تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826893836




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقبت از بیماران نابینا یا شدیدا کم بینا در بخش های بیمارستانی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Nursing-home-photo
بیماری که نابینا یا شدیدا کم بیناست برای انطباق با محیط نیاز به راه کارهای سازگاری دارد. بیماران با یک چشم پس از عمل جراحی بعلت وجود پانسمان یا التهاب پس از عمل از چشم سالم خود نیز استفاده نمی کنند این بیماران همانند سایر بیماران پس از عمل، نیاز دارند که زودتر حرکت کنند. راه رفتن و حرکت بیمار نه تنها برای عملکرد فیزیولوژیک بلکه برای کارایی موثر بیمار در محیط (در محدوده توانایی دید) لازم است.
کسب مهارت برای انجام فعالیتهای روزمره مثل قدم زدن از طرف تخت به طرف صندلی، نیاز به درک مفاهیم و جهات فضایی دارد. بیمار باید آگاه باشد که نسبت به محیط اطاق در کجای اطاق واقع شده است. چه تغییراتی ممکن است اتفاق بیفتد و از چه مسیری حرکت کند که ایمن تر باشد این اصول به همکاری بین بیمار و پرستار که راهنمای بینایی اوست نیاز دارد.
بیمارانی که بعلت یک بیماری مزمن و پیشرونده چشمی دچار نقص بینایی شده اند (مثل گلوکوم) نسبت به بیمارانی که بطور ناگهانی بینایی خود را از دست داده اند بهتر مهارت های نقشه کشی را درک می کنند. آنها زودتر مفاهیم فضایی جهت یابی را در می یابند و به تدریج استفاده از آن مفاهیم را می آموزند پیدا کردن طرح و نقشه اطاق با استفاده از حافظه برای این بیماران آسان تر است. بیمارانی که بطور ناگهانی کور می شوند برای تنظیم نقشه کشی ادراکی مشکلات بیشتری دارند. موضوعات و مسائل عاطفی و روانی برای سازگاری با کوری ممکن است آمادگی برای آموزش و تاثیر برنامه های آموزشی را به تعویق بیندازد. این بیماران نیاز به حمایت عاطفی محکمی دارند. در هنگام صرف غذا بیمار باید موقعیت وسایل موجود در سفره را برحسب صفحه ساعت فرا بگیرد. بعنوان مثال بشقاب اصلی غذا در موقعیت ساعت 12 قرار دارد یا فنجان قهوه در وضعیت ساعت 3 است. وقتی که بیماران برای تغییر وضعیت از ایستاده به نشسته مورد مساعدت قرار می گیرند باید به آنها آموزش داده شود که قبل از نشستن بر روی صندلی، با پشت پاهای خود پایه صندلی را لمس کنند. این کار به آنها امکان می دهد که موقعیت دقیق خود را نسبت به صندلی پیدا کنند. میز کنار تخت و زنگ اخبار نیز باید در دسترس بیمار قرار بگیرد. قسمت های مختلف زنگ اخبار به بیمار شناسانده می شود تا بیمار بتواند به هنگام نیاز دکمه ها را پیدا کرده و فشار دهد. بیمار باید با محل قرار گرفتن تلفن پارچ آب و سایر وسایل روی میز خود آشنا باشد. تمام اثاثیه و مبلمان اطاق باید در موقعیت ثابت و دائمی وضعیت داده شوند. فردی که وارد اطاق بیمار می شود باید به صورت مودبانه ای حضور خود را اعلام کرده و موقعیت خود را برای فرد نابینا مشخص نماید.
پرستار در ملاقات اولیه با بیمار باید میزان کمک فیزیکی مورد نیاز را با توجه به نقص بینایی بررسی کند. پرستار باید از اهمیت روش کمک جسمی تامین استقلال و ایمنی برای بیمار آگاه باشد.
قبل از شروع برنامه های آموزش جهت یابی و حرکت لازم است که آمادگی بیمار و خانواده او برای آموزش ثابت شود. این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
23 دی 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن