تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829909896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش تمایل توزیع کنندگان نفت ژاپن به واردات نفت از خاورمیانه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کاهش تمایل توزیع کنندگان نفت ژاپن به واردات نفت از خاورمیانه پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی روزنامه اقتصادی نیکی ژاپن(Nikkei )روزشنبه نوشت:نگرانی ها درباره بی ثباتی خاورمیانه موجب شده است که توزیع کنندگان نفت ژاپنی با کاهش واردات نفت از این منطقه، به بازارهای آمریکا، مکزیک و روسیه روی بیاورند.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ بهمن ساعت 09:29

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا، ماساشی ناکایاما مدیرکل بخش نفت خام و نفتکش در شرکت نفتی و پالایشگاه «کوزمو اویل» ژاپن در این ارتباط گفت: از این پس، ما به طورعمده به واردات نفت خام ارزان قیمت از آمریکای شمالی اقدام خواهیم کرد.
وی افزود : به واسطه رونق صنعت شیل نفت آمریکا، عرضه بیش از تقاضا در این منطقه همچنان ادامه دارد.
شرکت «کوزمو اویل» ازآوریل (فروردین– اردیبهشت95 ) آغاز به واردات حدود 300هزار بشکه نفت ‘وست تگزاش اینترمدیت’ (WTI) خواهد کرد.
این شرکت اولین توزیع کننده نفت ژاپنی است که پس از لغو ممنوعیت صادرات نفت آمریکا در دسامبر گذشته میلادی(آذر)، اقدام به واردات نفت خام از آمریکا خواهد کرد.
ناکایاما واردات نفت از آمریکا را با هدف «آمادگی برای شرایط اضطراری درخاورمیانه» توصیف کرد و گفت که نفت WTI می تواند به عنوان مکمل نفت سبک خاورمیانه به کار رود.
این شرکت از سال 2014 روند واردات نفت از مکزیک را از سر گرفته است و خرید نفت از کانادا و آمریکای جنوبی را در دست بررسی دارد.
شرکت ‘نیپون اویل’ زیر مجموعه موسسه ‘جی اکس هولدینگز’ نیز به عنوان بزرگترین شرکت نفتی ژاپن از ماه مارس 2016 واردات میعانات گازی از آمریکا را که ارزان تر از نوع مشابه آن در خاورمیانه است، آغاز خواهد کرد و نیز واردات از سوی مکزیک و کلمبیا را شدت خواهد بخشید.
«ماسانوبو هامادا» یکی ازمدیران این شرکت در این باره گفت : خاورمیانه همچنان به علت ذخایر نفتی غنی خود، تامین کننده اصلی ما خواهد بود. با این حال ما به دنبال ایجاد تنوع در تامین کنندگان واردات نفتی خود هستیم.
میزان واردات نفت ژاپن از خاورمیانه در سال گذشته میلادی به طور میانگین روزانه دو میلیون و 760 هزار بشکه برآورد شد که 3.2 درصد نسبت به سال 2014 کاهش یافته است.
با این حال واردات نفت ژاپن ازعمان و قطر درحالی با کاهش رو به رو شده است که واردات نفت این کشور از عربستان که بیش از30 درصد حجم واردات ژاپن را به خود اختصاص داده است، افزایش یافته است.
به بیان دیگر، وابستگی ژاپن به نفت خاورمیانه درحال کاهش است.
دردوره زمان آوریل تا دسامبر سال گذشته میلادی (فرودین تا آذر) بیش از81 درصد واردات نفت این کشور از خاورمیانه بوده است که نشان دهنده افت 1.2درصدی سالانه و نیز پایین ترین میزان آن از سال مالی 1996 است.
ژاپن اغلب مجبور به امضای قراردادهای یک ساله با تامین کنندگان نفتی خاورمیانه است و از سوی دیگر، اجازه فروش مازاد نفت وارد شده را نیز ندارد. این گزارش معتقد است که ایجاد تنوع درمنابع تامین نفت همچنین با هدف کاهش قرارداد های بلند مدت و افزایش معاملات نقدی صورت گرفته است.
حدود یک دهه پیش، نسبت معامله های نقدی ژاپن به کل واردات نفت این کشور بین 10 تا 15 درصد بوده که این رقم هم اکنون به 20 تا 30درصد افزایش پیدا کرده است.
تارنمای Nikkei در انتها با اشاره به تقاضای ایران برای افزایش صادرات نفت به ژاپن نوشت : توزیع کنندگان نفت ژاپنی همچنان در این زمینه با احتیاط رفتار می کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن