تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815063379




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شوک‌درمانی در خواب روشی نوین برای درمان اختلالات روانی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: شوک‌درمانی در خواب روشی نوین برای درمان اختلالات روانی
استفاده از روش درمان شوک الکتریکی در بیمارانی مبتلا به اختلال استرس پس از ضایعه روانی تا 30 درصد علائم این بیماری را کاهش می‌دهد.


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،اختلال استرسی پس از ضایعه روانی یا سانحه نوعی سندرومی است که پس از مواجه شدن با یک حالت روحی شدید روی می‌دهد که می‌تواند تا ماه‌ها و سال‌ها زندگی بیمار را تحت تاثیر خود قرار دهد و باعث شود فرد دچار رفتارهای آشفته، ترس، تنش، درماندگی و بی‌قراری شود و مدام تلاش کند تا از به یاد آوردن آن سانحه یا رویداد جلوگیری کند.


حوادث و رویدادهایی همچون جنگ، سوانح طبیعی، تصادف، جنگ و سوء استفاده‌های جنسی می‌تواند منجر به ابتلا به این بیماری شود. از جمله علائم این بیماری ناآرامی، رفتارهای پرخاشگرانه، احساس تنفر از دیگران، احساس گناه، اختلال در خواب، عدم تمرکز، گوشه‌گیری، افسردگی و کابوس‌های شبانه است.


تاکنون درمان قعطی و موثری برای این بیماری کشف نشده است و اغلب مشورت با روانشناس برای درمان آن توصیه می‌شود که تاکنون چندان موفقیت‌آمیز نبوده است.مطالعه‌ای جدید که در دانشگاه کالیفرنیا انجام شد، نشان داد که می‌توان از طریق شوک‌درمانی و تحریک برخی سلول‌های عصبی هنگام خواب این اختلال را درمان کرد. در این بیماری افراد به علت یادآوری آن رویداد تلخ و دیدن آن در کابوس‌های شبانه دچار مشکلات فراوانی می‌شوند تا حدی که ادامه زندگی را برای آن‌ها دشوار می‌کند و این پیشرفت می‌توان امید را دوباره به زندگی آن‌ها برگرداند.


در این روش سلول‌های عصبی سه‌گانه بیمار هر شب هنگام خواب به مدت 8 ساعت تحریک می‌شوند. این کار از طریق اتصالاتی بی‌ضرر به پیشانی فرد هنگام خواب انجام می‌‌شود و موج‌های سطح پایین و بی‌ضرری از برق را در همه قسمت‌های کنترل‌کننده رفتار، احساسات و روحیات و همچنین قسمت‌هایی که بر اثر این بیماری آسیب دیده‌ است به عصب‌های مغز می‌فرستد. گفته می‌شود که در این روش 30 درصد از علائم کلی این سندروم و 50 درصد از درجه افسردگی آن‌ها کاهش می‌یابد و تاکنون بسیار موفقیت‌آمیز بوده است.







۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن