تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802973706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش فارس از اجرای مسعود شعاری و کریستف رضاعی اجرای موفق «سیر» در تلخ‌ترین روز جشنواره موسیقی فجر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از اجرای مسعود شعاری و کریستف رضاعی
اجرای موفق «سیر» در تلخ‌ترین روز جشنواره موسیقی فجر
در حالی که روز گذشته با لغو سه کنسرت، یکی از تلخ‌ترین روزهای جشنواره موسیقی فجر سپری شد، مسعود شعاری و کریستف رضاعی با همراهی ارکستر سمفونیک تهران، یک اجرای موفق را پشت سر گذاشتند.

خبرگزاری فارس: اجرای موفق «سیر» در تلخ‌ترین روز جشنواره موسیقی فجر

● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------


به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، این کنسرت که با استقبال خوب مخاطبان به روی صحنه رفت، در واقع  اولین اجرای زنده آلبومی به نام «سیر» بود که 14 سال پیش از این در همکاری شعاری و کریستف رضاعی شکل گرفته بود؛ در این اجرا قطعات «سیر» با آهنگسازی مسعود شعاری، «صلح» با آهنگسازی مسعود شعاری و تنظیم کریستف رضاعی، «حضور» با آهنگ مسعود شعاری و تنظیمی از کریستف رضاعی، «آن سوی سخن» با آهنگسازی سینا شعاری، «شور عشق» با آهنگی از مسعود شعاری و تنظیم کریستف رضاعی و اجرای قطعات تصنیف، دایره و لالایی هر سه با آهنگسازی و تنظیم کریستف رضاعی روی صحنه رفت.  

قطعه اول با حضور مسعود شعاری با ساز سه­‌تار و درشن­‌آنند با ساز طبلا به صورت دونوازی اجرا شد. در پایان اجرای این قطعه، دو نوازنده با ادای احترام به مخاطبان صحنه را ترک کردند و پس از چند لحظه در همراهی با «سینا شعاری» که گیتار در دست داشت به روی صحنه بازگشتند؛ پس از کوک کردن سازها، شعاری پدر کار را در مایه‌ی شور آغاز کرد، بعد از ادای چند جمله توسط او، نوبت به شعاری پسر رسید تا در فضای موسیقی رمانتیک با گیتارش بنوازد. گیتار او فضا را از سه تار گرفته و در همان مسیر کار را گسترش داد. در ادامه «درشن­‌آنند» با طبلایش بر ریتم کار افزود و سینا شعاری به توسعه فضای ایجاد شده پرداخت؛ در این بخش سه­‌تار «مسعود شعاری» به مدد دو نوازنده آمد.

لحن موسیقی ایرانی برخاسته از کار موسیقی شعاری در «اصفهان» با طبلا و گیتار همنشین شد و تجربه‌ی بکر هم‌جوشی اتفاق افتاده میان موسیقی ایرانی و غیر ایرانی در این آلبوم که بعد از 14 سال هنوز هم نشان از نو بودن دارد را نمایان کرد. او با ادا کردن جملات ریز و ریزه­‌کاری­‌های ساز سه­‌تار در همراهی با طبلا و همراهی پیوسته با گیتار جملات را یکی یکی ادا می­‌کرد. در این بین فضای ملودیک خیال­‌انگیز و حسی را توسعه می­‌داد. در بخش­‌هایی از اجرا اصفهان، شور و دیگر مایه­‌های موسیقی ایرانی در مقام روندگی و ایجاد کننده فضای ملودیک با سه­‌تار زیبای «شعاری» خودنمایی می­‌کرد.

تکرارها و تاکیدهای گیتار با زخمه­‌های خشن زوایای مختلف را برای ارائه ظرایف موسیقی که در این اجرا در حقیقت نام موسیقی تلفیقی را با خود همراه داشت هموار می­‌کرد؛ در نهایت هر سه ساز با هم همراه شدند و با تکرار جملات به طور هم‌زمان برنامه را در بخش پایان دادند.

در این بخش سه نوازنده از صحنه خارج شدند و شرایط را برای ورود اعضای ارکستر سمفونیک تهران فراهم کردند. در ادامه مسعود شعاری، آرش قلی­پور، سینا شعاری، نیما جوزی و درشن آنند به ترتیب با سه­‌تار، تمبک، عود، نی و طبلا به صحنه آمدند. بردیا کیارس به عنوان رهبر ارکستر سمفونیک تهران در این اجرا وارد صحنه شد.

ویولن­سل، پیانو و بعد از نی شروع به نواختن کردند. «نی» در این بخش ساز محوری بود و ارکستر بر اساس تنظیمی از رضاعی او را همراهی کرد. با اتمام این بخش کار نوازندگان گروه شعاری آغاز شد و ارکستر همراهی کننده همنوازی آنها بود.در بخش بعد با فرمان «کیارس» قطعه بعدی آغاز شد. حضور پر رنگ فلوت آرامش موجود در قطعه آهنگ­سازی شده را به خوبی ترسیم می­کرد. مشخصه­‌های آرامش و سکون در این قطعه به فراوانی حضور داشتند و آرشه­‌های سازهای زهی این نکته را به خوبی توضیح می­‌داد.

با پایان یافتن این قطعه دوباره نوبت به کوک کردن ساز ایرانی رسید، مردم این مرحله را با سکوت همراهی کردند تا تک‌نوازی شعاری با سه­‌تار آغازگر بخش بعدی برنامه باشد. ویولن‌سل، آلتو و بعد از آن ویلن­‌ها با ساز شعاری پدر همراه شدند. موسیقی ارائه شده در این لحظات حتی مخاطبانی را که نمی­دانستند با چه قطعه و چه نوع موسیقی مواجه هستند سر ذوق آورده بود. در این بخش ارکستر متوقف شد و سه­‌تار و طبلا، «سیر» را ادامه دادند تا ارکستر پس از اندکی به آنها ملحق شود. نکته‌ی زیبا در این بخش ایجاد یک جمله با سه­‌تار شعاری و تکرار و بسط و گسترش به آن با ارکستر بود. این وظیفه را سازهای زهی در این اجرا به خوبی انجام دادند. سرعت و تپندگی از سرپنجه­‌های شعاری به ارکستر منتقل می­‌شد و ارکستر هم این ویژگی را بازنمایی می­‌کرد. اتمام این قطعه با ساز شعاری اتفاق افتاد و مخاطبان که از شنیدن این بخش به وجود آمده بودند او را تشویق کردند.

در بخش بعدی با توجه به تغییر مایه کار باز هم باید سازهای ایرانی کوک می­‌شدند. این بار آغاز کار با کلیدهای پیانو بود. از میانه راه نی و سه­‌تار هم اضافه شدند و کار را به دست گرفتند. فلوت و سه­‌تار بخش پایانی این قطعه را اجرا کردند. در بخش بعد تمام قطعه تنظیم شده توسط رضاعی که تصنیف نام داشت توسط ارکستر اجرا شد. یاز هم نوبت به کوک ساز شعاری رسید. با آغاز کار سه­‌تار شعاری در نقش ترسیم کننده فضا ظاهر شد و پس از اندکی ارکستر سمفونیک او را همراهی کرد. دایره قطعه‌ای بود با موسیقی به شدت ذهنی و ویژگی­‌های چند گانه در آن واحد. این قطعه به واقع یکی از شکوهمندترین قطعات کنسرت 25 بهمن ماه در تالار وحدت بود. لالایی قطعه­‌ای خیلی کوتاه و البته زیبا و دلنشین پایان­‌بخش این اجرا بود. در ادامه با تشویق حضار و رهبر ارکستر کریستف رضاعی هم به روی صحنه حاضر شد و در مقابل مردم ادای احترام کرد. 

94/11/26 - 10:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن