تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821251348




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح‌های آب و خاکی، کارهای تزئینی نیستند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: طرح‌های آب و خاکی، کارهای تزئینی نیستند
کد خبر: ۵۶۷۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۱ - 14 February 2016


یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود آب، یکی از دلایل اجرایی نشدن سیاست‌های آبی را تزئینی نبودن آن‌ها عنوان کرد.

هدایت‌الله میرمرادزهی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا در پاسخ به پرسشی درباره دلایل اجرایی نشده سیاست‌های آبی عنوان کرد: کارهای سخت مثل کشاوزی و دامداری و کارهای آب و خاکی، کارهای تزئینی و شسته رفته و کلاسیکی نیستند. این پروژه‌ها، پروژه‌های سختی هستند و به چشم دیده نمی‌شوند. مثلا احداث یک کارخانه زرق و برق دارد. اما این کارها زحمت داد و کار زیربنایی است.

او تاکید کرد: این اعتقاد باید به باور مسئولین طراز اول برسد که برای آن اعتبار بگذارند. زمانی در این کارها موفق خواهیم شد که اعتبار داشته باشد. اگر اعتبار داشته باشد اجرا می‌شود و زمانی که اجرا شود مشکل حل می‌شود.

این عضو کمیسیون کشاورزی خاطرنشان کرد: اگر عزم جدی، پشتوانه مالی و توان قوی برای سرمایه‌گذاری در آب داشته باشیم قطعا این بحران کمتر خواهد شد. بحران آب به این صورت نیست که اگر امروز شروع کردیم، همین امروز به ما جواب دهد؛ اگر امروز کاهای آب و خاکی را شروع کنیم 20 سال دیگر به ما جواب خواهد داد.

میرمرادزهی همچنین گفت: من پیشنهاداتی برای جبران کمبود آب در بخش رودخانه‌های مرزی، پروژه‌های آبیاری تحت فشار،‌ برگرداندن آب به چرخه مصرف، جدا نمودن آب‌های شرب از آب مصرفی مطرح کرده‌ام. این پروژه‌ها به صورت نرمال انجام می‌شود اما کشوری که کمبود آب دارد باید این پروژه‌ها را به صورت اضطراری انجام دهد.

او ادامه داد: به عنوان مثال، بنده سه سال است که وضعیت رودخانه‌ای به نام ماشکید سفلی پی‌گیری را می‌کنم تا آب‌های مرزی از کشور خارج نشود. در این صورت می‌توانیم این آب را مورد استفاده قرار دهیم ولی تا به امروز موفق نشده‌ایم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن