تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خداوند امیدوار باش، امیدی که تو را بر انجام معصیتش جرات نبخشد و از خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828695570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی همه چیز بر سر پناهجویان خراب می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
وقتی همه چیز بر سر پناهجویان خراب می‌شود
وقتی همه چیز بر سر پناهجویان خراب می‌شود آدرس‌های نادرستی که از ابتدا توسط برخی مقامات اروپایی در قبال پناهجویان مخابره می‌شود نشان می‌دهد آنها قصد دارند بسیاری از بحران‌های اجتماعی جاری در اتحادیه اروپا را در سایه بحران پناهجویان توجیه کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز،  این روزها مقامات اروپایی بحران پناهجویان را عاملی برای ایجاد بحران‌های اجتماعی در کشورهای خود می دانند. "توماس دمایزیر"، وزیر کشور آلمان  در این خصوص می‌گوید: "من درباره تضادها و درگیری‌های اجتماعی با توجه به هجوم پناهندگان هشدار می‌دهم. مهاجرت همچنین سمت تاریک خود را دارد. دولت‌ها باید ترس‌ها و نگرانی‌های مردم بومی را جدی بگیرند. افراد جدید و غریبه می‌توانند تهدیدی برای مردم بومی هر کشوری باشند. بسیاری از کشورهای اروپایی سهمی در حل این بحران بر عهده نمی‌گیرند."

در خصوص مخابره این هشدار از سوی وزیر کشور آلمان نکاتی وجود دارد که نمی‌توان به سادگی از کنار آن گذشت. نخستین نکته اینکه بحران پناهجویان در اتحادیه اروپا مولد بحران‌های اجتماعی در قاره سبز نیست. این گزاره نشان دهنده عدم درک عامدانه مقامات اروپایی نسبت به ماهیت و کلیت بحران‌های اجتماعی در اروپاست. به عبارت بهتر، آدرس‌های نادرستی که از ابتدا توسط برخی مقامات اروپایی در قبال پناهجویان مخابره می‌شود نشان می‌دهد آنها قصد دارند بسیاری از بحران‌های اجتماعی جاری در اتحادیه اروپا را در سایه بحران پناهجویان توجیه کنند. ایجاد ترس و وحشت نسبت به حضور پناهجویان در اتحادیه اروپا منجر به تهدیداتی علیه آنها شده است. گروه‌های مربوط به جریان‌های راست افراطی هر روزه بیش از پیش پناهجویان را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهند.

دومین نکته به وجود بحران‌های اجتماعی در اروپای واحد باز می‌گردد. زمانی که بحران یورو آغاز شد، سیاستمداران اروپایی تصمیم گرفتند به عنوان بانیان و تصمیم گیرانی که در راس نهادهای اروپایی قرار دارند جهت حل این بحران (که اتفاقا معلول سیاست‌های نادرست اقتصادی در غرب بود) وارد عمل شوند. با این حال مقامات اتحادیه اروپایی و منطقه یورو در این خصوص بسیار ضعیف عمل کرده و بحران یورو در سرتاسر اروپا گسترش یافت. هم اکنون نیز این بحران به عنوان یکی از بحران‌های اصلی و جاری در کالبد اروپا مورد شناسایی تحلیلگران مسائل بین‌الملل قرار گرفته است. باید این حقیقت را مورد پذیرش قرار داد که بسیاری از بحران‌ها و نارضایتی‌های اجتماعی ایجاد شده در اروپا مرهون عدم اطمینان شهروندان اروپایی نسبت به نهادهای این مجموعه است. در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال 2014 میلادی مشاهده کردیم که احزاب سنتی اروپا از سوی شهروندان قاره سبز مورد تبیه قرار گرفتند. راهیابی بیش از یکصد نماینده ضد یورو و طرفدار جریان‌های راست افراطی و ملی گرا به داخل پارلمان اروپا پدیده‌ای بود که مقامات اروپایی را در وضعیتی بحرانی قرار داد. حال سوال اصلی اینجاست که مگر در سال 2014 بحران پناهجویان در اروپا به سبک و سیاق فعلی وجود داشت؟ پاسخ این سوال کاملا منفی است. بحران‌های اجتماعی ایجاد شده در اتحادیه اروپا و منطقه یورو و نارضایتی‌های اجتماعی شکل گرفته در این خصوص معلول سلسله نابه سامانی‌های انباشته شده‌ای است که منجر به خشم شهروندان این مجموعه شده است.

نکته سوم به ارتباط میان شهروندان اروپایی و جامعه اروپا باز می‌گردد. واقعیت امر این است که شهروندان اروپایی دیگر نسبت به نهادهای اروپایی اطمینان ندارند. این عدم اطمینان خود را در حوزه‌های متعددی منعکس ساخته است که یکی از این حوزه‌ها "بحران‌های اجتماعی اروپا" است. واقعیت امر این است که اتحادیه اروپا هم اکنون بحران‌های اجتماعی را تجربه می‌کند و در سال 2016 میلادی نیز این بحران‌ها بیش از پیش ظهور و بروز خواهد یافت. اما ریشه این بحران را نباید در مسئله پناهجویان جست‌وجو کرد. در بدبینانه ترین حالت ممکن، بحران پناهجویان صرفا نقطه آشکارساز بحران‌های اجتماعی در اروپاست نه نقطه تولید این بحران‌ها. یعنی بحران‌های اجتماعی از ابتدا در اروپای واحد وجود داشته و در حال حاضر وقوع بحران پناهجویان فرصتی را برای بروز بیشتر آن فراهم آورده است. از این رو سیاستمداران اروپایی نمی‌توانند بحران‌های اجتماعی به وجود آمده در اتحادیه اروپا و بی اعتمادی شهروندان نسبت به نهادهای اروپایی را در ذیل بحران پناهجویان هدایت کرده و به توجیه آن بپردازند. استفاده ابزاری نهادهای اروپایی از بحران پناهجویان و اظهاراتی که از سوی سیاستمداران اروپایی در این خصوص صورت می‌گیرد خود نشان دهنده بازی خطرناکی است که سران قاره سبز علیه افرادی بی دفاع به راه انداخته‌اند. بازی خطرناکی که هر اندازه بیشتر ادامه یابد، عرصه را بر پناهجویان در اروپا تنگ تر خواهد کرد.
 

منبع: تسنیم


94/11/4 - 08:35 - 2016-1-24 08:35:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن