تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804629704




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک: ۹۰ درصد تراکنش‌های پرداخت‌ الکترونیکی است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک:
۹۰ درصد تراکنش‌های پرداخت‌ الکترونیکی است
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک با بیان اینکه ۹۰ درصد تراکنش‌های پرداخت‌ الکترونیکی است، گفت: هزینه‌کرد ما در حوزه فناوری صنعت بانکداری نسبت به کل دنیا و خاورمیانه بسیار ناچیز است.

خبرگزاری فارس: ۹۰ درصد تراکنش‌های پرداخت‌ الکترونیکی است



‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی ‌سید ابوطالب نجفی در ‌پنجمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت‌ درباره صنعت بانکداری پس از تحریم، فرصت‌ها و چالش های آن سخنرانی کرد. وی در این‌باره اظهار داشت: ‌90 درصد تراکنش‌های پرداخت به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و حدود 200 میلیون تراکنش روزانه در شبکه بانکی وجود دارد و تقریبا 30 تا 35 میلیون نفر از این سامانه‌های بانکی استفاده می‌کنند‌.
وی با اشاره به چالش‌های صنعت بانکی و با طرح این پرسش که آیا با ورود شرکت‌ ها و بانک‌های  قوی در حوزه بانکداری بین المللی توان رقابت با آن ها را داریم، گفت: بانک‌ها و شرکت‌های مرتبط با صنعت فناوری اطلاعات باید برای رقابت، تلاش بیشتری کنند و از طرفی نظام بانکی ما نیز نیاز به تزریق سرمایه در حوزه فناوری اطلاعات دارد.
نجفی‌ با تاکید بر اینکه متاسفانه هنوز نگاه مدیران ارشد ما به سرمایه‌هایی نظیر ماشین و ملک است تا دیتا، از این موضوع نیز ابراز تاسف کرد که اپیدمی در بانک ها در حال وقوع است  که همه بانک‌ها به سمت خرید سامانه‌های یکپارچه می روند و این در حالی است که سرویس رایانش ابری (cloud) وجود دارد و آنها می توانند از آنجا سرویس دریافت کنند. مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک با اشاره به ضرورت به روز کردن و استفاده از فناوری در صنعت بانکداری گفت: فناوری در حوزه‌های مالی به شدت در حال رشد است و اتفاق  بزرگ دیگر ورود بازیگران بزرگ پرداخت به بازار است و در این راستا ویزا حدود 18 میلیارد دلار و مستر نیز به طور تقریبی‌ 10میلیارد دلار در روز تراکنش دارد که باید بتوانیم ورود آنها به بازار ایران  را مدیریت کنیم.
وی تاکید کرد: حدود 40 سالی است که از مباحث حقوقی بین المللی دور هستیم و باید به این موضوع نیز توجه جدی داشته باشیم.
نجفی‌‌ اظهار کرد: با توجه به تحریم، منابع ارزی ما مسدود شد و قطع روابط کارگزاری بین بانک‌ها، لغو خدمات پیغام رسانی مثل سوئیفت و افزایش شدید هزینه‌های نقل و انتقال  پول در اقتصاد از جمله تبعات منفی تحریم در این بخش بود.
نجفی همچنین کاهش کیفیت خدمات، افزایش هزینه های تمام شده و قطع اتصال با شبکه‌های پرداخت را از جمله بداقبالی‌های بانک ها عنوان کرد و افزود: البته در این سال ها خبر خوش این بود که با توجه به محدودیت ها و تحریم توانستیم ظرفیت‌سازی کنیم و ظرفیت بازارهای داخلی را افزایش دهیم و شرکت‌های جدیدی نیز  به وجود آمدند.
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، وجود اسناد کاغذی و فرآیندهای سنتی در بانک‌ها،  طولانی بودن زمان پاسخگویی بانک ها به مشتریان، انتقال پیام ها از سامانه های الکترونیکی دستگاه‌ها به سامانه‌های بانکی برای حذف سند، امضا و رقابت غیرمنطقی بانک ها در حوزه جذب مشتری را از جمله چالش‌های موجود در صنعت بانکی برشمرد.
وی‌ رقابت بانک‌ها در حوزه افزایش تعداد ATM و یا P.O.S ها را مناسب دانست و در عین حال تاکید کرد: بانک ها باید به بیزینس‌ مدل‌های جدید بانکی هم ورود کنند.
وی با اشاره به عدم دسترسی به منابع دلاری و یورویی بانک مرکزی در خارج از کشور، گفت: در صورت برداشته شدن تحریم ها، امکان ورود بانک‌های خارجی به کشور ایجاد می‌شود و رقابت با شفاف‌تر شدن فضا افزایش می‌یابد؛ در بعد فناوری شرکت‌های بزرگ به کشور وارد و دسترسی به تجهیزات ارزان تر می‌شود.
مدیر عامل شرکت خدمات انفورماتیک تاکید کرد: باید بتوانیم خود را با تغییرات تطبیق دهیم و این از موضوعاتی است که توجه زیادی را می‌طلبد.

94/10/22 - 18:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن