تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820843244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون پارلمانی رئیس جمهور: دستیابی به برجام، چیزی شبیه معجزه بود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پارلمانی رئیس جمهور: دستیابی به برجام، چیزی شبیه معجزه بود معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه معجزه ای که در مذاکرات هسته ای اتفاق افتاد از جنس پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی ما در جنگ بود؛ دستیابی به برجام چیزی شبیه معجزه بود.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ بهمن ساعت 19:10

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در سومین نشست هم اندیشی مشاورین امور مجلس معاونت ها، سازمانها و ادارات کل آموزش پروش استان ها ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: با وجود اینکه 37 سال از پیروزی انقلاب می گذرد هنوز به نظر می رسد جا دارد اهمیت این انقلاب حتی برای نسل اولی های انقلاب بازشناسی شود و فرصت دهه فجر برای این موضوع خیلی مهم است.

نیروی عظیم آموزش و پرورش

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: نیروی عظیم آموزش و پروش بیش از سایر اقشار می تواند در این زمینه ایفای نقش کند و همچنین برای ایجاد پیوند میان نسل های مختلف تلاش کند.


وی ضمن گرامیداشت یاد امام وشهیدان انقلاب اسلامی که موجب دوام و پایداری انقلاب شدند و همچنین شهدای سر افراز آموزش و پرورش به خصوص رجایی و باهنر اظهار کرد: مقایسه نهضت امام خمینی (ره) از بسیاری جهات و به خصوص درباره اهداف آن شباهت های زیادی به انقلاب رهایی بخش حضرت موسی ابن عمران دارد.

عاقبت قوم بنی اسرائیل

انصاری با اشاره به عاقبت قوم بنی اسرائیل و آنچه در قرآن آمده است تصریح کرد: جامعه ای که تن به ذلت بدهد جامعه ای فاسق است و جامعه مومن جامعه ای است که تن به ذلت نمی دهد و خداوند نیز در قرآن فرموده که هیچ مومنی اجازه ندارد برای هیچ انگیزه ای خود را ذلیل کند.

وی با بیان اینکه آسیب شناسی جامعه بنی اسرائیل بسیار شبیه جوامع امروزی ما است گفت: رشد و نمو رهبری با امدادهای غیبی خداوند یکی از موارد شباهت میان نهضت امام خمینی (ره) و نهضت رهایی بخش حضرت موسی است. چنانچه موسی (ع) وهجرت ناخواسته ای که برایش پیش آمد که شبیه به هجرت امام است.



معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: یکی از پیامبرانی که توانست نظام سیاسی بسیار قدرتمندی را به زانو در بیاورد و یک نظام دیگر را با دست خالی جایگزین کند حضرت موسی بود که قوم پراکنده بنی اسرائیل را در پرتو انسجام اجتماعی از دست قدرت بزرگی چون فرعون نجات داد.شاید به همین دلیل است که دز قران نام او بیشتر برده شده است.



وی افزود: البته ادعای قدرت رژیم شاه از قدرت فرعون که یک قدرت منطقه ای بود بیشتر بود. چون رژِیم شاه تنها یک قدرت منطقه ای نبود بلکه قدرت منطقه ای بود که به شرق و غرب وصل بود.


انصاری با بیان اینکه حضرت موسی پیامبری بود که معجزات بزرگی مانند ید بیضا و عصا داشت، تصریح کرد: امام خمینی (ره) این معجزات را نداشت ولی معجزه امام کلام و قلم ایشان بود؛ که توانست فرعون زمان ما یعنی نظام شاهنشاهی را در امواج جامعه ای که ایمان آورده و به قدرت خود بازگشته بودند غرق کند.

انقلاب در معرض آسیب است


وی ادامه داد: امیدواریم که همه ما بتوانیم میراث دار این انقلاب بزرگ معجزه گونه باشیم. این انقلاب در معرض آسیب های بزرگی قرار دارد و حفاظت و صیانت از آرمان های شهدا وظیفه خطیری است، ولی خدا را شاکریم علی رغم فراز و نشیب های که وجود داشته پیروزی های زیادی نصیب ما شده است.

دستیابی به برجام شبیه معجزه بود


معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه آنچه در قضیه مذاکرات هسته ای گذشت و دستیابی برجام چیزی شبیه معجره بود، گفت: اگر فرصتی بدست آید تا پشت صحنه مذاکرات 18 ماهه سرداران دیپلماسی و ناگفته ها بیان شود، متوجه می شویم که چه معجزه بزرگی رخ داده و پیروزی زبان استدلال بر زیاده خواهی و توطئه های تو در توی دشمنان اتفاق افتاده است.


وی با بیان اینکه معجزه ای که در مذاکرات هسته ای اتفاق افتاد از جنس پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی ما در جنگ بود، اظهار کرد: من بسیار متاسف هستم که نگاه هایی چه از سر حسادت و یا نادانی همچنان در برابر این موضوع وجود دارد و سعی می شود این پیروزی بزرگ مردم کوچک جلوه داده شود.


انصاری ادامه داد: گاهی اوقات مذاکرات به جایی می رسید که حتی دکتر ظریف اذعان می کرد با توجه به زیاده خواهی ها ادامه آن فایده ای ندارد ولی با تاکید ریاست محترم جمهوری بر ایستادگی و مداومت تا حصول نتیجه و همچنین حمایتی که از سوی رهبر معظم انقلاب در تمام طول مذاکرات وجود داشت، باعث پیروزی در مذاکرات شد.


وی با تاکید بر اینکه تا کنون سابقه نداشته کشوری به فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل برود و بتواند از آن جان سالم بیرون برد، گفت: اما ما در جمهوری اسلامی توانستیم ضمن اینکه به تمام حقوق صلح آمیز خود دست یابیم سایه جنگ را از کشور برداریم.

سفر پربار رئیس جمهور به اروپا


معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به سفر ریاست جمهوری به اروپا این سفر را گام مهمی پس از اجرای برجام دانست و گفت: باز هم تلاش های مشکوکی برای وارونه نشان دادن این پیروزی ها توسط برخی افراد دیده می شود، تلاش هایی که شبیه تلاش هایی است که از سوی برخی کشورهای منطقه و صهیونیست ها انجام می شود.

استقبال بی نظیر از رئیس جمهور


وی افزود: استقبال بی نظیری که از رئیس جمهور در فرانسه و ایتالیا چه در سطح تشریفات و چه در زمینه اظهارات انجام شده و چه درباره قراردادهای منعقد شده وجود دارد، نشان دهنده این است که ایران پایگاه امن و با ثباتی در منطقه است.


انصاری ادامه داد: اینکه کشورهای اروپایی حاضر به امضای قراردادهای با تعهد 20ساله شده اند نشان از اعتقاد آنها به پایداری و ثبات ایران در افق دراز مدت دارد.


وی با اشاره به قرارداد شرکت های اروپایی برای نوسازی ناوگان فرسوده هواپیمایی کشور و فروش 118 فروند هواپیما به ایران گفت: مدیر ایرباس خود اذعان داشت که چنین قراردادی در تاریخ بی سابقه بوده، زیرا 100 درصد از منابع آن توسط خود آنها تامین می شود که 15 درصد از آن  توسط خودشان در ابتدا و مابقی طی 8 سال به صورت اجاره به شرط تملیک تامین می شود.

انتقاد از صدا و سیما

معاون پارلمانی رئیس جمهور ضمن انتقاد از صدا وسیما گفت: صدا وسیما در یک سوال انحرافی از مردم پرسیده که پول آزاد شده از تحریم ها به نظر شما آیا می باید صرف هزینه دارو و یا توسعه مناطق محروم شود و یا اینکه برای خرید هواپیما هزینه شود. در حالی که حتی یک ریال از منابع آزاد شده صرف خرید هواپیما نخواهد شد.

وی افزود: این قراردادها در حالی انعقاد یافته که بدون انجام تضمین از سوی بانک ملی و دولت های ما انجام شده و شرکت های بیمه ای خودشان تضمین این قراردادها را پذیرفته اند.


انصاری با اشاره به انتقاد بعضی از نمایندگان درباره قراردادهای امضا شده در اروپا گفت: باید از این نمایندگان پرسید چرا زمانی که ناوگان هواپیمایی کشور فرسوده است و 4 تا 5 میلیارد دلار از پول ملت ایران صرف مسافرت از طریق شرکت های هواپیمایی ترکیه و امارات شد و این شرکت ها تبدیل به شرکت های بزرگی شدند هیچ کس انتقادی نکرد. درحالی که ما اکنون درشرایطی قرار داریم که بعد از 8 سال خود می توانیم در چنین جایگاهی باشیم.


وی با اشاره به برخی  از انتقادها گفت: اگر دولت هواپیما بخرد می گویند چرا هواپیما خرید و اگر نخرد مطرح می کنند که چرا این کار را انجام نداد. مثلا کمپین تحریم خرید خودروی داخلی را راه انداختند و بعد دوباره می گویند چرا جلوی تولید داخلی را گرفته اید.

بازسازی چهره ایران در سطح جهان

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه با مجاهدتی که دولت انجام داد موانع ظالمانه ای که پیش روی ملت برای توسعه وجود داشت را از بین برد، گفت: دولت تدبیر و امید در طی 2 سال و نیم توانست ضمن بازسازی چهره ایران در عرصه های جهانی و پاک کردن فضای ایران هراسی شرایطی را به وجود آورد که همگان اذعان کنند مبارزه با تروریسم بدون حضور ایران افسانه ای بیش نیست و در عمل ایران این نقش را در سوریه و عراق و دیگر مناطق ایفا کرده است.

انتخابات سال 92 مایه فخر ملت است

انصاری خاطر نشان کرد: این اتفاق ها به سبب حضور مردم در انتخابات سال 92 که باعث ارتقای عزت ملی شد، روی داد و امیدواریم همین حضور حماسی در اسفند ماه امسال باعث افزایش اقتدار نظام شود.

 
به گفته معاون امور مجلس رییس جمهوری از ابتدای تشکیل دولت تدبیر و امید، رییس جمهوری که شخصیت پارلمانتاریست (پارلمانی) و چند دوره نایب رییس مجلس بود، بر تعامل دولت و وزارتخانه ها با مجلس و قانون گرایی و اهتمام به امر قانون و همکاری تمام دستگاه ها تاکید داشت.

شیوه کنونی سوال از وزرا نادرست و خلاف قانون اساسی است


انصاری افزود: قبل از رسمیت یافتن مجلس آتی قوانین باید ساماندهی پیدا کند. شیوه کنونی سوال از وزرا نادرست و خلاف قانون اساسی است.


انصاری افزود: دولت تدبیر و امید در 2.5 سال توانست علاوه بر بازسازی چهره ایران در عرصه های جهانی و پاک کردن فضای ایران هراسی شرایطی را به وجود آورد که همگان اذعان کنند مبارزه با تروریسم بدون حضور ایران افسانه ای بیش نیست و در عمل ایران این نقش را در سوریه و عراق و دیگر مناطق ایفا کرده است.

ایجاد تعامل بین دولت و مجلس


وی ادامه داد: یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید این بود که تعامل بین دولت و دو قوه دیگر ارتقا یابد و ترمیم شود؛ در گذشته این تعامل تبدیل به تقابل شده بود. صحنه های ناخوشایندی که بین رییس جمهور و رییس مجلس – در دولت گذشته - گذشت انسان خجالت می کشید که از تریبون های جهانی مشاجرات بی ثمر و موهنی که در این سطح شکل گرفته بود پخش شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن