واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اندر حکایت ششمین روز جشنواره فیلم فجر در برج میلاد؛ جای خالی بعضی ها ششمین روز جشنواره فیلم فجر با حاکم شدن نظم نسبی بر برج میلاد ادامه یافت.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ بهمن ساعت 11:11
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، ششمین روز جشنواره فیلم فجر با توضیحات پرویز پرستویی درباره عدم حضورش در مراسم فرش قرمز فیلم سینمایی «بادیگارد» همراه شد. وی با تایید ضمنی خبر عدم برگزاری این آیین به دلیل خواسته او گفت که با وجود این که برای آیین های جشنواره فیلم فجر احترام قائل است اما یادآوری خاطره ای از شب عروسی اش او را از حضور در این مراسم باز می دارد. حاج کاظم «آژانس شیشه ای» و حاج حیدر «بادیگارد» سوال ما از شما مرد بااخلاق و حرفه ای سینما این است که احترام قائل شدن آیا معنایی جز شرکت کردن در آیین هایی دارد که ما به هر دلیلی نگاه خوشایندی به آن ها نداریم؟!
در ششمین روز از جشنواره فیلم فجر در برج میلاد فیلم های «خاطرات خانه متروک» مهدی فارسی در بخش سینما حقیقت و «تمرین برای اجرا» محمدعلی سجادی در بخش هنر و تجربه روی پرده رفتند. اما فیلمی که طبق ساخته های پیشین مصطفی کیایی انتظار می رفت نظر مثبت تماشاگران کاخ را جلب کند، «بارکد» راضی کننده نبود و ادامه ای بر «خط ویژه» او محسوب می شد. با این تفاوت که «خط ویژه» از ریتم تندتر و گره ها و اتفاقات جذاب بیشتری بهره می برد. با این حال «بارکد» نیز فیلم بفروشی در گیشه خواهد بود.
«آبنبات چوبی» محمدحسین فرحبخش که بیشتر او را در مقام تهیه کننده می شناسیم نیز چنگی به دل نزد و تماشاگران را از همان دقایق نخست نمایش فیلم به ترک کردن سالن مجاب کرد. این فیلم قصه تکراری خیانت است و آن را در قصه ای تکراری گنجانده. دیالوگ های سحر قریشی علیرغم آن که تلاش می کند کاراکتری شیرین را ارائه کند، توی ذوق می زند و رضا عطاران هم علیرغم بازی های قبلی اش تمام قد در این اثر ظاهر نشده است.
«آبنبات چوبی» همچنین به نظر می رسد به ممیزی یا بهتر بگوییم منع ضمنی نکشیدن سیگار توسط خانم ها در سینما نیز قائل نیست و بارها و بارها در فیلم نماهایی از سیگار کشیدن نقش اصلی فیلم یعنی مارال با بازی هنگامه حمیدزاده دیده می شود.
در ششمین روز جشنواره فیلم فجر در برج میلاد نظمی نسبی بر بخش های تشریفاتی و اجرایی حاکم شد. دبیر جشنواره در نشستی صمیمانه با برخی از اهالی رسانه به انتقادات و گلایه های آن ها پاسخ و وعده داد تا این مشکلات برطرف شود. این اتفاق با اختصاص سالن های طبقه منهای دو به خبرنگاران و همچنین صف کشیدن های منظم و مدیریت جمعیت و تماشاگران ادامه یافت.
تغییر سانس نمایش فیلم ها از ساعت 22 و 30 به 23 و از 24 به 1 بامداد نیز از دیگر اتفاقات روز ششم بود که از سوی روابط عمومی جشنواره اطلاع رسانی شد. البته زمان بندی جدید اعلام شده در روزهای قبل نیز به طور غیررسمی با همین منوال پیش می رفت. با این وجود ساعت 3 تا 9 صبح تنها زمان باقیمانده برای استراحت اهالی رسانه است که به پوشش نشست های خبری می پردازند و فیلم ها را در سانس های پایانی نیز دنبال می کنند.
با وجود آن که پیش بینی می شد برخی از هنرمندان و عوامل فیلم های شرکت کرده رد جشنواره به برگزاری نشست های خبری در صبح روز بعد چندان روی خوشی نشان ندهند و حضور کم رنگی در این جلسات داشته باشند خوشبختانه در همه نشست ها عوامل و بازیگران اصلی کار حضور داشته اند مگر موارد معدودی که به دلایل جانبی حاضر به شرکت در این نشست ها نشده اند.
جشنواره فیلم فجر یک گردهمایی 10 روزه میان هنرمندان است اما به نظر می رسد در این میان جای تعدادی از ستاره های سینما از جمله شهاب حسینی که پیش از این از سمت خود به عنوان مشاور دبیر جشنواره استعفا داده بود، در این دورهمی صمیمانه به صرف تماشای فیلم خالی است.
با وجود گذشت 6 روز از مهم ترین رویداد سینمایی و چه بسا فرهنگی کشور، اگرچه معدود فیلم های خوب و راضی کننده ای به نمایش در آمده است، اما سعید روستایی کارگردان 26 ساله تحسین بیشتر تماشاگران و منتقدان را برانگیخته است و ستاره سی و چهارمین بهار سینمای ایران تاکنون است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]