واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: «حكایت عاشقی» در مریوان نقطه صفر مرزی کشور روی پرده رفت فیلم سینمایی «حكایت عاشقی» به کارگردانی «احمد رمضانزاده» در پردیس سینمایی «کوردستان» شهر مریوان در نقطه صفر مرزی کشور روی پرده رفت.
۱۳۹۴ جمعه ۲۵ دي ساعت 11:12
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ فیلم سینمایی «حكایت عاشقی» (چیروکی ئهوینداری) A Tale of Love به کارگردانی «احمد رمضانزاده» و به تهیهکنندگی «مسعود جعفری جوزانی»؛ که روایتی عاشقانه دارد و برای بیان قصه آن، زبانی نو انتخاب شده است؛ روز دوشنبه 21 دیماه جاری با حضور عوامل این فیلم، تعدادی از هنرمندان تئاتر و سینمای مریوانی از جمله؛ «فاتح بادپروا»، «هیوا منوچهری»، «فریبرز رستمی»، «رئوف جهانی»، «هیوا نادری»، «جمال ایمانی»، «محمد منوچهری»، «کژال اسدی» و «مهتاب حسینی» و همچنین مردم هنردوست این شهرستان مرزی در پردیس سینمایی «کوردستان» در شهر مریوان در استان کردستان ـ پایتخت «تئاتر خیابانی ایران» ـ به نمایش درآمد و پس از آن نشستی با حضور «احمد رمضانزاده» کارگردان، «شیلان رحمانی» از بازیگران اصلی این فیلم و «سوران قانعیفرد» کارشناس ارشد سینما در مورد جایگاه ژینوساید در سینمای ایران و جهان، اهمیت ساخت فیلمهایی در مورد فاجعه بمباران شیمیایی شهر حلبچه و چگونگی مراجل ساخت فیلم سینمایی «حكایت عاشقی» میزگردی برگزار شد.
در ابتدای این نشست «فاتح بادپروا» مسئول پردیس سینمایی «کوردستان» مریوان و همچنین از هنرمندان سرشناس تئاتر خیابانی ایران و دبیر دهمین دوره جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان گفت: بایستی با نگاه جدیدی به سینمای کُردی نگریسته شود و فاجعهای که بعد از بمباران شیمیایی هیروشیما بر روی ملت کُرد رویداده بر هیچ ملتی صورت نگرفته است؛ چگونه بتوانیم اینگونه فجایع را به شیوه فیلم، داستان و یا تئاتر دربیاوریم و درواقع در این زمینه کار نشده است و اگر هم انجام شده باشد، به درستی انجام نگرفته است.
وی همچنین گفت: در مورد فاجعه بمباران شیمیایی شهر حلبچه اگر هزاران فیلم ساخته شود؛ نمیتوان این همه درد و رنجی که ملت کُرد در این شهر متحمل شدند را نشان دهد و هم اکنون هم این زخمها ادامه دارد و کسانی را میبینیم که بر اثر صدمات این فاجعه دهشتناک، جان خود را از دست میدهند و افرادی نیز هستند که بعد از سالها آوارهگی در ایران، پدر و یا مادر خود را در شهر حلبچه پیدا میکنند.
بادپرو در پایان اظهار داشت: این فاجعه به بدترین شکل غیرانسانی خود در «انفال» تحت عنوان نسلکشی کُردها توسط رژیم بعث تکرار شده است و در حال حاضر هم گروه تاریک پرست و تروریستی داعش، دنبال اهداف پلید خود در این منطقه هستند. امیدوارم که ما هنرمندان در آثار خود نگاهی ویژه، انسانی و صلحطلب به این موضوعات داشته باشیم.
در ادامه این نشست، «سوران قانعیفرد» کارشناس ارشد سینما در مورد جایگاه ژینوساید در سینمای ایران و جهان سخنانی ایراد کرد و در مورد اهمیت فیلم سینمایی «حكایت عاشقی» و تمرکز آن بر فاجعه بمباران شیمیایی شهر حلبچه ، مراحل ساخت آن، انتخاب بازیگران، طراحی صحنه و ... از «احمد رمضانزاده» کارگردان و «شیلان رحمانی» از بازیگران اصلی این فیلم سژالاتی مطرح کرد که به زودی گزارش کامل آن منتشر میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]