واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: امضای تفاهم نامه ایمن سازی محیط کار
کد خبر: ۵۶۴۶۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰ - 31 January 2016
تفاهم نامه همکاری میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و انجمن صنایع نساجی ایران با هدف ایمن سازی و سالم سازی محیط کار و امحاء تدریجی آلاینده ها در محیط کار امضا شد .
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی ، در این مراسم که با حضور دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، مهندس هفده تن معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دکتر علی سیاری معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، نماینده سازمان تامین اجتماعی ، جمعی از تولیدکنندگان، کارفرمایان و دانشگاهیان مرتبط با این حوزه حضور داشتند بر صیانت از نیروی کار و حفظ سلامت جسمی و بهداشت روح و روان نیروی کار به عنوان یکی از مهمترین رسالت های های مشترک وزارتین تعاون، کار و ر فاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید شد.
دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن ابراز خرسندی از آغاز این حرکت اظهار کرد: خیلی خوشحالم که این اقدام به سالها و دولت بعد موکول نشد و امیدوارم در 6 هزار ساعت باقیمانده از عمر دولت اقدام درخور توجهی در این حوزه صورت گیرد .
وزیر تعاون، کار ور فاه اجتماعی امضای این تفاهم نامه را حرکت موثری در پیشگیری و کاهش مشاغل سخت و زیان آور ارزیابی کرد.
وی در این جلسه هم از شهدای صنعت نساجی یاد کرد و گفت: اینها از پیشگامان ما هستند لذا باید در جهت آرمان های آنها گام برداریم .
وی ادامه داد: در بسیاری کشورها از طریق صنعت نساجی اشتغالزایی بالایی را ایجاد کرده اند که حتی از صنعت نفت هم بیشتر است لذا ما هم باید با برنامه ریزی های درست و اصولی در این مسیر حرکت کنیم.
وی تاکید کرد کرد ما نمی توانیم ساختار معیوب را یک شبه اصلاح کنیم . لذا در این زمینه باید تلاش کنیم و از تمامی کارفرمایان این حوزه می خواهم با کمک و همدلی در جهت اصلاح و رفع مشکلات این صنعت گام برداریم .
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه هم آمادگی سازمان آموزش فنی و حرفه ای را جهت کمک به این صنعت و افزایش مهارت در این حوزه را اعلام کرد و از مسوولان این صنعت خواست تا با این سازمان تعامل بیشتری داشته باشند .
در ادامه مهندس هفده تن معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این معاونت با الهام از سیاست های آینده نگر دولت تدبیر و امید و رهنمودهای وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در پی ابلاغ دستورالعمل اداری مشاغل سخت و زیان آور و در راستای عملیاتی سازی بندهای 3 و 6 آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور موضوع تصویب نامه هیات وزیران مورخه 5/2/86 مصمم است با تعامل فعال شرکای اجتماعی دولت در صنعت نساجی به عنوان صنعت رقابت پذیر و پر ظرفیت کشور و کمک شرکت های دانش بنیان صنعت نساجی و بهره گیری از نوآوری های جدید شرایط کار در این صنعت را عاری از آلایندگی سازد .
مهندس هفده تن در ادامه تاکید کرد: متاسفانه حوادث ناشی از کار و بیماریهای شغلی هزینه های زیادی را به کشورها تحمیل می کند لذا ما در جهت پیشگیری از مشکلات و با هدف حفظ سلامت جسمی و بهداشت روانی نیروی کار در دوران بازنشستگی برای شروع دوره ای تازه از یک زندگی لذتبخش و پرنشاط گام خواهیم برداشت .
وی ادامه داد: سیاستگذاران و اندیشمندان کشور مسوولیت سنگینی در زمینه رسیدگی به نیروی کار بر عهده دارند لذا هم اکنون در صنعت نساجی حدود 9818 بنگاه با حدود 288 هزار نیروی کار وجود دارد که به کار خود ادامه می دهند .
وی امضای این تفاهم نامه را نقطه عطفی در صنعت نساجی اعلام کرد و ابرازامیدواری کرد که شرایط این صنعت بهبود یابد .
مهندس هفده تن همچنین تاکید کرد: ما به سه جانبه گرایی همچون اصول اعتقادی نگاه می کنیم و معتقدیم که اگر هر برنامه تحول گرایی بدون تدبیر باشد با مشکلاتی مواجه خواهیم شد. لذا این تفاهم نامه از نظر ما بسیار اهمیت دارد و به تدریج در نظر داریم برخی واحدهایی که مهم هستند بر اساس تفاهم نامه آلاینده سنجی شوند .
در ادامه این نشست دکتر سیاری معاون بهداشتی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آمادگی این وزارتخانه را مبنی بر کاهش و حذف آلایندگی از صنعت نساجی را اعلام و تاکید کرد: در این رابطه باید روند منطقی را در پیش بگیریم و به تدریج از گروه ب به سمت الف حرکت کنیم تا در این پروسه آزادی مشتری، جریان اطلاعات ، رقابت و کنترل قیمت و کیفیت بوجود آید.
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی این وزارتخانه برای کمک به صنعت نساجی اظهار کرد: این صنعت کارگر سالم و همراه نیاز دارد لذا وزارت بهداشت وظیفه خود می داند که در مسیر سلامت مردم و کارگران حرکت کند .
در این جلسه همچنین تعدادی از تولیدکنندگان و کارفرمایان حوزه نساجی مشکلات خود را مطرح و پیشنهاداتی را مطرح کردند .
مدیرعامل کارخانه یزد باف در این جلسه از وزیر تعاون، کار ور فاه اجتماعی خواست جلوی قاچاق در این صنعت را بگیرد و از واردات غیرمنطقی خودداری شود .
مروج حسینی رییس انجمن نساجی کشور در این جلسه گفت: امیدوارم با تلاش های صورت گرفته از بازنشستگی پیش از موعد در این صنعت پیشگیری شود .
شیبانی نایب رییس انجمن صنعت نساجی ایران سخنران بعدی در این نشست بود که عنوان کرد متاسفانه بازنشستگی پیش از موعد نفاق بین کارگران ایجاد کرده و ما بهترین نیروهای خودمان را به خاطر این قانون از دست داده ایم که هزینه های زیادی برای کارخانجات نساجی در پی داشته است .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]