تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846200391




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درباره یک بروز رسانه‌ای شاد از سوی سالار عقیلی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
درباره یک بروز رسانه‌ای شاد از سوی سالار عقیلی
درباره یک بروز رسانه‌ای شاد از سوی سالار عقیلی عقیلی به دنبال شهرت‌طلبی بود ؟ آیا مشاوره برخی اطرافیان عقیلی باعث شده که او نیز به مانند برخی دیگر به تاکتیک آماتور «اپوزیسیون‌نمایی» تن دهد و موسیقی فاخر و راست‌قامت خود را به ورطه سیاست زدگی بکشاند؟


به گزارش فرهنگ نیوز ، بعد از ظهر روز گذشته تصویری به سرعت در شبکه های ارتباط موبایلی دست به دست شد. تصویری که نشان از حضور سالار عقیلی در استودیو شبکه «من و تو» داشت. این حضور به سبب نسبت مستقیم این شبکه به خاندان سلطنتی شاه سابق، به سرعت در تجانس با خوانندگی عقیلی برای تیتراژ «معمای شاه» قرار گرفت. گمانه‌زنی‌ها و بحث‌های عامیانه، فانتزی و مضحک درباره حذف تیتراژ این سریال به دلیل اقدام عقیلی، احتمال پناهندگی عقیلی و ... آغاز شد. برخی رسانه‌های رسمی متأثر از این بحث‌های عامه‌پسند به گفت‌وگو با همراهان او پرداختند و اعلام کردند که او صرفاً برای اعلام برنامه‌های کنسرت جدیدش راهی استودیو این شبکه سلطنتی شده است. هر چند این مسأله عمومیت اجتماعی گسترده‌ای ندارد و مردم ایران طبق معمول به راحتی از کنار آن عبور می‌کنند اما درباره این موضوع چند نکته قابل بیان است:
 
افکار عمومی عمدتاً سالار عقیلی را حسب تیپ ظاهری و نوع کلاس کاری و خاستگاهی که از آن برآمده و ظهور کرده، متعلق به یک خانواده متمول و ثروتمند می‌شناسند که علاقه و دغدغه فرزندشان برای فراگیری هنر آواز را به رسمیت شناختند و با سرمایه گذاری برای او و به کار گرفتن اساتید برجسته، این خواسته فرزند خود را اجرایی کردند. عقیلی اما به سبب انتخاب مضامین خاص در نوع موسیقی‌های خود و البته به سبب علاقه و استعدادی که در نهان خود داشت، خیلی زود به چهره محبوب تلویزیون ایران تبدیل شد و توانست در این مسیر به شهرت قابل توجهی برسد. او یکی از خوانندگان برجسته ایرانی در طراز ملی شد و تصمیم مدیران بر آن شد تا بسیاری از سمفونی‌های ملی و وطنی با همراهی حنجره او پیش رود.
 
عقیلی که فردی سخت‌پسند، جزئی‌نگر، دقیق و پر از ابراز سلیقه و پریستیژ در اجراها و تمرین‌هایش شناخته می‌شد، از جمله خوانندگانی بود که به دلیل حواشی بسیار کمرنگ و نزدیک به صفر خود همیشه مورد وثوق و حمایت جدی و ممتد دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی بود. او که از ابتدای سال های جوانی در نمایش طرازی فاخر و ماندگار از موسیقی اصیل ایرانی بسیاری از بزرگان و پیشکسوتان را همراهی می‌کرد، در مقایسه با عموم هنرمندان این عرصه کمتر گرفتار پیچ و خم‌های دست‌وپا گیر و نفس‌گیر موسیقی، مجوز و ... شد. به شکلی که جز چند مورد نادر، هرگاه او اراده برگزاری کنسرت داشت، بسیاری از سرمایه‌گذاران و مسئولان پای کار او می‌آمدند. برخی این تعبیر را داشتند که او تافته‌ای جدا بافته و فرزند محبوب برخی مسئولان شده است.
 
عقیلی با تکیه بر استعداد خود که با کمک خانواده‌اش هدایت شده بود و با حمایت دستگاه‌ها توانست به شهرت نسبتاً خوبی دست یابد. اما حضور شب گذشته او در استودیو یک شبکه با گرایش سیاسی سلطنت‌طلب در روزگاری که حرف از دموکراسی، آزادی و مدنیت زده می‌شود، معنای عجیبی داشت. آیا عقیلی به دنبال شهرت‌طلبی بوده است؟ آیا مشاوره برخی اطرافیان عقیلی باعث شده که او نیز به مانند برخی دیگر به تاکتیک آماتور «اپوزیسیون‌نمایی» تن دهد و موسیقی فاخر و راست‌قامت خود را به ورطه سیاست زدگی بکشاند؟ شاید عقیلی هیچ حرف سیاسی و زردی در این گفت‌وگو بر زبان نیاورد اما حضور در جمعی که شهره به رادیکالیسم زرد و دست چندم سیاسی هستند، قطعاً به محبوبیت او میان جمع زیادی از هواداران سابق‌اش ضربه خواهد زد. بسیاری بر این باورند که موقعیت سابق او این ارزیابی را می‌داد که او نیازی به این جنس مشهوریت و دیده شدن به این بها، نداشت و او در ارزیابی تبلیغاتی خود دچار یک خطای فاحش و هزینه‌دار شده است. آیا او با هم هنرمند محبوب، بی‌حاشیه، ماندگار، فاخر و قابل اجماع عمومی خواهد بود یا محل قضاوت‌های سیاسی قرار خواهد گرفت؟ عقیلی پا به عرصه خطرناکی گذاشته است.
 
مروری چند ثانیه‌ای بر وضعیت امروز شبکه‌های ماهواره‌ای سابق همچون «NITV، ITN، PMC و ...» که هر کدام برای مدتی بر سر زبان‌ها افتاده بودند و امروز از طرف جامعه ایرانی رها شده‌ محسوب می‌شوند، به راحتی سرنوشت «من و تو»‌ها را هم مشخص می‌کند. مرور وضعیت امروز آنانی که پس از انقلاب اسلامی از ایران خارج شدند و به عنوان خوانندگان لس آنجلسی در دورانی بر سر زبان‌ها بودند و مقایسه ایشان با برخی هنرمندان جوان و بومی داخلی که امروز محبوبیت قابل توجهی میان مردم ایران دارند، پیام‌های تلخی می‌تواند برای عقیلی داشته باشد.  تمامی این ضدیت‌های شعاری و هیجانی با طول عمر کم و زیادش به هر حال تاریخ انقضا دارد و تنها آنانی ماندگار شدند که با مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی که روز به روز قدرتمند‌تر و اثرگذارتر از قبل می‌شود، همراه بودند. این را می‌شود از تکثر درخواست‌ها برای بازگشت به داخل نظام به راحتی دریافت. صلابت موسیقایی عقیلی و کارنامه شگفت او ماهیتاً در تعارض با جنس فعالیت‌های رسانه‌ای سرگرمی‌محور زرد و امنیتی بود اما این جای ابهام دارد که چرا او به شیوه خواننده‌های دست چندم که به بزک رقاصه‌ها و ریتم‌های سخیف شهرتی فصلی پیدا می‌کنند، عمل کرده است؟ شاید باید ترکیب مشاوران را بازیابی کند.
 


منبع: تسنیم


94/11/4 - 10:25 - 2016-1-24 10:25:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن