واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نمایش «محمد رسولالله(ص)» در بغداد
چندي پيش مجيد مجيدي، كارگردان فيلم «محمد رسولالله(ص)» از شروع اكران گسترده اين فيلم از تاريخ 17 ربيعالاول (هشتم ديماه) در كشور تركيه خبر داده بود كه محمدرضا صابري، مدير شركت سينمايي نورتابان آن را منتفي دانست.
نویسنده : بهنام صدقي
چندي پيش مجيد مجيدي، كارگردان فيلم «محمد رسولالله(ص)» از شروع اكران گسترده اين فيلم از تاريخ 17 ربيعالاول (هشتم ديماه) در كشور تركيه خبر داده بود كه محمدرضا صابري، مدير شركت سينمايي نورتابان آن را منتفي دانست. پايگاه الفرات نيوز عراق نيز اعلام كرده است كه اداره سينما و تئاتر عراق با همكاري اداره ارتباطات فرهنگي وابسته به وزارت فرهنگ عراق آماده ميشوند تا عصر شنبه آينده فيلم سينمايي «محمد رسولالله(ص)» را در بغداد نمايش دهند. نمايش اين فيلم از شنبه هفته آينده(16 ژانويه) شروع ميشود و به مدت دو روز ادامه دارد. «محمد رسول الله(ص)» از جمله فيلمهايي است كه از بهترين تکنولوژیهاي روز دنيا در ساخت آن استفاده شده است اما تأملبرانگيزترين مسئله در مورد سرنوشت اين فيلم، ممانعت از اكران آن در پرده سينماي جهان است. چيزي كه به نظر ميرسد بهتر است در مورد اهميت اين فيلم بيان شود ابعاد سياسي و مذهبي آن است و ممانعت از اكران فيلم «محمد رسولالله(ص)» توسط كشورهاي حامي گروههاي افراطي و وهابي در منطقه كه خود مروج تروريسم در منطقه هستند دال بر اهميت سياسي و مذهبي اين فيلم در منطقه و جامعه جهاني است.
امروزه با اينكه كشورهاي اسلامي به مراتب بيش از گذشته نيازمند آشنایی با سيره پيامبر اكرم(ص) هستند وجود گروهكهاي تروريستي آن هم با نام اسلام و تلاش كشورهاي غربي و مزدوران وهابي و سلفي براي خدشهدار كردن چهره مسلمانان اسلام جاي تعجب ندارد. اصلا هم جاي تعجب ندارد كه از اكران فيلم «محمد رسولالله(ص)» ممانعت شود. با اين همه اين فيلم چه در اسكار اكران شود يا نشود چيزي از ارزشهاي آن كم نخواهد شد. اين موضوع درباره خبر پخش اين فيلم در بغداد هم مصداق دارد.
در مورد اين مسئله كه ماهيت جوايزي از قبيل اسكار حافظ منافع چه كساني است و دنباله اين جايزه از كجا ناشي ميشود قابل ترديد نيست كه بگوييم امريكا و در رأس آن صهيونيسم جهاني است كه استفاده ابزاري از جوايزي مانند اسكار براي رخنه در نظامهاي فرهنگي و مذهبي جهان ماهيت واقعي آن را نشان ميدهد. به گونهاي كه اگر فيلم «محمد رسولالله(ص)» به اندازه يك درصد هم با سياستهاي غرب و صهيونيسم جهاني همسو بود، ميتوانست به عنوان يكي از نامزدهاي جايزه اسكار به راحتي اكران شود. مسئله عدم اكران فيلم «محمد رسولالله(ص)» در پرده سينماي جهان را ميتوان در قالب پروژه اسلامهراسي نيز تفسير كرد، به عنوان مثال وقتي كه شما ميخواهيد با فرهنگي مقابله كنيد اول بايد جلوي انتشار آن را بگيريد و بعد تصويري كريه از آن نشان دهيد تا آن فرهنگ گسترش پيدا نكند. بنابراين حقانيت فيلم «محمد رسولالله(ص)» با اكران نشدن اين فيلم در اسكار معلوم ميشود.
سياستهاي اسلامهراسي غرب و اكران نشدن اين فيلم امروزه در شرايطي است كه امريكا و كشورهاي آلت دست آن با شكل دادن جبهههاي تروريستي مانند داعش عليه جبهه مقاومت در منطقه تخم نفاق را ميان مسلمانان ميكارند و طبيعي است كه اين فيلم در اين شرايط چهره كريه سياستهاي اسلام هراسي را نمايان كرده و به قول حضرت امام خميني(ره) ميتواند اسلام واقعي را از اسلام امريكايي نشان دهد. در مورد عدم اكران فيلم «محمد رسولالله(ص)» در اسكار و پخش آن در بغداد در آيندهاي نزديك ميتوان گفت كه امروزه مردم دنيا بيش از گذشته مشتاق و تشنه حرف حقند و فيلمهايي مانند «محمد رسولالله(ص)» كه در جمهوري اسلامي ايران ساخته و اگر با توطئه كشورهاي آلت دست امريكا و اسرائيل روبهرو ميشود، اين ناشي از واهمه آنان از حقانيت جمهوري اسلامي ايران و قرائت شيعي از اسلام است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]