واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: یک کارشناس روانشناسی در گفتگو با خبرنگار پانا: تقویت تاب آوری موجب تعامل بهتر با مسائل و مشکلات پیش رو می شود محمد رضا مقدسی کارشناس روانشناسی از برگزاری دوره های آموزش تاب آوری در سطح آموزش و پرورش ناحیه یک کرمانشاه خبر داد و گفت: این دوره ها با همکاری مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک آموزش و پرورش کرمانشاه برگزار شده است.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۷ بهمن ساعت 10:28
محمد رضا مقدسی کارشناس ارشد روانشناسی در گفتگو با خبر نگار پانا کرمانشاه با اشاره به مشکلات و آسیب های اجتماعی در جامعه امروزی و جامعه دانش آموزی و نوجوان بعنوان قشر آسیب پذیر و در معرض خطر گفت: دانش آموزان بیش تر از اقشار دیگر در معرض تهاجم و آسیب های اجتماعی قرار دارند بنابر این آموزش و پرورش استان کرمانشاه با توجه به دارا بودن ظرفیت های علمی درونی جهت مقابله با این آسیب ها تصمیم گرفت برای اولین بار اقدام به برگزاری دوره های آموزش تاب آوری برای سه گروه هدف مربیان ، خانواده ها و دانش آموزان کرد.
مقدسی همچنین به جایگاه مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه بعنوان رئیس کارگروه آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: مدت هاست که حفظ سلامت و توانش دانش آموزان برا ی مدیرکل آموزش و پرورش استان در اولویت قرار دارد و با توجه به حمایت های همه جانبه ایشان در خصوص مبارزه با آسیب های اجتماعی به خصوص در مدارس و جایگاه ایشان می توان این فرصت را غنیمت شمرد و یک اگلوی مناسب مدارس تاب آور را معرفی کرده و زمینه هم اندیشی و به چالش کشیدن تجربه سایر مناطق را در این زمینه فراهم نماییم.
مقدسی اظهار داشت: خوشبختانه سازماندهی برگزاری دوره های آموزش تاب آوری برای دانش آموزان برای اولین بار در کشور و در استان کرمانشاه اتفاق افتاده است.
این کارشناس و روانشناس اظهار داشت: با توجه به وجود سرمایه های اجتماعی کشوردر آموزش و پرورش و همچنین رسالت این نهاد در سلامت اجتماعی و سواد عمومی بستری پر اهمیت تر از آموزش و پرورش برای برگزاری این دوره ها نمی توان یافت.
وی همچنین افزود : با هماهنگی های به عمل آمده با مدیر و معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه یک در دو هفته گذشته در همایشی با موضوع تاب آوری برگزار شد و مدیران و معاونین آموزش ابتدایی در سطح ناحیه یک مخاطبان این همایش بودند که با اهداف این دوره ها آشنا شده و از برپایی دوره های آموزشی استقبال قرکردند گرفت.
مقدسی در خصوص اولین مرحله این آموزش گفت: در گام نخست آموزش مربیان پیش دبستانی ناحیه یک استان بعنوان جامعه هدف درنظر گرفته شد و در یک دوره 16 ساعته به این مربیان آموزش ها لازم داده شد.
این کارشناس از رونمایی خانه تاب آوری در تیر ماه 94 توسط فرماندار کرمانشاه خبر داد و گفت: اولین نسخه آزمایشی وب سایت متمرکز توسعه و تقویت و ترویج تاب آوری نیز رونمایی صورت شده است.
وی در پایان با اشاره به برنامه های دیگر در این خصوص گفت: در حال حاضر دوره های آموزش زنان سرپرست خانوار تحت حمایت بنیاد کودک نیز در حال برگزاری می باشد ؛ این بنیاد مادرانی که دارای فرزندان دارای استعداد تحصیلی هستند و از تمکن مالی برخوردار نیستند تحت حمایت خود قرار داده است.
آموزش های تاب آوری در مدارس برای آشنایی دانش آموزان با چگونگی مواجه با چالش ها و تعامل بهتر با مسائل و مشکلات است و موجب تقویت بیشینه ی تاب آوری در افراد می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]