تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خداوند ايمان را براى پاكى از شرك... و عدل و داد را براى آرامش دل‏ها واجب نمود. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829648198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تکواندو نیاز به حمایت دارد/ کادر فنی عملکرد خوبی داشته است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گفتگو با مهر عنوان شد:
تکواندو نیاز به حمایت دارد/ کادر فنی عملکرد خوبی داشته است

تکواندو- سهرابی


شناسهٔ خبر: 3036665 - یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
ورزش > ورزش های رزمی

رئیس پیشین هیات تکواندو تهران گفت: کسب سه سهمیه حضور در المپیک کار بزرگی از سوی کادر فنی و اعضای تیم ملی بود و همه اهالی تکواندو باید کمک کنند تا این تیم به سه مدال با ارزش در ریو دست يابد. به گزارش خبرنگار مهر، اداره کل ورزش و جوانان استان تهران تابستان ۹۴ هیات تکواندو را برای یازدهمین سال متوالی به عنوان هیات برتر ورزشی پایتخت انتخاب و معرفی کرد. مدتی بعد از این انتخاب، جمشید سهرابی رئیس این هیات جای خود را به سرپرست جدید داد. وی پس از برکناری سکوت کرد و حاضر به انجام هیچ گونه گفتگویی با رسانه ها نشد. با توجه به انتقادات چند وقت اخیر نسبت به عملکرد فدراسیون تکواندو و کادر فنی سهرابی سکوت خود را شکست و در گفتگو با خبرنگار مهر کمتر به برکناری خود اشاره کرد و بیش از هر چیز از عملکرد فدراسیون دفاع کرد. * خبرگزاری مهر: ارزیابی شما از عملکرد فدراسیون و کادر فنی در مسابقات مکزیک چیست؟
- سهرابی: سالهاست که قهرمانی همیشگی کره ای ها بر تکواندو جهان در کلیه رویداد های رسمی حس خوبی برای اهالی این رشته جذاب رزمی در سطح جهان بوجود نیاورده است. ایران تنها کشوری است که بر سیطره چهل و چند ساله کره ائی‌ها در این رشته ورزشی چه در آسیا و جهان پایان داد. دو عنوان قهرمانی جهان و دو عنوان قهرمانی آسیا در رده مردان، دو قهرمانی نونهالان جهان در کنار یک قهرمانی نوجوانان جهان ایران را  به عنوان اصلی ترین رقیب برای کشور کره جنوبی و بزرگترین قدرت حال حاضر تکواندو ، به جهانیان معرفی کرد. * در کنار همه این نتایج باید به کسب سه سهمیه المپیک هم اشاره کرد.
- کشورها سرمایه گذاری های جدی در این رشته جذاب رزمی داشته اند. که به طبع آن توقع دارند در رقابتهای جهانی و المپیک نتیجه این سرمایه گذاری را بگیرند. به همین دلیل فدراسیون جهانی رویکرد خود را بر اساس خروج این رشته از حالت تک قطبی قرارداده تا خطر خذف از المپیک را از این رشته دور کند. این تغییر رویه ایران را به عنوان یکی از قطب های بزرگ این رشته ورزشی تحت تاثیر این رفتار جدید  قرارداد. در چنین شرایطی کسب سه سهمیه از چهار سهمیه بخش مردان چه بازتاب گسترده ای در سطح جهان داشته و برای کشورمان چقدر ارزشمند بوده است. به نظر من این اتفاق بسیار قابل تقدیر است. این افتخار در یک دوره سه ساله بسیار سخت و نفس گیر با شیوه ای نو که از طرف فدراسیون جهانی طرح ریزی شده بود با مشقت های فراوان بدست آمد. برهمین اساس کسی به خود اجازه نمی دهد عملکرد بسیار موفق کادر فنی را زیر سوال ببرید. * به نظر شما چرا فدراسیون جهانی بعد از المپیک لندن شیوه جدیدی را برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ ریو اتخاذ کرده است؟
- اگر دقت کرده باشید در المپیک ۲۰۱۲ لندن ، کره جنوبی هم مثل ایران تنها یک مدال نقره در بخش آقایان بدست آورد! مابقی مدال ها بین کشورهای دیگر توزیع شد. این کار به نوعی پیام کشور کره جنوبی به علاقه مندان این رشته ورزشی در کل دنیا و همچنین کمیته بین المللی المپیک بود. پیامی که باعث شد این ذهنیت برای علاقه مندان این رشته ورزشی در جهان بوجود بیاد که می توان روی مدال آور بودن تکواندو سرمایه گذاری کرد. در ادامه این سیاست wtf با برنامه ریزی خاص شیوه کسب سهمیه را تغییر داد. بطوری که این بار بجای اینکه سهمیه به کشورها تعلق گیرد، به تکواندکار داد! آن هم نه با برگزاری یک یا دو مسابقه قاره ای یا جهانی، بلکه در یک دوره فشرده سه ساله که شامل چندین رویداد بین المللی، رقابتهای جهانی، قاره ای و برگزاری گرندپریکس های سخت و نفس گیر بود. البته هر کدوم از این گرندپریکس ها خود به اندازه یک قهرمانی جهان سخت و حساس بود. * شما این شیوه را تایید می کنید؟
- نمی خواهم بگویم روش درستی بوده ولی هدف فدراسیون جهانی را که در کل هدف اصلی کره ای ها برای فعال شدن سایر کشورها و اهمیت دادن به شرکت منظم در مسابقات بوده را توجیح می کند. فدراسیون جهانی با دادن امتیاز به خود تکواندوکار، کشورهای دیگر را ترغیب به سرمایه گذاری مستمر و حضور در رقابتهای متعدد کرد. با این شیوه  روند برگزاری اردوهای داخلی تغییر يافت چرا که باید به جای آماده سازی برای یک یا دو مسابقه در طول چهار سال ، نفرات برای چندین مسابقه و حضور مستمر در یک دوره  چهار ساله تمرین کرده و آماده شوند. 

اینکه ادامه این شیوه در آینده درست خواهد بود یا خیر باید کارشناسان فنی در سطح جهانی و لابی های بین المللی فدراسیون های سایر کشورها مشخص کنند چرا که این روش آسیب‌های جدی به همراه دارد. اتفاقی که برای تکواندوکار خوب کشورمان بهنام اسبقی رخ داد یکی از همین آسیب‌هاست. اسبقی رنکینگ بسیار خوبی داشت، ولی بدلیل آسیب دیدگی، امتیازات خود را از دست داد و عملا یک سهمیه برای کشورمان از دست رفت. * دلیل انتقاد کارشناسان داخلی هم همین بود . که چرا با وجود اینکه کادر فنی این شرایط را می دانست اجازه داد بهنام در یک مسابقه کم اهمیت شرکت کرده و باعث آسیب دیدگی جیران ناپذیری شود؟
