تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821092413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشورهای برتر در حوزه تجارت الکترونیک


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کشورهای برتر در حوزه تجارت الکترونیک




تجارت الکترونیکی پیوسته در حال تغییر است. روز به روز پارامترهای جدیدی برای موفقیت کسب‌و‌کارهای این حوزه مطرح می‌شود.





مجله دیجی کالا - محمد زرین صدف: تجارت الکترونیکی پیوسته در حال تغییر است. روز به روز پارامترهای جدیدی برای موفقیت کسب‌و‌کارهای این حوزه مطرح می‌شود.

تا دیروز تمرکز اصلی روی طراحی یک وب‌سایت کاربرپسند بود؛ حالا صحبت از تجارت الکترونیکی با موبایل، تجارت از طریق شبکه‌های اجتماعی یا حتی ارسال کالا با پهپاد به میان آمده.


اینفوگرافی؛ ۱۰ کشور برتر در حوزه‌ی تجارت الکترونیکی چه وضعیتی دارند؟



 در اینفوگرافی زیر می‌خواهیم ببینیم که کشورهای موفق در زمینه‌ی تجارت الکترونیکی چه وضعیتی دارند.

‌در انتهای تصویر اینفوگرافی، اطلاعات تکمیلی آمده است.


اینفوگرافی؛ ۱۰ کشور برتر در حوزه‌ی تجارت الکترونیکی چه وضعیتی دارند؟



اطلاعات تکمیلی

از چین شروع می‌کنیم. این کشور بزرگ‌ترین بازار تجارت الکترونیکی دنیا را در دست دارد. جمعیت میلیاردی این کشور و ۶۰۰ میلیون کاربر اینترنت آن به این موضوع کمک زیادی کرده. بازاریابی از طریق ایمیل در این کشور بسیار پرسود است.

در یک نظرسنجی ۷۵٪ چینی‌ها گفته‌اند که پس از دریافت یک ایمیل تبلیغاتی یا تخفیف، نسبت به خرید اقدام می‌کنند.

با این‌که آمریکا دومین بازار پرسود تجارت الکترونیکی دنیا را دارد، اما فقط ۲۸٪ از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط این کشور به‌سراغ فروش آنلاین رفته‌اند. آمار جالب دیگری هم در مورد جامعه‌ی آمریکایی وجود دارد: حدود ۹۹ میلیون آمریکایی خرید با تلفن هوشمند را تجربه کرده‌اند.

انگلیسی‌ها هنگام خریدهای آنلاین خود بیش از هرچیزی از کارت‌های اعتباری و بانکی استفاده می‌کنند. آن‌ها علاقه‌ی زیادی به شیوه‌ی «پرداخت در محل» ندارند.

در ژاپن پس از چک کردن ایمیل، خرید اینترنتی دومین فعالیت آنلاین محبوب این کشور است. در آلمان خریدوفروش اینترنتی محصولات مد و لباس بسیار پررونق است.

 در ضمن آلمانی‌ها خیلی راحت اجناس خریداری‌شده‌ی خود را پس می‌دهند. این موضوع وقتی جالب‌تر می‌شود که بدانید ۵۰٪ سفارشات اینترنتی آلمانی‌ها پس داده می‌شوند!

تعداد کاربران آنلاین در کشور فرانسه از کشورهایی مثل انگلستان، آمریکا، آلمان و چین کمتر است. میزان تراکنش خرید فرانسوی‌ها هم در مقایسه با این کشورها کمتر است.

به‌طور میانگین هر فرد ساکن کره‌ی جنوبی، ۵ کارت اعتباری دارد. این رقم در آمریکا دو عدد است. بیشتر خرید آنلاین کره‌ای‌ها با کارت‌های اعتباری انجام می‌شود.

 تعجب نکنید اگر دیدید که کره‌ای‌ها خیلی بدهکارند! در حالی‌که آلمانی‌ها صبح اول وقت خرید آنلاین انجام می‌‎دهند و انگلیسی‌ها به خرید عصرانه علاقه دارند، مردم کره‌ی جنوبی نصف شب خرید می‌کنند.

بیشتر کانادایی‌ها از سایت‌های غیرکانادایی خرید می‌کنند. فروشگاه‌های اینترنتی آمریکایی، اروپایی و آسیایی مقصد اصلی کاربران کانادایی است.

 در روسیه بیشترین خرید آنلاین به محصولات الکترونیکی اختصاص دارد. ظاهرا روس‌ها به سیستم پرداخت آنلاین کشورشان اعتماد زیادی ندارند و ترجیح می‌دهند از شیوه‌ی پرداخت در محل استفاده کنند. در کشور بزریل فروش اینترنتی پوشاک از بقیه‌ی محصولات رونق بیشتری دارد.






تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن