واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اندر حکایت روز چهارم جشنواره فیلم فجر؛ باز این چه شورش است که در برج میلاد است سینمای رسانه(برج میلاد) در چهارمین روز جشنواره فیلم فجر به سینمای مردمی تبدیل شد.
۱۳۹۴ جمعه ۱۶ بهمن ساعت 11:12
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، مهم ترین رویداد چهارمین روز از جشنواره فیلم فجر در برج میلاد به ازدحام بیش از حد کاخ جشنواره در پایانی ترین سانس برای فیلم «لانتوری» رضا درمیشیان برمی گردد. شب گذشته در حالی که تماشاگران همچنان مشغول تماشای فیلم زاپاس بودند جمعیتی برابر با جمعیت داخل سالن بیرون پشت در برای تماشای فیلم درمیشیان صف کشیده بودند و اهالی رسانه را با این سوال مواجه کردند که سینمایی که در شعار برای در ایام جشنوراه فیلم فجر باید در اختیار آن ها باشد، چگونه چنین جمعیتی را به خود می بیند؟ مگر سخت گیری های امسال جشنوراه فیلم فجر در صدور کارت و کم کردن ظرفیت رسانه ها نباید منجر به ایجاد فضایی آرام تر برای تعامل نظر باشد؟ جعیت گسترده پشت در مانده در پایانی ترین سانس چه کسانی هستند و سوالاتی که به نظر می رسد لازم است سکوت محمد حیدری دبیر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر شکسته و پاسخی به آن ها داده شود. حرکات بامزه حامد بهداد در نشست خبری فیلم «هفت ماهگی» به کارگردانی هاتف علیمردانی و حرف های او درباره سختی های خبرنگارانی که صبح ها برای پوشش نشست های خبری به برج میلاد می ایند، نیز از دیگر حاشیه های روز چهارم فجر در برج میلاد بود.
در چهارمین روز جشنوراه فیلم فجر در برج میلاد فیلم سینمایی «نیمرخ ها» ساخته زنده یاد ایرج کریمی با غیبت ابدی او نمایش داده شد. تماشاگران به احترام این هنرمند فقید پیش از شروع اکران یک دقیقه سکوت کردند. این در حالی که بود که بابک حمیدیان بازیگر نقش اصلی فیلم در مراسم فرش قرمز این اثر سینمایی حضور نیافت و سحر دولتشاهی دیگر بازیگر فیلم نیز دیر به محل نمایش فیلم رسید. این تلخ ترین مراسم فرش قرمز جشنواره فیلم فجر بود که با گریه های مستمر مادر مرحوم کریمی و خانواده اش و سایر سینماگران از جمله احمد امینی همراه شد. نیمرخ ها داستان جوانی به نام مهران است که از بیماری سرطان رنج می برد.
مهرداد اسکویی اما با فیلم مستند «رویاهای دم صبح» اشک تماشاگران را در آورد. این فیلم قابل تحسین روایتگر بزهکاری در میان دختران نوجوان بود و هریک از آن ها در کانون اصلاح و تربیت بی پیرایه از سرنوشت تلخ شان با دوربین سخن گفتند. حجت الله ایوبی که پیش از این فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» را همراه با سایر تماشاگران در برج میلاد تماشا کرده بود برای تماشای فیلم و «نفس» ساخته نرگس آبیار به کاخ جشنواره آمد.
محمدرضا عارف نیز به تماشای فیلم سینمایی «نفس» نشست. عادل فردوسی پور و ناصر تقوایی نیز برای تماشای «لانتوری» رضا درمیشیان به برج میلاد آمدند.
فیلم سینمایی زاپاس برزو نیک نژاد هم یکی از سانس های شلوغ دیگر روز چهارم در برج میلاد بود که بهتر بود به عنوان «زاپاس»! از رقابت بخش سودای سیمرغ جا می ماند. این فیلم می توانست یک تله فیلم خوب باشد تا اثری سینمایی با سودای رقابت در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر!
نرگس آبیار کارگردانی «شیار 143» فیلم مورد تحسین تماشاگران در سی و دومین جشنواره فیلم امسال با «نفس» سعی کرده است کار متفاوت با ترکیب انیمیشن و رئال را ارائه کند. وی اما در ایجاد خط و ربط داستانی سکانس هایش هم دچار مشکل شد و آخرین ساخته اش بدون گره ای داستانی و قلابی که تماشاگران را سر ذوق آورد، طولانی و کشدار به نظر می رسید.
تاخیر در زمان نمایش فیلم ها طی روزهای گذشته در برج میلاد نیز از حاشیه های هر روزه است که در روز چهارم نیز ادامه داشت. این تاخیرها به یک دلیل عمده اتفاق می افتد. عدم مدیریت صحیحی در توزیع کارت های مهمان و ورود افراد متفرقه ای به برج میلاد که عکس گرفتن با هنرمندان را هدف اصلی خود از این حضور می دانند! با این وضعیت معلوم نیست در روزهای آینده با چه وضعیتی در برج میلاد رو به رو خواهیم بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]