واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: برای بسیاری از والدین یکی از سختترین کارها خواباندن نوزادشان است. در اینجا راهکارهایی آورده شده است که برای شما مفید خواهند بود.
خواباندن نوزادخودتان را برای رختخواب آماده کنید
شاید چند ساعت زمان ببرد تا کودک تان بخوابد بنابراین باید شما راحت باشید و زمانی که کودک خوابید بتوانید او را در تخت خود بگذارید. قبل از دراز کشیدن مثانهی خود را تخلیه کنید.
مرتبسازی
این کار کلید موفقیت شما در تختخواب است. قبل از شروع مثانهی خود را تخلیه کرده و مطمئن شوید تلفن همراه شما کاملاً شارژ شده است. زمانی که کنار کودکتان دراز کشیدهاید تا بخوابد فرصت خوبی است که از کار با گوشی خود لذت ببرید. شاید در یک اتاق تاریک زندانیشده باشید اما با موبایلتان دنیا در دستان شماست.
آمادگی برای انتقال کودک
کودکتان بیحوصله اما هشیار است؟ پس این زمان بردن او به تخت نیست. تا زمانی که او کاملاً خوابآلود شود صبر کنید. بعدازاینکه کودک خوابآلود بود 10 دقیقهی دیگر نیز منتظر بمانید تا مطمئن شوید. تحقیقات اخیر نشان میدهد در 98 درصد از نوزادان این روش مؤثر است.
فقط در کنار شما
اگر کودکتان هیچ جای دیگری بهجز در آغوش شما نمیخوابد تعجب نکنید، این عادی است. راهحل آن ساده است. شما باید مقدار زیادی قهوه بنوشید تا در این زمان بیدار بمانید.
جای خواب
اگر کودکتان در تخت با شما میخوابد به او اجازهی این کار را بدهید ( البته اگر سیگار میکشید، الکل مصرف میکنید این کار توصیه نمیشود ) اگر پس از شیر خوردن کودکتان میخوابد این کار را برای او انجام دهید. اگر باید در خواب او را تکان دهید و یا برایش آواز بخوانید این کار را بکنید. این راهکارها سالهاست که برای خواباندن کودکان استفادهشده و مؤثر واقعشدهاند.
یاد بگیرید نخوابید
تلاش برای خواباندن کودک زمانی که خودتان زمان زیادی بیدار بودهاید کار سختی است اما نترسید. کودکان بهراحتی به والدین خود یاد میدهند که شبها نخوابند. درنهایت بدن شما به شبهای بیخوابی عادت میکند. اما بدانید کسی از کمخوابی نمرده است.
ارتباط چشمی
زمانی که سعی میکنید کودک خود را بخوابانید باید حتماً با او ارتباط چشمی داشته باشید. این نگاه عاشقانه اغلب تنها چیزی است که ساعت دونیمه شب کمک میکند بتوانید شب را بیدار بمانید.
رفتن از اتاق
سرانجام نوزادتان خوابیده است. اما به یاد داشته باشید نوزادانی که خواب هستند میتوانند حس کنند والدین آنها اتاق را ترک میکنند. برای جلوگیری از بیدار شدن نوزاد باید با دقت اتاق را ترک کنید. نفس نکشید و سعی کنید به چیزی نخورید. هر چیزی شد تا زمان بیدار شدن نوزاد دوباره داخل اتاق برنگردید.نی نی سایتمطالب مرتبط:هفت نکته عجیب درباره خواب نوزادان!چگونه خواب نوزاد را تنظیم کنیم؟امن ترین حالت برای خواب نوزادان کدام است؟!
جمعه 9 بهمن 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]