تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 27 مرداد 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1811441388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار 20 درصدی قاچاق در حوزه سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رییس سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر لزوم اطلاع‌ رسانی درباره سلامت کالاهای سلامت‌ محور و بویژه‌ آگاه‌سازی مردم نسبت به عواقب مصرف کالای قاچاق، گفت: با توجه به اهمیت حوزه غذا و دارو، کار ما بسیار حساس است و باید توجه کرد که مرز افراط و تفریط به هم نزدیک بوده و باید حد اطلاع رسانی را رعایت کنیم.

به گزارش تراز ،دکتر رسول دیناروند در دومین گردهمایی مسئولان روابط عمومی‌های سازمان غذا و دارو ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر و با بیان اینکه تقریبا 37 سال یعنی نزدیک به دو نسل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گذشته است، گفت: ما کارهای زیادی را انجام داده‌ایم و سختی‌های زیادی کشیده‌ایم، اما هنوز با آرمان‌های بلندی که داشتیم فاصله داریم و اگرچه پیشرفت‌های زیادی کرده‌ایم اما هنوز راه زیادی برای رسیدن به قله باقی مانده است.

وی افزود: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم کاری را انجام می‌دهیم که مورد توجه مردم و رسانه‌ها هستیم و کارهایمان تیتر اخبار است. بنابراین نمی‌توانیم خود را از صفحه رسانه‌های بیداری، صدای رسانه‌های شنیداری و شبکه‌های اجتماعی حذف کنیم.

دیناروند با بیان اینکه سلامت و اصالت کالاهایی که مردم مطرح می‌کنند، برایشان مهم است، افزود: به همین دلیل رسانه‌ها بازخورد این احساس مردم را بازتاب می‌دهند. بنابراین این موضوع اهمیت دارد؛ چرا که مورد توجه مردم است. بنابراین فکر نکنید که در یک میدان خالی مسابقه برگزار می‌شود، بلکه باید تماشاچی‌هایی هم وجود داشته باشند. البته مردم تماشاچی نیستند بلکه در صحنه حضور دارند و می‌توانند قضاوت کرده و تغییر ایجاد کنند.

وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی‌ها نباید به صور انفعالی عمل کنند و باید دارای استراتژی و برنامه باشند، گفت: در حال حاضر بسیاری از اقدامات ما انفعالی بوده و جنبه پاسخگویی دارد، اما باید موج ایجاد کنیم و حتما می‌توانیم بهتر عمل کنیم.

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شخص وزیر بهداشت و سازمان غذا و دارو بیشترین انعکاس خبری را دارند، گفت:‌ اما بخش عمده‌ای از کارهای ما انفعالی و پاسخ به یک اتفاق است، باید از این وضعیت خارج شویم. بخش عمده‌ای از این کار هم به روابط عمومی‌ها و خودمان باز می‌گردد.

وی با بیان اینکه گاهی در انعکاس نقاط قوتمان ضعیف عمل می‌کنیم و آنرا به نقطه ضعف تبدیل می‌کنیم، افزود: البته معتقدم که مجموعا روابط عمومی‌های سازمان خوب عمل کرده‌اند اما باید عملکرد بهتری را از خود بروز دهیم. مثلا ما در زمینه قاچاق، کارها و تلاش‌های زیادی کرده‌ایم اما هنوز نتوانستیم مرزها و قاچاق را کنترل کنیم و قاچاق به وفور و به صورت میلیاردی در حال انجام است. در بخشی که مربوط به ماست یعنی در حوزه سلامت حدود 15 تا 20 درصد قاچاق مربوط به کالاهای سلامت است از جمله آرایشی، بهداشتی، تجهیزاتی و غیره است.

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تمام تلاش‌های کشور برای کنترل مرزها موفق نبوده است، گفت: ما نمی‌توانیم گمرک را به جایی برسانیم تا کالاهای بدون مجوز وارد نشوند، نمی‌توانیم بازارچه‌های مرزی را کنترل کنیم. این در حالی است که اگر مردم را آگاه کنیم، می‌توانیم بخش زیادی از قاچاق را کاهش دهیم. بنابراین حوزه روابط عمومی کارش آگاهی بخشی است و یکی از محورهای اصلی این حوزه این است که مردم را نسبت به کالای قاچاق حساس کند تا مردم فکر نکنند که کالای قاچاق جنس اصلی است و فقط پول گمرک را نپرداخته، بلکه اکثریت قاطع آنها کالای تقلبی هستند و برای ورود به کشور راهی جز قاچاق ندارند و متاسفانه کشور ما یکی از بازارهای هدف کالاهای قاچاق است.

وی تاکید کرد: اگر مردم به این نتیجه برسند و کالای قاچاق مصرف نکنند و تقاضایی برای آنها وجود نداشته باشد، عرضه قاچاق خود به خود حذف و خشک می‌شود. اکنون عرضه وجود دارد؛ چرا که تقاضا برای آن هست. بنابراین باید تقاضا را کنترل کرد و این کار روابط عمومی‌هاست. زمانی که بتوانیم تقاضا برای قاچاق را به میزان 80 درصد حذف کنیم، دستاورد عظیمی محسب می شود.

دیناروند با بیان اینکه کار ما مانند یک تیغ دو لبه است، نسبت به افراط و تفریط در این زمینه هشدار داد و افزود: هم افراط و هم تفریط خطرناک است؛ یعنی نمی‌توانیم مردم را از وجود قاچاق و تقلب آگاه نکنیم، اما از طرفی زیاده‌روی در این کار خطرناک است و آستانه تحریک مردم را بالا می برد؛ به طوری که فرد دیگر حساس نمی‌شود. مثلا اگر بخواهیم هر روز مسئله‌ای مانند پالم را مطرح کنیم آن موضوع بی‌اثر می‌شود. بنابراین کار ما بسیار حساس است و باید توجه کرد که مرز افراط و تفریط به هم نزدیک بوده و باید حد اطلاع رسانی را رعایت کنیم.


منبع: ایسنا







زمانبندی انتشار: 6 بهمن 1394 - 16:07





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن