ای جز جذب سرمایه‌گذاری خارجی ندارد. هیچ آدم عاقلی با این سطح از تنش - که رئیس مجمعش چنین سخن می‌گوید- برای سرمایه‌گذاری نمی‌آید. اگر انتخابات ٩٢ موجب تحول شد، به این دليل بود که اين اميد را ايجاد كرد كه تغییری در داخل رخ می‌دهد. اگر این تغییرات عمیق نشود و در انتخابات به سرانجام نرسد معنی‌دار نیست. اولین نتيجه سخنان آقاي هاشمي، خواسته یا ناخواسته نشانه‌رفتن این آرامش و وحدتی است که در انتخابات می‌تواند خودش را نشان بدهد».

عباس عبدی در این مصاحبه نگاهی هم به کارنامۀ سیاسی آیت الله هاشمی رفسنجانی دارد و در این چارچوب می پرسد: «شما سال ٦٨ قدرت ایشان را ببینید و الان ببینید کجاست و پیش‌بینی کنید ادامه‌اش کجاست؟»

احتمالاً این مصاحبۀ عباس عبدی هم با واکنش های بسیاری مواجه خواهد شد. متن کامل گفت وگوی شرق با او را اینجا بخوانید.





مطالب مرتبط
دلایل انتقاد عضو مهم ترین تشکل اصلاح طلب روحانی از آیت الله هاشمی
واکنش عباس عبدی به قبیله گرایی آیت الله هاشمی رفسنجانی
واکنش های متمایز به سخنان هاشمی/ سناريوهاي مختلف اصلاح‌طلبان
انتقاد شدید عباس عبدی از منطق هاشمی




















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن