واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پيشوايان ديني بيش از توجه به تبليغ زباني و بياني به تبليغ عملي تشويق مي کردند
پيشوايان ديني بيش از توجه به تبليغ زباني و بياني به تبليغ عملي تشويق مي کردند و تاثيرات شگرف تبليغ عملي حاکي از اهميت اين مساله است و اين مسئوليت ما را به عنوان فرهيختگان ديني بسيار سنگين مي کند.
حجت الاسلام و المسلمين واعظ موسوي شامگاه چهارشنبه 23 دي ماه، در اولين همايش انجمن ارتباطات و تبليغ حوزه علميه قم در دارالقرآن علامه طباطبايي(ره)، با اشاره به سخنان امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب در مورد ضرورت بهره گيري از تکنولوژي ارتباطات در امر تبليغ گفت: امروز دشمن بيش از هر زمان ديگري به عنصر تبليغ در کار خود توجه مي کند و از ابزار روز در اين زمينه استفاده مي نمايد.
حجت الاسلام والمسلمين واعظ موسوي با بيان اينکه تبليغ سنتي از مسائل ديرپاي حوزههاي علميه است، گفت: امروز به آن هم نياز داريم و درحاليکه برخي معتقدند با پيشرفت تکنولوژي و استفاده از ابزار جديد تبليغ، نيازي به تبليغ سنتي نيست اما بايد گفت ضمن بهره گيري از فضاي مجازي و حقيقي و ابزار به روز، ما را از تبليغ سنتي بي نياز نميکند، اما براي اين کار از افراد زبده و آموزش ديدگان حوزه بهره گرفت.
رئيس انجمن ارتباطات و تبليغ حوزه تصريح کرد: پيشوايان ديني بيش از توجه به تبليغ زباني و بياني به تبليغ عملي تشويق مي کردند و تاثيرات شگرف تبليغ عملي حاکي از اهميت اين مساله است.
عضو مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: بايد توجه داشت امروز در دانشگاه ما علم ارتباطات پايه هاي ديني و اسلامي ندارد و برگرفته از آيات ديني و روايات وارده از اهل بيت(ع) نيست و اين مسئوليت ما را به عنوان فرهيختگان ديني بسيار سنگين مي کند.
وي ادامه داد: معتقد هستم در برخي گستره ها بايد آستينها را بالا زد و کمر همت بست و همگام با شکل گيري اين انجمن وارد عرصههاي علمي و عملي در زمينه ارتباطات از جمله مولفههاي رسانه ديني، روشهاي اسلامي اقناع و تاثير، اصول و چارچوب خبرنويسي از ديدگاه اسلامي، کم و کيف استفاده از موسيقي در هنر، کم و کيف حضور بانوان در رسانه از نظر اخلاق اسلامي شود.
استاد حوزه با تاکيد بر بهره گيري حلقههاي مختلف علمي گفت: اين انجمن بنا دارد با استمداد از شما طلاب و فضلا با تشکيل کارگروههاي مختلف و کميته هاي متعدد بتواند راهکارهاي لازم را بينديشد و سامان دهي تحت مديريت حوزه علميه، کارها را پيش ببرد.
حجت الاسلام واعظ موسوي بيان داشت: اين انجمن قصد دارد به عنوان حلقه واسط بين حوزه علميه و موسسات و نهادهاي فرهنگي و تبليغي عمل کند.
حجت الاسلام والمسلمين واعظ موسوي با اشاره به ضرورت و اهميت تبليغ به عنوان يکي از وظايف ذاتي دانش آموختگان حوزه هاي علميه گفت: حوزه ها از ديرباز عهده دار مسائل اخلاقي و معنوي جوامع اجتماعي بوده و هستند و مردم مسائل مورد نياز ديني و مذهبي خود را از حوزويان دريافت مي کنند.
ستاد حوزه با اشاره به ضرورت و اهميت تاسيس انجمن ارتباطات و تبليغ بيان داشت: جمعي با توجه به نياز مبرم اقدام به درخواست تاسيس چنين انجمني کردند و يکسال قبل اين امر به تصويب رسيد و بهمن ماه سال گذشته انتخابات هيات رئيسه انجام شد و عملا اين انجمن شروع به کار کرد.
وي گفت: اين انجمن 28 جلسه هيات مديره ، 13 مورد مشارکت در برگزاري همايشهاي مختلف، 5 مورد برگزاري نشست نقد کتاب، 4 مورد ديدار با بزرگان در عرصه هاي مختلف، 3 مورد طرح پژوهشي کلان و يک مورد برگزاري کارگاه و 4 مورد استفاده از فضاهاي مجازي در طي 11 ماه گذشته داشته ايم.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]