- حادثه بخشی از زندگی یک ورزشکار است که راه گریزی ندارد. هیچ مربی دوست ندارد بهترین ورزشکار خود را با چنین اتفاقی از دست بدهد. حادثه همیشه در کمین ورزشکاران است آنقدر نزدیک که شاید استرس همیشگی را برای ورزشکار در پی داشته و همین نگرانی است که کار یک مربی را دو چندان سخت می کند. به همین دلیل است که بنده به زعم خودم می گویم این شیوه اتخاذ شده از سوی فدراسیون جهانی ، اشکالات زیادی دارد.  حداقل اینکه چون گذشته امتیاز را در همان وزن به کشور بدهند. با این شیوه ورزشکار به عنوان سربازی که برای کسب افتخار برای کشورش زحمت کشیده در صورت بروز حادثه ، زحماتش را بر باد رفته نمی بیند. با این وجود معتقدم کادر فنی تیم ملی با عبور از تمام مشکلات بزرگی که سر راه داشت ، بهترین نتیجه ممکن را کسب کرد. قطعا  اگر حمایت همه جانبه فدراسیون و تحمل هزینه های سنگین  شرکت در تمامی مسابقات کسب امتیاز برای المپیک ۲۰۱۶ ریو نبود ، بدست آوردن این افتخار امکان پذیر نبود. پس دور از انصاف است که بخواهیم با یک حادثه، تمام این زحمات رو زیر سوال ببریم . * شاید دلیل اصلی این انتقادات کسب عنوان نایب قهرمانی در مسابقات جام جهانی مکزیک باشد. مسابقه ای که تیم ملی ایران در بازی نهایی، نتیجه را به کشور آذربایجان با  سرمربی و بازیکن ایرانی واگذار کرد؟
- مسابقات کسب امتیاز المپیک در آخرین گرندپریکس سال ۲۰۱۵ در کشور مکزیک برگزار و بلافاصله در همان کشور مسابقات جام جهانی برگزار شد. تیم ملی کشورمان با دو ترکیب متفاوت در مسابقات شرکت کرد. کادر فنی باید به سلامت بازیکنانی که سهمیه المپیک را دریافت کردند توجه خاصی نشان می داد. ریسک شرکت دادن تکواندوکاران اصلی در ترکیب تیم ملی برای مسابقات جام جهانی بالا بود. به همین دلیل قطعا تصمیمی که کادر فنی برای حضور در مسابقات جام جهانی با ترکیبی جوان و آینده دار گرفت تصمیم درستی بود. اینکه نتیجه را به تیم آذربایجان با سرمربیگری رضا مهماندوست عزیز واگذار کردند به نظرم دلیل بر ضعف کادر فنی توانمند و باهوش تیم ملی کشورمان نیست. ما با ترکیب کادر فنی باانگیزه و توانمند خود شامل رضا مهماندوست، بیژن مقانلو و مجید افلاکی توانستیم سال ۲۰۱۱ اقتدار چهل و چند ساله  کره ای ها را شکسته و عنوان قهرمانی جهان را بدست آوریم. حالا از آن ترکیب رویایی یک نفر به عنوان سرمربی در کشور دیگری فعالیت می کند. این باید باعث افتخار خانواده بزرگ تکواندو ایران باشد که فرزندان شایسته آنها هر کدام در قامت یک مربی درجه یک در سطح جهان افتخار کسب می کنند. * در خصوص پذیرش استعفای رضا مهماندوست توسط فدراسیون و کوچ این مربی بزرگ از کشورمان و تمام آن اتفاقات چه نظری دارید؟
- از چه موضوعی می خواهید مطلع شوید؟ * اینکه چرا اختلاف فدراسیون و مهماندوست به اینجا کشیده شد و چرا شخص آقای پولادگر این موضوع را در آن زمان مدیریت نکرد؟
- اتفاقا به نظر من در آن زمان بهترین تصمیم مدیریتی توسط پولادگر گرفته شد. تا مسابقات المپیک زمان زیادی باقی نمانده بود. به نظر بنده از دست دادن مهماندوست شوک بزرگی برای تکواندو ایران بود ، باید به جای دامن زدن به اتفاقی که افتاده و ظاهرا جلوگیری از آن اجتناب ناپذیر بود تصمیم درست و بزرگی گرفته می شد.  انتخاب فریبرز عسگری به عنوان سرمربی در آن مقطع بهترین اتفاق ممکن بود . فریبرز کسی با شاخصه رفتاری، روحیات آرام و مدبرانه در همان مقطع بهترین کمک برای تیم ملی کشورمان بود. ولی اینکه چرا رضا رفت و چرا انگیزه بزرگی برای حفظ این مربی بزرگ در آن مقطع حساس نبود را نمی خواهم در شرایط فعلی بازگو کنم. خروج مهماندوست به ما در المپیک ۲۰۱۲ لندن آسیب زد. اگه به مصاحبه آقای پولادگر در آن زمان دقت کنید متوجه خواهید شد که ایشان به این مسئله اشاره کرد. آقای پولادگر حتی مسئولیت نتیجه بدست آمده را هم برعهده گرفت و اشاره کرد به این نکته که نبود رضا مهماندوست به ضرر تیم ملی کشورمان شد. * این همه محافظه کاری در پاسخ دادن آن هم از جانب شخصی که از سمت ریاست هیات استان برکنار شده قابل درک نیست؟
- ببینید آن چیزی که الان بسیار اهمیت دارد حضور نمایندگان کشورمان در بازیهای المپیک است. تا چندماه دیگر تکواندوکاران کشورمان در این رویداد بزرگ شرکت خواهند کرد. اهمیت این رویداد بر کسی پوشیده نیست. عرض کردم که کادر فنی و تکواندوکاران چه راه سخت و نفس گیری طی کردند تا به سلامت به المپیک برسند.  انشاالله به یاری خدا و دعای مردم و همت و تلاش کادر فنی قدر و با تجربه کشورمان بتوانیم از این رویداد سربلند بیرون بیایم. * دلیل اینکه شما پس از برکناری اینگونه از فدراسیون دفاع می کنید چیست؟ به نظر کمی غیر واقعی می آید.
- ما سه سهمیه در بخش مردان کسب کردیم . توقع و نهایت آرزوی عموم جامعه و خانواده بزرگ تکواندو و حتی ورزش کشور این است که ما صاحب سه مدال طلا  از این پیکارها شویم. این خیلی رویایی و زیباست ولی با واقعیت خیلی فاصله دارد. همانطور که در ابتدای این گفتگو عرض کردم با توجه به سیاست های فدراسیون جهانی قطعا گرفتن یک مدال طلا هم برای کشورمان بسیار سخت خواهد بود. به نظر من بجای اینکه توقع بیجا در اذعان عمومی ایجاد کنیم و بعد از مسابقات بخواهیم عملکرد مدیریتی فدراسیون و کادر فنی را بر اساس کسب یا از دست دادن مدال و یا حتی نبودن فلان بازیکن و مربی ارزیابی کنیم، بیایم با پذیرفتن این واقعیت و مدیریت روحی و روانی ورزشکاران را در شرایط روحی نامناسب و توقع عمومی جامعه را در شرایط نابجا قرار ندهیم. امکان دارد اتفاقات پیش بینی نشده ای برای ورزشکاران ما در جدول مسابقات پیش بیاید و خیلی مسائل دیگر که قطعا تمام ذهن مجموعه مدیریتی و فنی تیم ملی را معطوف به خود کند.  رفتن رضا مهماندوست، پناهندگی چند تکواندوکار  سابق تیم های ملی چه در بخش بانوان و چه در بخش آقایان ، آن هم در حالی که دو ایرانی در خارج از کشور سهمیه المپیک دریافت کرده‌اند  و خیلی حرف هایی از این دست باعث تغییر شرایط فعلی نخواهد شد.

در شرایط فعلی ورود به این کانال به نفع تیم ملی تکواندو نیست . بله در مورد برکناری من و یا دوستان دیگر من از مجموعه خانواده بزرگ تکواندو کشور حتما در جای خود و در زمان مقتضی  نقد خواهد شد. بنده و دو تن از بزرگان عرصه مدیریتی این رشته ورزشی در سطح کشور چند ماه است که جلسات منظم و با کیفیتی را دنبال می کنیم. عرض بنده به این معنی نیست که فقط ما سه نفر هستیم که برنامه داریم و دور هم جمع می شویم، نه، در حال حاضر و پس از جمع بندی های انجام شده که خروجی آن همین مصاحبه هست، ان‌شاالله فتح بابی است برای ادامه مسیر. قطعا اساتید بزرگوار و عزیزان صاحب نظر دیگری هم به جمع ما اضافه خواهند شد.  بنده و دوستانم در مورد مسائل مختلفی در سطح مدیریت کلان این رشته پر افتخار ورزشی کشور بحث و تبادل نظر داشته و داریم . بخش زیادی از این گفتگو ها تبدیل به برنامه جامع و قابل استنادی شده که در مرحله نگارش و تدوین است. ان‌شاالله بعد از مسابقات المپیک ۲۰۱۶ حاصل این مباحث به تدریج از طریق رسانه ها با اهالی تکواندو در میان گذاشته خواهد شد. هدف ما نه تخریب و یا دست کم گرفتن افتخارات گذشته این رشته ورزشی است و نه خدای نکرده زیر سوال بردن زحمات جناب آقای پولادگر در دوره چهارده ساله مدیریت در فدراسیون تکواندو، بلکه معتقدیم در خیلی از موارد زحمات ایشان دیده نشده و یا آنطور که شایسته تقدیر بوده ؛ تقدیر بعمل نیامده است. همینطور نقدهای جدی و زیادی هم از شیوه مدیریتی ایشان در چند سال گذشته وجود دارد که ان‌شاالله در فرصت مناسب به آنها پرداخته خواهد شد. * این دوستان چه کسانی هستند؟
- فیصل دانش رئیس اسبق هیات تکواندو استان هرمزگان که به عنوان اولین مدال آور المپیکی ایران و از چهره های شاخص این رشته چه در استان و کشور هستند و مصطفی رئیسی، رئیس اسبق هیات تکواندو استان اصفهان و از تاثیرگذارترین چهره های مدیریتی و اجرایی این رشته ورزشی در سطح کشور که در طول زمان مدیریت ایشان بزرگترین رویدادهای کشوری این رشته در دیار نصف جهان برگزار شد. * این جمع سه نفره از روسای اسبق هیات استان هستند. می توان نتیجه گرفت چون دیگر مسئولیتی در این رشته ورزشی ندارید تصمیم گرفتید با ایجاد شرایط خاص  خود را به عنوان گزینه های بعدی ریاست فدراسیون مطرح کنید و از الان شروع به فعالیت انتخاباتی کرده اید؟
- نه اتفاقا برخلاف نظر شما هیچ کدام از دوستان و حتی شخص بنده ، سودای کسب کرسی ریاست فدراسیون را نداشته و نخواهیم داشت. آنقدر مدیر جوان، با انگیزه و با رزومه قابل قبول در تکواندو وجود دارد که ما را ترغیب به گرفتن این پست نکند. ولی اینکه چرا هر سه ما در راس هیات قرار نداریم دلایل خاص خود را دارد که ان شاالله در فرصت مناسب عنوان خواهد شد.  فقط جهت اطلاع عرض کنم که اعلام حضور ما و آغاز این فعالیت طبعا برای من و دوستانم حاشیه ساز خواهد بود. ما با علم به این موضوع و اینکه قطعا در مظان اتهامات گوناگون قرار خواهیم گرفت، وارد این عرصه شدیم. برکناری بنده آن هم با سابقه ثبت شده از فعالیت استانی هئیت تکواندو استان تهران و استعفای متاثر کننده آقای رئیسی و همچنین رای نیاوردن  آقای دانش با آن سابقه درخشان مدیریت شهری در بندر عباس و.... جای سوال و بحث فراوان خواهد داشت . ما تمام سعی خود را خواهیم کرد از حریم اخلاقی موضوع که قطعا نقد منصفانه هست خارج نشویم. هر چند شعار بعد از انتخاب شدن جناب پولادگر برای دوره چهارساله رعایت اخلاق بود ولی در عمل متاسفانه حداقل برای ما سه نفر اینگونه نشد. شاید ایشان دلایل و مستندات خود را دارند و قطعا از مواضع خود دفاع خواهند کرد ولی سعی در بدنام کردن و تحت فشار قراردادن دوستان ما مثل آنچه که برای قهرمان پرافتخار کشورمان هادی ساعی در انتخابات سال ۹۲ رخ داد ، ان‌شاالله در این دوره رخ نخواهد داد. به هر حال پذیرش انجام این مصاحبه آن هم بعد از انتخابات هیئت تکواندو استان تهران، به دلیل تحت  شعاع قرار ندادن این اتفاق و هم اعلام حضور خدمت تمام اساتید و بزرگان به حق این رشته ورزشی در سراسر کشور بود. ما معتقدیم تکواندو متعلق به شخص خاصی نیست و نخواهد بود . آنچه که مسلم است پتانسیل بالای این رشته ورزشی و داشتن خانواده ای بزرگ و شناسنامه دار که می تواند با قدرتی که قانون به مجمع داده بهترین نتیجه را از همفکری و ظرفیت های بالای این رشته ورزشی کسب کند. ما با برنامه قدم در این راه گذاشتیم و آن را در زمان لازم ارائه خواهیم داد. این برنامه ها با حذف و یا نبودن ما بایگانی نخواهد شد و قطعا در اختیار تمام اعضای مجمع  فدراسیون  و سایر کارشناسان ورزشی این رشته قرار خواهد گرفت. * با این توضیحات عملا سوالاتی در خصوص جریاناتی که در انتخابات دوره قبل فدراسیون برای هادی ساعی  و حمایت شما از وی بوجود آمد ، حاشیه هایی که برای محمد باقری معتمد ایجاد شد و خیلی سوالات دیگر راجع به حاکمیت فنی استاد ذوالقدر در فدراسیون و ...
- تمام عزیزانی که نام بردید از افتخارات و سرمایه های این رشته ورزشی در ایران هستند. از هادی عزیز که پرافتخارترین ورزشکار المپیکی کشور گرفته تا محمد باقری معتمد که بسیار با استعداد و باهوش است . استاد حسن ذوالقدر یکی از گرانبها ترین سرمایه های فنی تکواندو کشور است که واقعا جای مباهات دارن حضور ایشان.  بنده به شخصه معتقدم پتانسیل بالای تدریس مربیگری استاد ذوالقدر در سطح بین المللی بدلیل نداشتن ارتباطات موثر فدراسیون با wtf ، به نوعی دیده نشده است.  چند عنوان تشریفاتی در فدراسیون جهانی برای فدراسیون ما وجود دارد، ولی فکر کنم کارشناسان و خبرگان این رشته متوجه عرض بنده شده باشند. * مصاحبه شما دو بخش تعریف از فدراسیون و خط نشان برای آینده این فدراسیون داشت. دلیلش چیست؟
- بنده به نمایندگی از طرف دوستان خود به باور تمام سخنانی که مطرح شد در خصوص عملکرد کادر فنی نه تنها برای کسب سهمیه المپیک بلکه عملکرد چند ساله اخیر آنها که چند قهرمانی با ارزش در پی داشت همچنین کارهای بزرگی که در دوره چهارده ساله مدیریت جناب آقای پولادگر برای تکواندو کل کشور اتفاق افتاد ایمان دارم. قصد ما تخریب نیست. عرض کردم ملاک قضاوت این عملکرد قطعا کسب سه مدال المپیک و یا از دست دادن آنها نخواهد بود. یعنی فکر کنیم حالا که تیم ملی کشورمان سه تا مدال رنگارنگ از آوردگاه المپیک به ارمغان آورد ، پس عملکرد فدراسیون در همه زمینه ها خوب بوده و نباید نقد شود خیر . و یا برعکس ، فکر کنم توضیح کاملی داده باشم. از صمیم قلب برای افتخار آفرینی کل کاروان المپیکی ورزش کشور در المپیک ۲۰۱۶  دعا می‌کنیم و آرزو می‌کنیم تیم ملی تکواندو بهترین نتیجه تاریخ مسابقات المپیک را در این رشته کسب کند. ان‌شاالله مشکلی در جدول مسابقات پیش نیاید.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن