تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على هرگاه عالِم با تقوا و توبه كار نباشد، موعظه اش از دل مردم مى لغزد همچنانكه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815731805




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امکان درمان شب کوری در ایران تا ۱۸ ماه دیگر


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: امکان درمان شب کوری در ایران تا ۱۸ ماه دیگر


رئیس بیمارستان فارابی از دستیابی ایران به فن آوری درمان شب کوری با بهره‌گیری از سلول‌های بنیادی خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، اولین همایش کشوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در چشم پزشکی با حضور رئیس ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی نهاد ریاست جمهوری و جمعی از صاحبنظران و متخصصان این حوزه در بیمارستان فارابی برگزار شد.

دکتر محمود جباروند رئیس بیمارستان فوق تخصص چشم پزشکی فارابی در حاشیه برپایی این همایش، گفت: سلول های بنیادی در درمان بیماری شب کوری تا ۱۸ ماه آینده در بیمارستان فارابی به کار گرفته می شود.

وی افزود: بیمارستان فارابی با همکاری مرکز تحقیقات رویان و مرکز چشم پزشکی لبافی نژاد فعالیت تحقیقاتی مشترکی را در ارتباط با کشت و تکثیر سلول های رنگدانه شبکیه انجام داده که خوشبختانه نتایج آن با موفقیت روبرو بوده است.

جباروند افزود: با توجه به کیفیت بالای نتایج این آزمایش ها روی مدل حیوانی بعد از تکمیل این مطالعات در  این فاز و رضایت کامل از نتایج آن در فاز بعدی که در ۱۸ ماه آینده انجام می شود، این مطالعات روی بیماران نیز انجام خواهد شد.

رئیس بیمارستان فارابی با اشاره به اینکه به کارگیری این روش در بیماران دچار شب کوری و بیمارانی که دچار نقص سلول های رنگدانه ای هستند، کاربرد دارد، تصریح کرد: از آنجا که اشخاص دچار شب کوری در شب دید ندارند و دید آنان در روز نیز محدود است، بهره گیری از این شیوه، می تواند، کمک شایانی به این بیماران کند.

وی ادامه داد: استفاده از محیط کشت جدید و شفاف برای رشد سلول های بنیادی و ترمیم بافت سطحی چشم نیز از دیگر کاربردهای جدید سلول های بنیادی بوده که در بیمارستان فارابی انجام شده است.

به گفته جباروند، بکارگیری محیط کشت جدید و شفاف علاوه بر آنکه باعث حفظ شفافیت و رشد سلول های پوششی قرنیه شده، سبب بهبود سطح انکساری چشم و در نهایت بهبود بینایی می شود.

در این همایش دکتر امیرعلی حمیدیه رئیس ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی نهاد ریاست جمهوری نیز گفت: در کشور با وجود رشد مناسب در زمینه های آموزشی و پژوهشی و افزایش تعداد مقالات در سطح بین الملل آن طور که شایسته کشورمان است تا کنون در فناوری تاثیرگذار نبوده ایم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه های ما دانشگاه های نسل سوم نیستند، یادآور شد: اعضای هیات علمی این دانشگاه ها به دلیل مشغله های پژوهشی، درمانی و آموزشی در حوزه تاسیس شرکت های دانش بنیان فعال نیستند که یکی از دلایل اینکه تولیدات علمی به ثروت تبدیل نمی شود، مربوط به همین مساله است.

حمیدیه ادامه داد: برای جهش بزرگ علمی نیازمند این تفکر هستیم که ایران را بین ۳ تا ۵ کشور مطرح دنیا قرار دهیم.

وی خاطر نشان ساخت: در حالی که بسیاری از مراکز بزرگ علمی بین المللی از اندیشمندان ایرانی بهره می گیرند، چرا از این امکان در داخل ایران نباید بهره ببریم؟

حمیدیه ادامه داد: به علت نبود آیین نامه در زمینه سلول های بنیادی،  متاسفانه طی سال های گذشته در مقاطعی کشور در این زمینه سریع حرکت کرده تا جایی که این تندروی بی موقع در کنار مقاطعی که به دلیل جلوگیری از تندروی دچار کند روی شده ایم به این رشته ضربه وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه وظیفه ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی نهاد ریاست جمهوری، ایجاد توازن و تنظیم در زمینه فعالیت و اطلاع رسانی صحیح متناسب با فعالیت های صورت گرفته در زمینه سلول های بنیادی است، تصریح کرد: این امر محقق نمی شود، مگر با همکاری علوم پایه و بالینی.

رئیس ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه امروزه مرزی بین علوم از قبیل نانو، بایو و... وجود ندارد، گفت: بحث علوم "همگرا" هم اینک در دنیا مطرح است و به همین دلیل در کشور هم مرز بین وزارت بهداشت و وزارت علوم در این حوزه از بین رفته است.


 


جمعه ۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن