تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834027805
خطر بالای آلودگی محصولات ماهوارهای
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
خطر بالای آلودگی محصولات ماهوارهای چاقها، خواب قلمی شدن میبینند. لاغرها، میخواهند آب زیر پوستشان برود. کوتاهها، آرزوی بلند شدن دارند؛ سردمزاجها، آرزوی شور جنسی؛ سالخوردهها، طالب پوست بیچین و چروک و استخوانهای محکم هستند.
به گزارش فرهنگ نیوز، پای آرزوهای محال که وسط میآید، سودجوها بو میکشند و ظاهر میشوند با محصولات آرایشی و بهداشتی بیمجوزی که در شبکههای ماهوارهای تبلیغشان میکنند. مردم هم بیخبر از همهجا، مشتاق و ذوق زده، هر چه تبلیغات توی گوششان میخوانند را باور میکنند غافل از اینکه نهتنها این محصولات باعث اعتیاد، آسیب شدید به مغز، پوست، کبد، کلیه و اندامهای جنسی میشود بلکه حالا دکتر رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت هشدار میدهد احتمال استفاده از آنها برای اهداف «بیوتروریستی» نیز بالاست.
ارسال مرگ به سبک مدرن
بیوتروریسم به گوش خیلی از هموطنان ما اصطلاح کم شنیده شدهای است و برخی نهادهای اطلاعاتی سالهاست خطر آن را احساس کرده و دربارهاش پژوهش میکنند و به مردم هم هشدار دادهاند تا آنجا که چند سال پیش گزارشی را در اختیار خبرگزاریها قرار دادند تا با معنای بیوتروریسم کاملا آشنا شوند.
براساس گزارش این وزارتخانه، بیوتروریسم به معنای منتشر کردن ویروس، باکتری، میکروب، باسیل یا مواد شیمیایی سمی به قصد کشتن یا بیمار کردن موجودات زنده بویژه انسانهاست.
خطر بیوتروریسم معمولا از سوی گروههای تروریستی و برخی کشورهاست که در آزمایشگاههای زیرزمینیشان، پنهانی سلاحهای بیولوژیک میسازند.
تا اینجای کار آنها که این گزارش را میخوانند، لبخند میزنند و شانه بالا میاندازند که این حرفها مربوط به فیلمهای علمی ـ تخیلی است، اما کسانی که حافظه تاریخی خوبی دارند و طرفدار اخبار بینالمللی هستند ماجرا را جدی میگیرند چون پروندههای روشده از حملههای بیوتروریستی را به یاد میآورند مثل حمله بیوتروریستی فرقه راجنیشی در آمریکا که با آلوده کردن سالاد به باکتری تایفیموریوم سالامونا، 750 نفر را در سال 1984 مسموم کردند.
برخی هم، سرکرده فرقه آئوشینریکوی را با آن چشمهای بادامی در سال 1993 یادشان میآید که وقتی دستگیر شد، شاد بود چون توانسته بود باسیل بیماری بسیار خطرناک سیاه زخم را در ناحیه کامیرو در متروی توکیو منتشر کند.
البته بسیاری از حملات بیوتروریستی بویژه اگر از سوی کشورهای دشمن با یکدیگر باشند تا سالها لو نمیروند و مدتها طول میکشد تا دولتی سر دربیاورد که علت شیوع فلان بیماری عجیب در کشورش، کشته شدن ناگهانی شمار زیادی از مردمش، متوقف شدن چرخهای تولیدش و مقروض شدنش به کشورهای دیگر برای خرید داروهای کنترل بیماری تازه وارد مهلک، چه بوده و آن هدیه شوم را کدام کشور برایش فرستاده است.
خطر بالای آلودگی محصولات ماهوارهای
حالا که درباره جنگهای بیوتروریستی خواندید، شاید گفتههای دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو آسانتر باورتان شود درباره خطر آلوده بودن محصولات تبلیغی در شبکههای ماهوارهای ابراز نگرانی میکند و میگوید دشمنان میتوانند این کالاها را به انواع عوامل بیماری زا آلوده کنند تا بیماری خاصی در کشور شایع شود. «نه فقط دولتهایی معاند با ایران ممکن است علیهمان اقداماتی انجام بدهند بلکه خطر حمله گروههای تروریستی هم بالاست و یکی از روشهای این گروهها آلوده کردن محصولات آرایشی، بهداشتی و غذایی در قالب حملات بیوتروریستی است.»
این خطر را دکتر حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو هم قاطعانه تائید میکند و در گفتوگو با ایسنا توضیح میدهد که وقتی محصولات آرایشی و بهداشتی از مبدا قانونی وارد کشور میشوند وزارت بهداشت آنها را از نظر احتمال آلودگیهای اینچنینی بررسی میکند، اما محصولاتی که از مبدا قاچاق یا از راه سفارش به شبکههای ماهوارهای وارد کشور میشوند فیلترهای بررسی را نگذراندهاند.
چرا مردم باور نمیکنند؟!
گزارشهایی که سازمان غذا و دارو از بیماریزا بودن محصولات آرایشی و بهداشتی دارد، فراوان است. حتی اگر خوشبین باشیم و خیال کنیم محصولات آرایشی و بهداشتی، آلودگیهای بیوتروریستی ندارند دفتر رئیس سازمان غذا و دارو پر است از پروندههای مردمی که با مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی شبکههای ماهوارهای، مغز، کبد، کلیه، پوست و اندامهای جنسیشان دچار آسیبهایی جبرانناپذیر شده است.
دیناروند ابراز تاسف میکند که شماری از مردم باور نمیکنند این محصولات چه بلایی سرشان میآورد. «ادعاها درباره ساخت این محصولات از فرآوردههای طبیعی واقعیت ندارد. بیشتر داروهای لاغری تبلیغی در شبکههای ماهوارهای، مواد روانگردان و مخدر است. بسیاری از محصولات پوستی در بیماران ایجاد زخمهای خطرناک کرده است. بیشتر این محصولات دارویی، حتی در کشور تولید کننده هم مجوز ندارند.»
رئیس سازمان غذا و دارو از مردم میخواهد به تبلیغات این شبکهها درباره این که از سازمان غذا و داروی کشورهای دیگر یا سازمان بهداشت جهانی مجوز دارد، اطمینان نکنند. «اگر این محصولات مجوز دارد، چرا از مبدا قانونی وارد کشور نمیشود تا وزارت بهداشت هم به آنها مجوز بدهد؟! کالایی که تائیدیهای معتبر از مبدا قانونی دارد به آسانی میتواند در ایران مجوز بگیرد. براساس بررسیهای ما با اطمینان میگویم که هیچیک از این محصولات تائیدیه بهداشتی از هیچ کشوری ندارد.»
تولید محصولات «خارجی» در آشپزخانههای کثیف داخل!
بدترین قسمت ماجرای محصولات آرایشی و بهداشتی تبلیغی در شبکههای ماهوارهای این است که بازرسان سازمان غذا و دارو حالا فاش کردهاند شمار زیادی از این مواد، در آشپزخانههایی کثیف در شهرستانها تولید و با نام محصولات خارجی معروف، به مردم فروخته میشود.
دکتر عباس زارعنژاد، مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مردم خبر میدهد اگر محصولات آرایشی و بهداشتی تبلیغی در شبکههای ماهوارهای را در بازارهای داخلی دیدند، مطمئن باشند این کالاها از مبدا قاچاق وارد شده و بشدت خطرناک است.
او به پروندههای فراوان مردمی اشاره میکند که از این مواد استفاده کردهاند و درگیر پیامدهای ناخوشایندش بر سلامتشان هستند، اما دستشان برای شکایت به جایی بند نیست.
به گفته او، علت اینکه مردم فریب چنین محصولاتی را میخورند این است که آنها نمیخواهند قبول کنند مسیر درمان صحیح، تدریجی است و هیچ قرص و دارویی یکشبه، مشکلشان را حل نمیکند.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت همچنین هشدار میدهد که اگر کالایی در ایران مجاز باشد و در شبکههای ماهوارهای تبلیغ شود، بیمعطلی پروانهاش از سوی وزارت بهداشت، باطل خواهد شد.
در انتظار تصویب قانونی برای نجات مردم
امید پزشکان و باقی اهالی وزارت بهداشت اکنون به نمایندگان مجلس است که برای ساماندهی آشفته بازار تبلیغات ماهوارهای گامی تازه برداشته و آستینها را بالا زدهاند تا طرحی را تصویب کنند که با آن، مجازات تولیدکنندگان، فروشندگان و توزیعکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی تبلیغی در شبکههای ماهوارهای چند برابر میشود.
البته اکنون هم قوانینی برای برخورد با این گروهها وجود دارد، اما از آنجا که معمولا قانون بدرستی اجرا نمیشود این افراد، در حاشیه امنی قرار دارند و دست مجریان قانون به آنها نمیرسد. با این همه اما عبدالرحمان رستمیان، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبر میدهد که هم اکنون طرح مقابله با تبلیغات ماهوارهای در کمیسیون بهداشت و درمان آماده شده و در نوبت بررسی در صحن مجلس است.
پیشبینی رستمیان این است که تا دو یا سه ماه دیگر این طرح بررسی میشود البته این احتمال هم وجود دارد که برای بررسی سریعتر، مجلسیها براساس اصل 85 عمل کنند، یعنی طرح را دوباره به کمیسیون بهداشت برگردانند و با سرعت بیشتری، نتایجش را در صحن تائید کنند. از دید این پزشک وقتی قانون محکمی داشته باشیم برخورد با متخلفان سخت نیست چراکه بیشتر آنها شمارههای تماسی از داخل کشور منتشر میکنند که به آسانی قابل پیگیری است.
اگر قانون جدیدی که نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دربارهاش نوید میدهد، اجرایی شود جریمههای مالی سنگین و حبسهای بلندمدت در انتظار همه کسانی است که به نحوی در شبکه تولید، فروش وتوزیع محصولات آرایشی و بهداشتی، دستی بر آتش دارند و میخواهند از آب گلآلود ناآگاهی و زودباوری گروهی از مردم، ماهی بگیرند.
منبع: جام جم
94/10/26 - 09:32 - 2016-1-16 09:32:15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]
صفحات پیشنهادی
خطر بیوتروریسم در محصولات ماهوارهای
خطر بیوتروریسم در محصولات ماهوارهای کد خبر ۵۶۰۹۵۲ تاریخ انتشار ۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۰ - 15 January 2016 مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر احتمال بالای آلوده بودن محصولاتی که از طریق شبکههای ماهوارهای تبلیغ میشوند نسبت به خطر و امکان ورود بیوتروریسم به دنباخطری جدی برای پایتختنشینان که در آلودگی هوا پنهان است
خطری جدی برای پایتختنشینان که در آلودگی هوا پنهان است بیش از دو دهه است که آلودگی هوا میهمان ناخوانده شهر تهران شده و مردم را نگران کرده اما امروزه علاوه بر آلودگی هوا آلودگی صوتی هم میهمان دیگر این شهر شده است به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان بیش از دو دههخطر بیوتروریسم در محصولات ماهواره ای
خطر بیوتروریسم در محصولات ماهواره ای کد خبر ۵۶۱۰۸۵ تاریخ انتشار ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۳ - 16 January 2016 مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر احتمال بالای آلوده بودن محصولاتی که از طریق شبکههای ماهوارهای تبلیغ میشود نسبت به خطر و امکان ورود بیوتروریسم به دنبالخطر "بیوتروریسم" در محصولات ماهوارهای
جمعه ۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۵ ۱۳ مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر احتمال بالای آلوده بودن محصولاتی که از طریق شبکههای ماهوارهای تبلیغ میشوند نسبت به خطر و امکان ورود بیوتروریسم به دنبال مصرف چنین محصولاتی هشدار داد دکتر حسین رستگار در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلاخطرات قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی ازن
مطالعه جدید نشان می دهد خطرات قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی ازن شناسهٔ خبر 3020943 - یکشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۰۱ ۰۰ سلامت > بهداشت طبق یافته های جدید یک مطالعه قرارگیری بلندمدت در مقابل میزان بالای ازن موجب افزایش بروز شرایط مرگبار بیماری ریه در بین افراد مبتلا به امراض حمتخصص دیابت هشدار داد آلودگی هوا باعث مقاومت به انسولین در بدن می شود/بیماران مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خطر
متخصص دیابت هشدار دادآلودگی هوا باعث مقاومت به انسولین در بدن می شود بیماران مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خطرات آلودگی هوا قرار دارندمتخصص دیابت گفت آلودگی هوا بر افراد مبتلابه بیماری دیابت بیشتر از افراد دیگر اثر دارد و این بیماران باید تا حد امکان در معرض آلودگی هوا قرار نگیرنوزارت بهداشت هشدار داد; خطر بیوتروریسم در محصولات ماهواره ای
اخبار اجتماعی - مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر احتمال بالای آلوده بودن محصولاتی که از طریق شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شوند نسبت به خطر و امکان ورود بیوتروریسم به دنبال مصرف چنین محصولاتی هشدار داد دکتر حسین رستگار در گفت وگو باایسنا درباره بیشترین تقلبابرخی نمیخواهند آلودگی هوا کاهش یابد
برخی نمیخواهند آلودگی هوا کاهش یابد کد خبر ۵۶۰۴۲۰ تاریخ انتشار ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۱ - 12 January 2016 شهردار تهران ضمن اشاره به برنامههای شهرداری تهران برای کاهش آلودگی هوا در عین حال گفت بحث مقابله با آلودگی هوا بحثی سهل و ممتنع است غصه من این است که موضوعی را که ما میخواهتعطیلی آلودگی جایگزین تعطیلات تابستانی!
تعطیلی آلودگی جایگزین تعطیلات تابستانی طولانی بودن تعطیلات تابستانی و تاثیر حضور دانش آموزان در افزایش آلودگی زمستانها در کلانشهرهای ایران مشکلی است که مسئولان امر برای رفع آن هنوز چارهای در نظر نگرفتهاند مجله مهر طولانی بودن تعطیلات تابستانی و تاثیر حضور دانش آموزان در افزبرای حل مشکل آلودگی هوا طرح مدون و روشن داریم
شهردار تهران برای حل مشکل آلودگی هوا طرح مدون و روشن داریم شناسهٔ خبر 3023187 - سهشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۱ جامعه > شهری شهردار تهران با بیان اینکه برای حل مشکل آلودگی هوا طرح مدون و روشن داریم گفت در کمتر از دو دهه میتوانیم بر آن مسلط شویم و در ۵ تا ۶ سال میتوانیم به شرا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها