تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837842153




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مي‌خواهند با «پول خرج كردن» افرادي را بزرگ كنند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مي‌خواهند با «پول خرج كردن» افرادي را بزرگ كنند
آيت‌الله حاج شيخ حسن ممدوحي كرمانشاهي، از مدرسين انقلابي و صريح‌اللهجه حوزه علميه قم به شمار مي‌رود، امري كه مي‌توان در سراسر اين مصاحبه آن را دريافت


آيت‌الله حاج شيخ حسن ممدوحي كرمانشاهي، از مدرسين انقلابي و صريح‌اللهجه حوزه علميه قم به شمار مي‌رود، امري كه مي‌توان در سراسر اين مصاحبه آن را دريافت. او درباره ترفندهاي جريان موسوم به اصلاح‌طلب براي يارگيري از حوزه قم، اطلاعاتي شنيدني دارد كه شمه‌اي از آن را در گفت‌وگوي پيش رو  باز گفته است. او براين باور است كه اين جماعت، بيشتر با صرف پول‌هاي هنگفت سعي دارند به اهداف خود دست يابند.  

 جريان موسوم به اصلاح‌طلب از حدود دو سال قبل، حجم گسترده‌اي از تبليغات و فضاسازي را در باره انتخابات پيش روي مجلس خبرگان رهبري آغاز كرده است. به رغم آنكه مجلس خبرگان و تصميمات آن، ارتباط مستقيمي با زندگي روزمره و مقولات معيشتي مردم ندارد...
... و ارتباط مستقيم با تخصص آنها، چون آنها نمي‌توانند اجتهاد نمايندگان اين مجلس را احراز كنند. اين شأن شوراي نگهبان است...
... جنجال‌آفريني و ورود زودهنگام اين طيف به تبليغات انتخابات خبرگان را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم. بسم الله الرحمن الرحيم. واقعيت اين است كه اينها از اينكه در عين تسلط بر برخي قواي كشور، در انتخابات خبرگان شكست بخورند، مي‌ترسند، به همين دليل جنجال راه مي‌اندازند. اساساً اينها در اين حد نيستند كه بخواهند درروندانتخابات مجلس خبرگان دخالت و براي نهادهاي قانوني نظام از جمله شوراي نگهبان، تعيين تكليف كنند. من در تبليغات و رسانه‌هاي اين طيف می‌بینم كه در مورد فلان و بهمان كانديدا، براي شوراي نگهبان نسخه مي‌پيچند!درحالي كه اگر كسي بخواهد در خبرگان شركت كند، بايد به قم برود و امتحان بدهد و اجتهاد او درحد متعارف اثبات شود. اينها چه آشنايي‌اي با مباني فقهي دارند كه براي يك نهاد قانوني  متولي اين امر، تعيين تكليف مي‌كنند؟ مشخص است كه عده‌اي فقط دسيسه‌ و مثلاً بعضي‌ها را انتخاب كرده‌اند و به آنها كمك‌هاي زياد مي‌كنند كه اينها بتوانند مجلس را فتح كنند.

در برابر اينگونه ترفندها، نهادهاي قانوني نظام از جمله شوراي نگهبان، چه تمهيدي انديشيده‌اند؟
 واقعيت اين است كه الحمدلله حواس شوراي نگهبان، بسيار جمع است. آنها غير از امتحاناتي كه دارند، شرايط فكري وسياسي كانديدا را هم لحاظ مي‌كنند كه آيا متناسب با شأن مجلس خبرگان هست يا نه؟واقعيت اين است كه مجلس خبرگان بازوي رهبري است، يعني در عين حال كه نگهبان و مراقب رهبري است، كمك كارِاو هم هست. اين نگهباني و مراقبت به اضافه بازوي رهبري بودن، يعني يك رفاقت تنگاتنگ و درعين حال برخورداري از نظر اصلاحي صد در صد، ولي اگر كسي بخواهد بيايد كه نظرش صرفاً انتقاد و عيب‌جويي باشد و صرفاً تخريب كند، قطعاً مقبول نخواهد بود.

از تبليغات اين جريان برمي‌آيد كه تلقي آنها از وظايف مجلس خبرگان، صرفاً عيب‌جويي و ايجاد اخلال در كار رهبري است! آنها براي نمايندگان اين مجلس، هيچ رسالتي در حمايت از رهبري و تثبيت هرچه بيشتر جايگاه ولايت فقيه درجامعه قائل نيستند. آيا چنين افرادي، صلاحيت ورود به مجلس خبرگان را دارند؟
قطعاً خير! امروزنقطه ثقل مديريت كشور، مخصوصاً در مواضعي كه كشور گير مي‌كند و پيچ‌هاي بسيار سخت پيش مي‌آيد، فقط شخص رهبري است، اين چيزي است كه امروز، دوست ودشمن به آن اذعان دارند. اگرخداي ناخواسته اين جايگاه تضعيف شود، ما قطعاً در اين دنياي پراز آشوب و توطئه، ضربه خواهيم خورد. امروز بحمدالله رهبري معظم انقلاب با كمال اقتدار و نگاه فوق‌العاده هوشمندي كه دارد، كشور را از پيچ‌هاي مهمي عبور داده است. اينها توجه ندارند كه اگر بخواهند كاري كنند كه نعوذ بالله رهبري تضعيف شود، اول از همه خودشان از بين مي‌روند. گفت: «يكي بود بر شاخ و بن مي‌بريد/ خداوند بستان نظر كرد و ديد/ بگفتا كه اين مرد، بد مي‌كند/ نه با من كه با نفس خود مي‌كند». كسي كه روي شاخه نشسته است كه بن شاخه را نمي‌برد. بايد به اين جماعت گفت: الان شما در نظام جمهوري اسلامي آقا هستي و مقامي و ميزي و... داري، اگر جمهوري اسلامي صدمه بخورد و آنها بيايند كه به تو نمي‌گويند: بارك الله كه ضد ولايت فقيه بودي و حالا بايد فلان كاره شوي! همه چيز را ازبين مي‌برند: «آتش اين خشت در آتش بزن/ خشت نو از قالب ديگر بزن» اينها به سراغ خشت ديگري مي‌روند.
البته من معتقدم خداي منان و متعال، انقلاب ما را حفظ مي‌كند و توطئه‌ها نمي‌تواند مؤثر باشد. اين انقلاب تا ظهور حضرت مهدي(عج) هست و ان‌شاءالله ما پرچم را به دست ايشان خواهيم داد. اين توطئه‌ها در همه جا هست. در كدام كشور هست كه دشمن توطئه نكند؟ شما جايي را در دنيا سراغ داريد؟ اين طبع نظام اداري و هرحكومتي است كه هميشه عده‌اي به هر دليل ناراضي هستند، ولي اين باعث نمي‌شود كارگزاران نظام، مخصوصا بخش‌هاي نظارتي آن، كمترين ضعفي از خود نشان بدهند. هر چه حركت ما قوي‌تر باشد، از آن طرف آنها ضعيف‌تر عمل مي‌كنند. به هرحال و با توجه به تجربه‌اي كه از اين 37سال اخير داريم، از اين تحركات واهمه‌اي نداريم و خداي منان اين كشور و نظام را حفظ خواهد كرد.

در چند سال اخير جريان موسوم به اصلاح‌طلب، براي ايجاد يك جريان حوزوي متمايل به خود، سرمايه‌گذاري گسترده‌اي كرده كه از حوزه قم سربازگيري كند. آنها در پي اين بوده‌اند عده‌اي از افراد را كه عمدتاً در حوزه و نزد علما جايگاه درخوري هم ندارند وحتي برخي از آنها 30 تا40 ساله هستند و اصلاً انقلاب را نديده‌اند، به عنوان مجتهد جا بيندازند و اسم آن را هم «خبرگان جوان» گذاشته‌اند. شما به عنوان كسي كه در قم هستيد، عِده و عُده اين جريان را چقدر مي‌بينيد؟ چقدر توانايي دارند؟
اصلاً بنا ندارم راجع به اينها حرف بزنم، چون همين‌قدر كه در باره اينها حرف بزنم ترويج آنهاست.

اصلاً چنين چيزي هست يا نيست؟
بله هست.

جايگاهش چقدر است؟
محدود هستند اما بركاتي هم دارند. همين‌قدر بدانيد كه اين كارها باعث مي‌شود حواس‌ها جمع‌تر و فيلترها قوي‌تر شوند. اينها نمي‌توانند از اين فيلترها عبور كنند.

سوادشان چقدر است؟ چقدر درس خوانده‌اند؟ اصلاً به جايي رسيده‌اند؟
ممكن است از نظر سواد هم به جايي برسند، ولي وقتي از نظر فكري وسياسي، شرايط لازم براي ورود به نهادهاي نظام را نداشته باشند، طرد مي‌شوند.

در حوزه قم چه جايگاهي دارند؟
ازجنبه علمي جايگاهي ندارند ومحل توجه واعتناي جدي فضلا نيستند. ازاين نظر، كسي چندان آنها را جدي نمي‌گيرد، اما ثروتمندند و از نظر مالي وضع خوبي دارند، برخلاف اين طرف كه از نظر مالي ضعيف هستند!

ظاهراً اينطور وانمود مي‌شود كه اصولگرايان در اكثريت هستند، ولي درواقع امكانات وسامانه قوي تبليغاتي ندارند...
واقعاً ندارند! خدا شاهد است الان خود بنده كه كانديدا هستم، كمترين امكاني براي خرج كردن ندارم! منتهي مردم كرمانشاه ما را مي‌شناسند و رأي مي‌دهند، ولي واقعاً امكان مالي براي تبليغ نداريم، اما آنها پولدارند!

از كجا پول مي‌گيرند؟
خود من هم اين سؤال را دارم كه از كجا مي‌گيرند. مسلماً دشمنان ما هيچ وقت بيكار نمي‌نشينند.

چند سال قبل، در يكي از گفت وگوها اشاره فرموديد از كجاها پول مي‌گيرند، چون اين افراد آنقدرها مريد و مقلد ندارند كه اينقدر پول به دستشان برسد. اينطور نيست؟
بله، مثلاً طيف شيرازي كه بسيار هم خطرناك هستند، رسماً از انگلستان پول مي‌گيرند! البته آنها كاري با خبرگان ندارند...

منظورم اصلاح‌طلب‌ها هستند...
نمي‌خواهم سوء ظن داشته باشم، ولي معلوم است از كجاها پول مي‌گيرند و حسابي هم خرج مي‌كنند!پولي كه بين اينها در جريان است، قطعاً از محل وجوه شرعيه نيست.
از ديگر محورهاي تبليغات اصلاح‌طلبان، ايجاد شبهه درباره انجام وظيفه نظارتي مجلس خبرگان است. آنها تلويحاً و تصريحاً در پي بيان اين نكته‌اند كه نمايندگان مجلس خبرگان شأن نظارتي خود را انجام نمي‌دهند. با عنايت به حضور شما در اين مجلس، ارزيابي‌تان از اين ادعا چيست؟

اين يكي از ادعاهاي صد در صد غلط اين جماعت است. خبرگان و به‌خصوص هيئت رئيسه، در فواصل زماني معين، با مقام معظم رهبري جلساتي دارند، ولي خبرهاي مجلس خبرگان در زمينه نظارت، رسانه‌اي نمي‌شود. رهبري گاهي اوقات آنها را مي‌خواهند و با آنها صحبت مي‌كنند. گاهي خبرگان نزد ايشان مي‌روند و با هم بحث و گفت‌وگو مي‌كنند، ولي ضرورت ندارد اين حرف‌ها رسانه‌اي شود، با اين همه من بر اين نكته كه خبرگان بازوان رهبري هستند، تأكيد دارم. شما ازكلمه بازوان چه معنايي را مي‌فهميد؟
هم مراقب هستند و هم حامي...
هر وقت مسئله‌اي پيش مي‌آيد، مقام معظم رهبري خبرگان را مي‌خواهند و نظرخواهي مي‌كنند. آنها هم اگر ايرادي پيش بيايد با ايشان صحبت مي‌كنند و توضيح مي‌خواهند. در واقع به شكل طرفيني مشاوره و صحبت مي‌كنند. منتهي چه دليلي دارد اينها رسانه‌اي شود؟ وانگهي اگر  اين كار، عمل به شأن نظارتي نيست، پس شأن نظارتي خبرگان چيست؟ از همه اينها گذشته وقتي خبرهاي كميسيون نظارت رسانه‌اي نمي‌شود، منتقدين از كجا متوجه شده‌اند كه نظارتي وجود ندارد؟پنهاني به صورت‌جلسات و اسناد دسترسي پيدا كرده‌اند؟اين حرف‌ها عمدتاً پوچ و در حد دستاويز تبليغاتي هستند.

خود شما از گفت و شنودهايي كه با مقام معظم رهبري و در راستاي ايفاي وظيفه نظارتي خبرگان انجام مي‌شود، چه روايت يا خاطره‌اي داريد؟قاعدتاً شاهد اين جلسات بوده‌ايد؟
وقتي خدمت ايشان مي‌رويم، خيلي‌ها نوبت مي‌گيرند و صحبت مي‌كنند. مقام معظم رهبري بعضي از صحبت‌هاي آنها را تصديق مي‌كنند و نسبت به آنچه مي‌گويند، دستور ترتيب اثر مي‌دهند، نسبت به بعضي‌ها هم نه! غير از اين، خود هيئت رئيسه و نمايندگاني كه در بعضي از جلسات خصوصي با رهبري حضور دارند، مسائل را خيلي روشن مطرح مي‌كنند. معمولاً هم در پايان اين جلسات، همه اذعان دارند كه انصافاً نظر فوق، متعلق به ايشان است.

يعني در گفت وگو‌ها روش اقناعي دارند؟
نه، اساساً نظر فوق مال ايشان است. اين حرف از روي ترس يا به خاطر مقام ايشان نيست، بلكه از نظر علمي، سياسي و مديريتي، انصافاً درست مي‌گويند.

اين دوره از مجلس خبرگان كه به اتمام آن نزديك مي‌شويم، ازچند تقاطع تاريخي مهم، مانند«فتنه 88» و «تعويض دو رئيس» عبور كرد. از حواشي، بازتاب‌ها و حساسيت‌هايي كه اعضاي خبرگان دراين باره نشان دادند، چه ارزيابي‌اي داريد؟
دوره‌اي بود كه اكثريت نمايندگان خبرگان، حواس‌شان حسابي جمع بود. البته عده‌اي معدود هم مشغول كارهايي بودند كه نقش بر آب شد و قطعاً خدا هم كمك كرد. واقعاً كمك الهي بود.

جنابعالي از حاميان جدي رياست مرحوم آيت‌الله مهدوي كني بر مجلس خبرگان بوديد. در ايشان چه خصالي ديده بوديد كه تا اين حد بر رياست‌شان بر مجلس خبرگان اصرار داشتيد؟
رابطه رخ به رخ جز يكي دو مورد با ايشان نداشتم، وليكن اين‌قدر مي‌دانستم كه ايشان از اول انقلاب، مورد تأييد ويژه حضرت امام بود. يعني وقتي امام مي‌خواست يك موضوع محتاطانه، شرعي و بسيار دقيق را بدون دغدغه انجام دهد، امررا به آقاي مهدوي‌كني مي‌سپرد، كما اينكه در اوايل انقلاب كميته‌ها را به دست ايشان داد. هر جا هم كه ايشان دخالت مي‌كرد، متعاقب خواست ودستور امام بود و كار را به احسن وجه به پايان مي‌برد. اين دليل بر آن است كه حضرت امام به ايشان اعتماد فوق‌العاده‌اي داشت و ايشان هم عاقلانه و محتاطانه كار مي‌كرد و به دست بدخواهان خود ونظام هم، مستمسك نمي‌داد.

از حواشي انتخاب آيت‌الله مهدوي كني به رياست مجلس خبرگان چه خاطراتي داريد؟
دراصل ورود به مجلس خبرگان وهمچنين رياست برآن، ايشان بنا نداشت واردشود، ولي بعد از فوت آيت‌الله مشكيني ديديم وزنه بزرگي از اين مجلس كم شده ولازم است جاي آن را كسي پركند كه با آقاي مشكيني هم شأن باشد. آدمي كه هم خلأ وجودي آن بزرگوار را پركندوهم در شأن رياست خبرگان باشد. به علاوه اين احتمال را هم داديم بعضي‌ها دسيسه‌ كنند و رأي‌ها مساوي و كار به ايجاد ابهام كشيده شود. بهترين راه اين بود كه براي جلوگيري از تساوي و ابهام، ايشان بيايد.

يعني نفس حضور ايشان مسئله را حل مي‌كرد؟
بله، همه معتقد بوديم ايشان صد در صد رأي مي‌آورد. حضور ايشان، هم مشكل تساوي و ابهامِ رأي‌ها را رد مي‌كرد و هم صددرصدبراي اداره درست مجلس خبرگان جواب مي‌داد. ايشان از نظر مزاجي، بسيار ناتوان شده بود، ولي بالاخره راضي شد و آمد و خيلي هم خوب شد.
انتخاب آخرتان هم خيلي معني‌دار بود، چون بعد از آيت‌الله مهدوي كني فضاسازي‌هاي شديدي انجام گرفت و بسياري هم تلاش مي‌كردند تا با لابي‌گري، فرد به‌خصوصي را به رياست مجلس برسانند، اما درنهايت آيت‌الله يزدي به اين سمت انتخاب شد. از حواشي اين انتخاب بگوييد.
بايد بگويم كه انتخاب آقاي يزدي خدايي بود! آنها هر چه سعي كردند، نتيجه عكس داد. دروسط رأي گيري، آقايي آمد و گفت: رأي آقاي يزدي نسبي است و مطلق نيست، چون سه نفر بودند: آقايان يزدي، هاشمي و مؤمن. در نتيجه رأي‌هاي آقاي مؤمن به آقاي يزدي اضافه شد. اصلاً خدا اين حرف را به زبان آن آقا آورد! اين حرف موجب شد كه آقاي يزدي از نفر بعدي، خيلي پيشي بگيرد. انقلاب ما از اين دست‌اندازها خيلي داشته و خدا نجات داده است. مردم خالص و خوبي داريم كه براي انقلاب دعا مي‌كنند و ان‌شاءالله به بركت دعاي آنها، انقلاب ماندني است.

درآستانه انتخابات مهم وسرنوشت ساز خبرگان، به مردم چه توصيه‌هايي داريد، هم ازجنبه اصل حضور در اين انتخابات وهم شرايط انتخاب شوندگان؟
ما از مردم خاطر جمع هستيم، خيلي مردم خوبي هستند. روز قدس، روز 22 بهمن و... چه جوري مي‌آيند؟ اينها كساني هستند كه گاهي هزار تا گله و شكايت هم دارند و انتقاد هم مي‌كنند. دربسياري از موارد هم درست مي‌گويند، ولي روزي كه لازم باشد بيايند، مي‌آيند و پاي كار هستند، اما به هرحال خوب است كه تذكر بدهيم. قرآن شريف هم مي‌فرمايد: «فذكر، فان الذكري تنفع المومنين» مردم ما بايد بدانند كه اين كشور، با اسلام برقرار خواهدبود. خداي ناخواسته اگر يك مو از سر حاكميت اسلام دراين كشور كم شود، نه بي‌دين، نه ضد دين، نه ضد انقلاب، نه انقلابي، نه يهودي، نه ارمني و نه هيچ نحله ديگري، نمي‌توانند در اين كشور زندگي كنند و زير لگد صهيونيسم خواهند افتاد! آنچه كه همه مارا نگه داشته ورعب دردل دشمنان انداخته، اسلام است. يعني اگر كسي عاقل باشد، ضد دين هم كه باشد بايد اين انقلاب را نگه دارد.

يعني هركس هراعتقادي هم داشته باشد، باز مصلحت خودش ايجاب مي‌كند كه اين نظام را حفظ كند. اينطور نيست؟
بله، يهودي، ارمني و... هم باشد، بايد به خاطر خودش نگه بدارد. نگهداري انقلاب هم فقط با دين شدني است. ما در زمان طاغوت استقلال نداشتيم، در دنيا هيچ كسي نبوديم و نمي‌توانستيم نفس بكشيم!يادمان نرفته كه درزمان نهضت ملي فقط گفته بودند:ما نفت‌مان را مي‌خواهيم! عمال انگليس جواب داده بودند: ايراني يك لولهنگ نمي‌تواند بسازد، چطور مي‌خواهد صنعت نفت را اداره كند؟ اين‌طور با ما معامله مي‌كردند. امروز ما قدرت اول دنيا را به چالش كشيده‌، همه جا هم مقاومت كرده‌ايم و همه هم مي‌دانند بدون دخالت ما، هيچ كاري پيش نمي‌رود. اين همان ايران ماقبل انقلاب است يا ايرانِ  به علاوه نظام اسلامي؟ و لذا به مردم توصيه مي‌كنم سر مسئله و سر رشد را بفهمند. سر رشد چه بوده است؟ بي‌ترديد اسلام بوده است و لذا مردم بايد به كساني رأي بدهند كه واقعاً به اين مسئله اعتقاد داشته باشند، نه اينكه در ظاهر عمامه به سر، اما ازسوي ليبرال‌ها تحريك وبه صحنه آورده شده باشند. باژست اصلاح‌طلبي و روشنفكري‌ها كشور اداره نمي‌شود. از ما اصلاح‌طلب‌تر و روشنفكرتر در پاكستان، تركيه، عربستان و همه كشورهايي كه زير يوغ امريكا هستند، وجود دارند، اما نتوانستند و نمي‌توانند كاري از پيش ببرند. مگردر مصر، روشنفكرها سر كار نيامدند؟مگر ژست دوستي با امريكا ومخالفت با ايران نگرفتند؟ نتيجه‌اش چه شد؟شش ماه هم نتوانستند كشور را نگه دارند. ما اصلاح‌طلب‌ها و روشنفكرها را هم در كشور خودمان و هم در دنيا ديديم. مصر روشنفكر ندارد؟ مصر جزو كشورهاي اسلامي متمدن است، مهد انديشه بوده است، با سابقه 7هزار سال تمدن. ما خيلي به مصر اميدوار بوديم. تونس هم از نظر قدرت سياسي قوي بود، اما چون رهبري ديني نداشتند و مي‌خواستند كارها را با روشنفكري پيش ببرند، امريكايي‌ها خيلي از آنها روشنفكرتر بودند و زدند روي دستشان! ما با چيزي كشور را اداره مي‌كنيم كه امريكا ندارد و نمي‌تواند داشته باشد و آن اسلام و قرآن است، اما آنها با چيزي مي‌خواستند كشورشان را اداره كنند كه امريكا دارد و بهترش را هم دارد.

از جنابعالي چند سؤال شخصي هم داشته باشيم. شمااين دوره هم براي خبرگان كانديدا مي‌شويد؟
بله، يعني خيلي‌ها از بنده اين را خواسته‌اند.

از دوره‌اي كه گذشت، چه خاطره شخصي‌اي داريد؟
بسيار خوشحالم كه روي صندلي‌اي نشستم كه يك رأي مثبت به نفع اسلام ونظام اسلامي دادم. همين برايم كافي است. از اول نهضت اسلامي، فدايي انقلاب و امام بودم. دراين راه، دائماً كتاب مي‌نوشتم و سخنراني مي‌كردم، ولي در انقلاب هيچ شغلي را قبول نكردم، مجلس خبرگان را هم جامعه مدرسين و هم جامعه روحانيت به من الزام كردند و آيت‌الله جنتي به من گفت: بايد بيايي! وقتي به كرمانشاه رفتم، به من گفتند: تو رأي نمي‌آوري، چون چندسال در كرمانشاه نبوده‌اي! گفتم: حتي اگر يك رأي هم بياورم شركت مي‌كنم، چون مي‌خواهم روز قيامت به خدا بگويم شركت كردم، ولي رأي نياوردم و لذا شبي كه رأي‌گيري بود، راحت خوابيدم، چون با خودم گفتم: رأي نمي‌آورم و فردا سر كار خودم مي‌روم...

اما رأي آورديد.
رأي آوردم، ولي يادم رفت كه رأي آوردم و صبح خواستم از خانه بيرون بروم كه به من گفتند: كجا؟ تو ديگر نمي‌تواني به اين سادگي از خانه بيرون بروي! بالاخره رأي آوردم و به مجلس آمدم و در حد همان يك رأي‌اي كه داشتم، هر كاري كه از دستم برمي‌آمد، براي دفاع از اسلام و انقلاب انجام دادم. بعد از جريان فتنه درجلسات خبرگان، دو سه بار سخنراني‌هاي تندي داشتم...

در آن سخنراني چه گفتيد؟
گفتم: كشور را به هم نريزيد كه اگر به هم بريزد، معلوم نيست آنچه كه شما مي‌خواهيد بشود! عزيزترين‌ها را به صورت ذليل‌ترين‌ها در نياوريد و دركشورآشوب درست نكنيد، دست برداريد از اين كارها... خلاصه داد زدم، آقاي مهدوي كني خنده‌اش گرفته بود!

از وقتي به خبرگان رفته‌ايد، رابطه‌تان با كرمانشاهي‌ها چطور است؟
رابطه‌ام با آنها خيلي خوب است، همين‌طور رابطه آنها با من. هر وقت مي‌روم، جمعيت دوروبرمان را مي‌گيرد!البته من قابل نيستم، آنها لطف دارند.

ظاهراً درماه رمضان گذشته هم سفري به كرمانشاه كرديد؟
بله، با اينكه حال هم نداشتم رفتم. ماه رمضان فرصت خوبي براي موعظه و در عين حال انس گرفتن با مردم است. حيف است انسان آن را ازدست بدهد.

مرتباً به كرمانشاه مي‌رويد؟
بله، مرتب سر مي‌زنم. به هرحال وقتي نمايندگي مردمي را پذيرفته‌ايم، بايد به آنها زياد سر بزنيم.

خسته نباشيد. ممنون از وقتي كه در اختيار ما گذاشتيد.
من هم از شما متشكرم. بحمدالله روزنامه «جوان» در دفاع از ساحت نظام و انقلاب، موفق عمل كرده است. وظيفه مطبوعات در يك نظام اسلامي، در درجه اول اعتلاي كلمه حق و ابطال باطل است، حمايت از نظام اسلامي و اركان آن، مخصوصاً ولايت فقيه است. هيچ‌وقت از فشار و اتهام زني دشمن نترسيد. اينها موقتي است«للباطل جوله و للحق دوله». اينها جولان كوتاه و مختصري مي‌دهند و مي‌روند، آنچه باقي مي‌ماند، كلمه و اراده خداست. من هميشه به شما دعا مي‌كنم. ان‌‌شاءالله موفق باشيد.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن