تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868476951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرار مرگبار دزد گوشي در تصادف با ماكسيما


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: فرار مرگبار دزد گوشي در تصادف با ماكسيما
یکی از دزدان سابقه‌دار كه براي سرقت گوشي گرانقيمت در نقش خريدار ظاهر شده بود، هنگام فرار با خودروي ماكسيماي فروشنده تصادف كرد و جانش را از دست داد.


به گزارش خبرنگار ما، ساعت 16 و 45 دقيقه روز سه‌‌شنبه 21 مهرماه مأموران پليس از تصادف مرگبار خودروی ماكسيماي نقره‌اي با موتورسيكلت آپاچي در خيابان شريعتي پايين‌تر از پل رومي با خبر و راهي محل شدند. مأموران در محل حادثه با جسد پسر جواني به نام شعبان كنار موتورسيكلتی آپاچي روبه‌رو شدند كه در اين تصادف در دم جان باخته بود. بررسي‌هاي اوليه نشان داد پسر فوت شده ترك‌نشين موتورسيكلتی بوده كه لحظاتي قبل پس از سرقت گوشي گرانقيمت مرد ماكسيما سوار با موتورسيكلت دوستش كه مرد جواني به نام شهباز است از محل فرار مي‌كند كه پس از آن مالباخته با خودروي ماكسيمای آنها را تعقيب مي‌كند اما اين تعقيب و گريز سارق و مالباخته 500 متر آن طرف‌تر با تصادف مرگبار پايان مي‌يابد. همچنين مشخص شد در اين تصادف شهباز به شدت زخمي و براي مداوا به بيمارستان منتقل شده است.

  گوشي‌ام را در سايت ديوار براي فروش آگهي داده بودم
مرد ماكسيماسوار در تحقيقات گفت: من كارمند يك شركت خصوصي در خيابان شريعتي هستم. چند روز قبل گوشي گرانقيمتم را در سايت ديوار براي فروش آگهي دادم تا گوشي مدل جديدي بخرم. از آن روز به بعد افراد زيادي به عنوان مشتري با من تماس گرفتند، اما درباره قيمت آن با هيچ يك از آنها به توافق نرسيدم تا اينكه ديروز مردي به عنوان خريدار با گوشي‌ام تماس گرفت. او گفت مشخصات گوشي‌ام را در سايت ديوار ديده و پسنديده است، اگر به او تخفيف بدهم، خريدار است. مرد خريدار چندين بار با من تماس گرفت و اصرار داشت هر چه زودتر گوشي را ببيند و درباره قيمتش با من حرف بزند. وقتي با اصرار او روبه‌رو شدم به او گفتم كه ساعت 16 و 30 دقيقه به نزديكي محل كارم در خيابان شريعتي پايين‌تر از پل رومي بيايد تا هنگام رفتن به خانه گوشي را به او نشان بدهم. من مشخصات خودروام را به او داده بودم و او هم مشخصات خودش را به من گفته بود تا اينكه ساعت قرار در حالي كه من و همسرم سوار بر خودرو كنار خيابان منتظرش بوديم، مرد خريدار پيش ما آمد و در صندلي عقب خودروي ما نشست.

  سارق نقش خريدار گوشي را بازي كرد
وقتي گوشي را به او دادم، هرگز فكر نمي‌كردم كه او سارق است و نقش خريدار را بازي مي‌كند. او دقايقي آن را بررسي كرد و گفت گوشي را پسنديده و درباره قيمتش با هم حرف زديم. او مدعي بود كه گوشي را براي همسرش مي‌خواهد و اصرار داشت تا تخفيف خوبي بگيرد كه سرانجام بر سر قيمت به توافق رسيديم. سپس قرار شد به نزديك‌ترين دستگاه عابر بانك مراجعه كنيم و او پول گوشي را كارت به كارت كند به همين دليل سه نفري با خودروام به طرف بانكي كه در آن نزديكي بود، راه افتاديم. وقتي كنار بانك خودرو را نگه داشتم، مرد خريدار ناگهان در خودرو را باز كرد و به طرف موتورسيكلتي كه از قبل آماده حركت بود، فرار كرد. من و همسرم هر دو شوكه شده بوديم كه همسرم از خودرو پياده شد و با داد و فرياد‌ «آي دزد» از رهگذران درخواست كمك كرد، اما مرد سارق خيلي زود خودش را به موتورسيكلت رساند و راننده موتورسيكلت هم با سرعت زياد حركت كرد.

  تعقيب و گريز با مرگ سارق پايان يافت
ماکسيما سوار ادامه داد: من با خودرو آنها را تعقيب كردم و اينگونه تعقيب و گريز ما شروع شد. مرد موتورسوار با سرعت سرسام‌آوري حركت مي‌كرد و از بين خودروها لايي مي‌كشيد و من هم به خاطر اينكه او را به‌دام بيندازم به سرعتم افزودم تا اينكه متوجه شدم سارقان موتور سوار با خودروي پارك شده‌اي روبه‌رو شدند. آنها براي اينكه با خودرو تصادف نكنند مسيرشان را تغيير دادند كه با خودروي من تصادف كردند. سرعت آنها آنقدر زياد بود كه وقتي با خودروي من برخورد كردند، ترك‌سوار آن چند متري به هوا پريد و به زمين خورد و جانش را از دست داد.  همسر مرد ماكسيما سوار هم گفت: وقتي سارق گوشي ما را سرقت كرد من با پاي پياده به دنبالش رفتم تا اينكه سوار موتورسيكلت همدستش شد. بعد از آن بود كه همسرم با خودروی آنها را تعقيب كرد. وقتي من به آنها رسيدم ديدم كه تصادف كرده‌اند.

  حرف‌هاي مأمور راهور
مأمور پليس راهور هم كه شاهد اين حادثه بود، گفت: لحظاتي قبل از حادثه داخل خيابان بودم كه مشاهده كردم زن جواني به دنبال مردي در حال فرار است كه مدام فرياد مي‌زند‌ «آي دزد». ثانيه‌هايي بعد سارق سوار بر موتورسيكلتي شد كه راننده آن آماده حركت بود و از محل به سرعت فرار كردند. همان لحظه متوجه خودروي ماكسيمايي شدم كه آنها را تعقيب مي‌كند. سپس من با خودروی آنها را تعقيب كردم كه 500 متر بعد آنها با هم تصادف كردند. وقتي سر صحنه تصادف رسيدم، ترك‌نشين آن فوت كرده بود و زن جوان كيفي را كه داخل آن موبايلي بود، از دست مرد فوت شده گرفت و گفت او گوشي‌اش را سرقت كرده است.
 پس از انجام تحقيقات، پرونده در دادسراي ناحيه 32 راهور از سوي داديار بررسي شد.
 
 رسيدگي به پرونده در دادسراي جنايي
در حالي كه تحقيقات درباره اين حادثه ادامه داشت: پدر شعبان به دادسراي جنايي رفت و مدعي شد كه مرد ماكسيماسوار پسرش را عمداً در تصادف به قتل رسانده است. با طرح اين ادعا پرونده به دستور قاضي سعيد احمدبيگي براي تحقيقات بيشتر و بررسي صحنه تصادف از سوي كارشناس راهنمايي و رانندگي در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.
مأموران در نخستين شاخه از تحقيقات پرونده شهباز و شعبان را بررسي كردند كه نشان مي‌داد هر دو نفر از سارقان سابقه‌داري هستند كه چندين بار به اتهام سرقت روانه زندان شده‌اند. در بررسي پرونده شعبان مشخص شد وي دو بار سابقه سرقت دارد، اما شهباز هفت بار به اتهام سرقت خودرو بازداشت شده است.
شهباز پس از بهبودي در تحقيقات در ادعايي گفت: روز حادثه من و دوستم براي خريد خودرو به نمايشگاه‌هاي شمال شهر رفتيم. پس از اينكه به چند نمايشگاه سر زديم، در حال برگشتن بوديم و ناگهان خودروي ماكسيمايي كه سرعت بالايي داشت با ما برخورد كرد كه باعث مرگ دوستم و زخمي شدن من شد.
شهباز به دستور بازپرس پرونده براي تحقيقات بيشتر و به اتهام مشاركت در سرقت، در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن