تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819942800




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حدود ۷ درصد کودکان کشور کوتاه قداند


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حدود ۷ درصد کودکان کشور کوتاه قداند


معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ۶.۸ کودکان زیر پنج سال در کشور دچار کوتاهی قد و ۶.۷ درصد نیز کمبود وزن دارند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علی اکبر سیاری در یازدهمین کنگره تغذیه، سلامت کودکان و نوجوانان افزود: تغذیه در کودکان و نوجوانان از نظر کوتاهی قد و کمبود وزن در مقایسه با سال های گذشته رو به بهبود است.
کوتاهی قد در کودکان، در استان‌های خراسان جنوبی، شرق کرمان و سیستان و بلوچستان به 20 درصد می‌رسد. در این مناطق کمبود وزن نیز آمار بالایی دارد.

سیاری همچنین از بهبود وضعیت فقر آهن در کشور خبر داد و گفت: ما دستورالعمل جدیدی تدوین کرده‌ایم که طی آن تجویز ویتامین D از سه روزگی برای نوزاد انجام می‌شود. از سال گذشته مکمل‌یاری ویتامین D برای دختران آغاز شد و امسال میزان آن افزایش پیدا کرد. در تمام مراکز بهداشتی و درمانی سراسر کشور این ویتامین وجود دارد.

رتبه اول سیستان و بلوچستان از نظر میزان کمبود ویتامین D
او افزود: در سیستان و بلوچستان و کرمان، بالاترین کمبود ویتامین D را داریم. به طور کلی همه گروه‌های سنی به ویژه مادران باردار با کمبود این ویتامین روبرو هستند.

سیاری میزان مرگ نوزاد با وزن کمتر از 1500 گرم را، 265.5 مورد از میان هر 1000 تولد با این وزن اعلام کرد و گفت: تعداد نوزادان روستایی با وزن زیر 2500 گرم نیز بیشتر از نوزادان شهری است.

سیر صعودی کمبود ویتامین D در کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت از کمبود ویتامین D در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: طی 10 سال میزان کمبود ویتامین D در کشور شش برابر شده است. این مشکل در استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان وضعیت نامناسب‌تری دارد. در بوشهر 75 درصد مردم از کمبود ویتامین D رنج می‌برند و به طور کلی در کشور 62 درصد کودکان کمبود ویتامین D دارند، البته در همه نقاط دنیا این مشکل وجود دارد.

او ادامه داد: 30 تا 50 درصد جمعیت کشور با کمبود این ویتامین روبرو هستند و بیشترین میزان شیوع در میان سالمندان، کودکان و زنان باردار است.

او تغذیه انحصاری کودک با شیر مادر تا شش ماهگی، تداوم تغذیه با شیر تا 24 ماهگی و شروع تغذیه تکمیلی از پایان شش ماهگی را راه حلی برای جبران کمبود ویتامین D عنوان کرد.

 


چهار شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن