واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
محبوبیت سیگار در میان دانشجویان
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حدود 90 درصد دانشجویان علوم پزشکی تجربه مصرف سیگار داشته اند، گفت: 6.4 درصد این دانشجویان نیز روانگردان یا مواد مخدر مصرف کرده اند.
ایرنا نوشت: معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حدود 90 درصد دانشجویان علوم پزشکی تجربه مصرف سیگار داشته اند، گفت: 6.4 درصد این دانشجویان نیز روانگردان یا مواد مخدر مصرف کرده اند.
محمدرضا داود آبادی فراهانی در پاسخ به این پرسش که آمار اعتیاد و استعمال دخانیات در بین دانشجویان علوم پزشکی چقدر است، افزود: آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر نشان می دهد که 6.4 درصد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی از مواد مخدر یا روانگردان استفاده کرده اند که البته از آمار دانشگاه های دیگر کمتر است.
وی ادامه داد: در مورد مصرف دخانیات نیز بر اساس تحقیقی که در وزارت بهداشت انجام شده، 78 درصد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی اعلام کرده اند که قبل از ورود به دانشگاه تجربه سیگار کشیدن داشته اند و 12 درصد نیز در زمان دانشجویی سیگار کشیده اند، بنابراین 90 درصد دانشجویان این دانشگاه ها تجربه استعمال سیگار را دارند و فقط 10 درصد دانشجویان گروه پزشکی بعد از فارغ التحصیلی می توانند بگویند لب به سیگار نزده اند.
آمار دقیقی از آسیب های روانی و اجتماعی دانشجویان در دست نیست
فراهانی با بیان اینکه آمار دقیقی از آسیب های روانی و اجتماعی دانشجویان در دست نیست، افزود: وزارت بهداشت برای شناخت بهتر از وضعیت سلامت روانی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی یک تحقیق عمیق و پایه ای را با 300 سئوال شروع کرده که علاوه بر مسائل مربوط به سلامت روان مانند افسردگی، برخی آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد به مواد مخدر را هم سنجش می کند.
معاون وزیر بهداشت گفت: تاکنون این سنجش برای 25 هزار نفر از دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی انجام شده و قرار است، حدود 80 هزار دانشجو در این تحقیق مورد بررسی قرار گیرند، بعد از آن، کار آنالیز و استنتاج داده ها انجام می شود و احتمالا سال 95 می توانیم به نتایج این تحقیق استناد کنیم.
وی افزود: در مورد مسائل اجتماعی واقعیت این است که خیلی کند، تاخیری و ناکارآمد با این مسائل برخورد می کنیم و به همین علت همواره در برخورد با پدیده های جدید عقب می مانیم.
فراهانی گفت: مطالعات جامع و به روزی نیز در این حوزه ها نداریم و هر چقدر از واقعیت های اجتماعی فرار کنیم و با تاخیر با این مسائل روبرو شویم، اصلاح کار مشکل تر می شود.
حدود 180 هزار دانشجو در 60 دانشگاه علوم پزشکی کشور مشغول تحصیل هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]