واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گرو جسد در بیمارستان دانشگاه آزاد براي دريافت پول
نماينده مردم مشهد در مجلس، جزئيات ماجراي تحويل ندادن جسد بيماري به خانوادهاش را به دليل پرداخت نكردن هزينههاي بيمارستان توضيح داد.
حجتالاسلام نصراله پژمانفر به «ايلنا» گفت: اين موضوع مربوط به خانمي است كه به دليل مشكلات مالي در يك كورهپزخانه در منطقهاي در اطراف مشهد كار و به تنهايي در همان محل زندگي ميكرد. وي ادامه داد: وقتي حال اين خانم به هم ميخورد، افرادي كه در آنجا بودهاند؛ اورژانس را خبر ميكنند و اين فرد را به بيمارستان امدادي در مشهد ميبرند كه معمولاً براي موارد اورژانسي به آنجا مراجعه ميشود، ولي اين بيمارستان از پذيرش وي خودداري ميكند و ميگويد، بيمار حالش بسيار نامساعد است و بايد به بيمارستان ديگري برود. وي افزود: همراهان بيمار تصميم ميگيرند كه وي را به بيمارستان هاشمينژاد كه معمولاً خود فرد به آنجا مراجعه ميكرده، ببرند، اما در حالي كه خود بيمار بيهوش بوده است، طبق تصميم مسئولان اورژانس به هر دليلي فرد به بيمارستان خيريهاي در مشهد كه تحت مديريت دانشگاه آزاد است، برده و در آنجا بستري ميشود. نماينده مردم مشهد ادامه داد: در روزهاي بعد تلفني از دختر بيمار به دست ميآيد و طي تماس و گفتوگويي كه مسئولان بيمارستان با اين فرد برقرار ميكنند، وي به بيمارستان ميرود و اعلام ميكند كه هم خودش و هم مادرش همانطور كه متصديان بيمارستان در روز اول در دفتر چه بيمه درماني وي ديدهاند، تحت پوشش بيمه امداد هستند. پژمانفر ادامه داد: دختر بيمار كه مادرش را در بخش آي سي يو ميبيند كه هنوز در كما است از مسئولان بيمارستان تقاضا ميكند كه مادرش را به بيمارستان دولتي ديگري انتقال دهند، ولي پزشكان بيمارستان با اين انتقال موافقت نميكنند و اعلام ميكنند حال بيمار نامساعد است و در صورت جدا كردن دستگاهها از وي امكان فوت او وجود دارد، بنابراين وي را تا ۲۸ روز در بيمارستان نگه ميدارند.
وي با بيان اينكه بعد از ۲۸ روز كه بيمار در آي سي يو بوده، دختر بيمار مراجعه و مجدداً تقاضا ميكند كه مادرش را به بيمارستان دولتي منتقل كنند. مسئولان بيمارستان در جواب اعلام ميكنند كه بايد ۲۸ ميليون تومان هزينه بيمارستان را پرداخت كنيد تا اين فرد را مرخص كنيم.
نماينده مردم مشهد افزود: اين فرد بعد از اعلام اين موضوع براي تهيه پول و نامه گرفتن از استانداري و نماينده مجلس و غيره اقدام ميكند و تقريباً اين فعاليتها حدود ۱۵ روز طول ميكشد و اين در حالي بوده است كه هزينههاي بيمارستان در اين مدت كنتور ميانداخته است. در نهايت وقتي اين فرد با كمك خيريهها، كميته امداد و نهادهاي ديگر ۱۸ ميليون پول تهيه كرده بود به بيمارستان ميرود و متوجه ميشود مادرش يك هفته است فوت كرده و مسئولان بيمارستان ميگويند كه جسد را نميدهيم تا حدود ۴۰ ميليون تومان هزينههاي بيمارستان را طي اين مدت پرداخت كنيد. در حال حاضر ۱۸ ميليون از حدود ۴۰ ميليون تومان هزينههاي بيمارستان پرداخت شده، ولي به رغم اين مسائل، نامه رئيس بيمارستان و امضاي وي وجود دارد كه دستور داده تا مابقي هزينهها پرداخت نشود يا سندي براي ضمانت پرداخت هزينهها گرو گذاشته نشود، جسد را به خانوادهاش تحويل ندهند. اين در حالي است كه خانواده متوفي بسيار نگران آبروي خود است و تقاضاي تحويل جنازه را كردهاند.
وي با بيان اينكه سؤال ما اين است كه متولي درمان در اين كشور چه نهادي است و آيا وزارت بهداشت در مورد اين مسئله مسئول نيست، گفت: آيا يك بيمارستان ميتواند هر كاري بكند و مجاز است جنازه را يك هفته نگه دارد و با آبروي مردم بازي كند.
وي افزود: هنوز هم جنازه متوفي به خانوادهاش تحويل داده نشده است و بهرغم پيگيري كه ما از طريق يكي از مسئولان دانشگاه علوم پزشكي مشهد كردهايم، بيمارستان اعلام كرده است كه ما حاضر به همكاري نيستيم.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]