تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833897290




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اضافه‌شدن بخش رقابتی به جشنواره تجسمی فجر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اضافه‌شدن بخش رقابتی به جشنواره تجسمی فجر
نشست خبری هشتمین دوره جشنواره تجسمی فجر در موزه هنرهای معاصر ایران برگزار شد.


به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری هشتمین دوره جشنواره تجسمی فجر با حضور مجتبی آقایی دبیر کل این جشنواره، جمشید حقیقت‌شناس دبیر هنری، عبدالرحمیم سیاه کارزاده دبیر اجرایی و محمد مهدی رحیمیان یکی از اعضای شورای هنری در موزه هنرهای معاصر ایران برگزار شد.


در ابتدای این نشست مجتبی آقایی در خصوص جشنواره گفت: در این دوره با برنامه‌ریزی‌هایی که از پیش انجام شده بود، ما توانستیم رویکرد جشنواره را به سمت بهره‌مندی از هنرهای تجسمی هدایت کنیم و امیدواریم که حتی برنامه‌های جنبی نیز کمکی برای هنرمندان و در نهایت عاملی برای تقویت بنیان‌های هنرهای تجسمی باشد.


وی افزود: از تابستان برنامه‌ریزی‌ها برای این جشنواره آغاز شده بود و طی این برنامه‌ریزی‌ها بخش رقابتی نیز در این دور از جشنواره ایجاد شد. همچنین در بخش رقابتی 9 هزار و دویست و سی اثر از چهار هزار و نهصد و پانزده شرکت‌کننده ایرانی و 105 هنرمند از 40 کشور غیر‌ایرانی به دست ما رسید که از بین این آمار 2657 بانو و 2258 نفر از آقایان شرکت کرده‌اند و همچنین لازم به ذکر است که تقریبا از تمامی استان‌های کشور نیز در این جشنواره حضور دارند.


آقایی تصریح کرد: جشنواره تجسمی فجر از 9 بهمن در محل مؤسسه فرهنگی و هنری صبا افتتاح و تا 18 اسفند ادامه خواهد داشت. همچنین اختتامیه این جشنواره در 8 اسفند ماه در تالار وحدت برگزار می‌شود که بعد از آن نیز نمایشگاه‌ها تا تاریخ مذکور به کار خود ادامه می‌دهند.


دبیر جشنواره تجسمی فجر در خصوص بخش‌هایی که امسال وجود دارد، اظهار کرد: بخش همایش با عنوان همایش هنر ایران و جهانی شدن یکی از قسمت‌هایی است که در این دوره از جشنواره برگزار می‌شود. همچنین از ویژگی‌هایی که در این دوره وجود دارد، برگزاری برنامه‌هایی با عنوان توانمندی‌های حوزه هنرهای تجسمی است که در این بخش از حوزه‌های گوناگونی که در راستای هنر فعالیت دارند، مثل مطبوعات، کتاب، نشریات، سازمان‌ها و ... تا ظرفیت‌های خود را معرفی کنند و آن‌ها را در معرض نمایش بگذارند؛ چرا که متأسفانه در حوزه هنر ما همواره این ضعف حمایتی را از امکانات و ارگان‌های جانبی داشته‌ایم و در این برنامه سازمان‌ها و موارد دیگر محصولات و دستاوردهای خود را معرفی می کند و ما امیدواریم این اتفاق‌های با اساسی باشد تا در دوره‌های بعد نیز این بخش برگزار شود. همچنین بخش اکران فیلم یکی دیگر از مواردی است که امسال شاهد آن هستیم. در این بخش بیش از 70 اثر به دست ما رسیده که بعد از داوری علاوه بر مرکز هنری صبا در سینما تک موزه‌هنرهای معاصر هم اکران می‌شود.



وی اضافه کرد: ما ایرانی‌ها نسبت به عدد 8 تعصب داریم و این عدد برای ما قداست دارد. برای همین امسال در هشتمین دور از جشنواره تجسمی فجر این جشنواره را به نام  «امام رضا» (ع) تبرک می‌کنیم و در همین راستا در موزه فلسطین و موزه ملک بخشی را به آثار  موجود دراین زمینه اختصاص داده‌ایم که این قسمت توسط دکتر کفشچیان‌مقدم و با همکاری آستان  قدس رضوی برگزار می‌شود و جزو بخش رقابتی نیست.


آقایی همچنین با اشاره به یکی دیگر از قسمت‌های جشنواره فجر امسال بیان کرد: علاوه بر این قسمت‌ها تجلیل و یادآوری هنرمندان و پیشکسوتان عرصه تجسمی یکی دیگر از این بخش ‌هاست که در این بخش نشان هنری که معادل نشان درجه یک هنری است به این افراد اعطا می‌شود.


در ادامه این نشست جمشید حقیقت‌شناس دبیر هنری جشنواره تجسمی فجر با اشاره به تفاوت‌های این دوره از جشنواره با سال‌های قبل گفت: امسال بر خلاف هفت دوره گذشته، رویکرد متفاوتی داشته‌ایم. اتفاقی که فکر می‌کردیم حوره تجسمی به آن نیاز دارد. سال‌هاست که جشنواره تجسمی فجر برگزار می‌شود؛ اما خیلی وقت است که دیگر این جشنواره محل کنجکاوی نبوده است و امسال تلاش شده تا در این دوره حس کنجکاوی و تمایل مخاطبان را برای حضور هرچه بیشتر ایجاد کنیم.



وی افزود: این جشنواره تنها بری متخصصان نیست و امسال با برنامه‌هایی که در طول برگزاری اجرا می‌شود، تلاشمان  جذب بیشتر مردم است، همچنین امسال برخلاف سال‌های قبل، رشته‌ها را حذف کرده‌ایم. چون یک اثر هنری می‌تواند علاوه برحوزه خود نگاه‌هایی را از فضاهای دیگر به سمت خود معطوف کند و در این دوره نگاه نو و مدرن بیشتر بر جشنواره حاکم است و اگر هنرمندان با نگاه تازه‌ای اثر ارائه داده باشند کارها پذیرفته شده‌اند.


وی اضافه کرد: امسال جشنواره اثر محور است، نه هنر محور و در این دور با  یک رویکرد کیفی به کارها نگاه شده است. علاوه بر این تیم داوران هم با دوره‌های قبل تفاوت دارد و شورای هنری را تشکیل داده‌ایم که در آن تک تک آثار توسط اعضای این شورا بررسی شده است و همه‌ اعضا برای هر اثری نظر داده‌اند. 


حقیقت‌شناس اظهار داشت: امسال دو بخش در جشنواره داریم. یکی از این قسمت‌ها که در فراخوان جشنواره نیز بود، اضافه شدن چیزی به اسم رزومه بود که با توجه به این بخش تمام کارها را با اسم هنرمند بررسی کردیم نه اینکه تنها به اثر توجه کنیم. بخش دیگر نگاه ویژه‌ای بود که شورای هنری داشت که همانطور که ذکر شد همه رشته‌ها از گرافیک، مجسمه، عکس تا نگارگری، خوشنویسی و ... توسط شورایی که در آن از همه این رشته‌ها حضور داشتند معرفی شدند و این اتفاق با آگاهی به این که مشکلات و اعتراضاتی  به وجود می‌آید انجام شد. این مسئله و نگاه باعث شد از بین حدود 9 هزار اثری که وارد جشنواره شدند، ما تنها 200 اثر را انتخاب کنیم که شامل تک اثرها و پروژه‌های هنری بوده است. 



وی بیان کرد: ما امسال سعی کردیم، نمایش و انتخاب آثار ویژگی خاصی داشته باشند و همچنین یکی دیگر از تفاوت‌ها با دوره های قبل این است که امسال بخش مدعو نداریم. بخش دیگری به نام فجر و هنر ملی را اضافه کرده‌ایم که شامل تنها دو حوزه خوشنویسی و نگارگری است و در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود که شکل‌گیری آن با حمایت انجمن نگارگران و خوشنویسان ایران و با حضور کشورهایی چون تونس، ایتالیا، اوکراین، کرواسی، کوبا، اندونزی و کشورهای دیگری انجام شده است. همچنین ما علاقه داریم که هفته‌های فرهنگی این کشورها را نیز داشته باشیم که در حال حاضر مکزیک و صربستان این برنامه را خواهند داشت و هر کدام با آثاری در قالب عکس و همچنین صربستان با کارهایی در قالب رویکرد هنر مدرن و عکاسی شرکت می‌کنند.


وی اضافه کرد: ما هنوز در جذب هنرمندان و آثار هنری از کشورهای دیگر مشکل داریم و طبق برنامه‌ریزی‌های ما حدود 7 سال زمان احتیاج است تا ایران هم به یک برند و چیزی که کشور به آن نیاز دارد، تبدیل شود که این اتفاق از طریق جشنواره فجر باید صورت بگیرد.








خبر در حال تکمیل.....





















اشتراک گذاری












مطالب مرتبط

حذف بخشی از آثار خوشنویسی از جشنواره تجسمی فجر به بهانه مدرن نبودن!













۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن