تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845577748




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبر تخلیه شهر شایعه است/سیستم یکپارچه معاینه‌فنی 29 دی افتتاح می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: خبر تخلیه شهر شایعه است/سیستم یکپارچه معاینه‌فنی 29 دی افتتاح می‌شود مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درخصوص اخبار منتشر شده در فضای مجازی در رابطه با شاخص آلایندگی هوای تهران و ضرورت تخلیه شهر اعلام کرد: این اخبار شایعه‌ای ساختگی در فضای مجازی است و مبنایی ندارد. تصمیماتی که بر اساس شاخص های آلودگی هوا گرفته می شود، کاملا محلی است.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي ساعت 00:57

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، سید وحید حسینی در نشست خبری در فضای مجازی در پاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص تأثیر مصرف گاز جهت گرمایش در میزان آلودگی هوا توضیح داد: در رابطه با میزان تأثیر مصرف گاز خانگی در ذرات معلق باید گفت که متان یا گاز طبیعی، اصولا یک سوخت پاک به شمار می رود که به سختی و به ندرت می تواند ذرات معلق تولید کند و اگر هم تولید شود به مقادیر خیلی کم است.
 
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران افزود: در رابطه با آلایندگی ذرات در تهران، سیاهه انتشار را داریم و در این فهرست می دانیم که میزان منابع خانگی در آلودگی هوا چقدر تأثیر گذار است. البته مقدار آن در مقابل سایر منابع بسیار ناچیز است. اگر مانند گذشته در خانه ها از گازوئیل یا مازوت مصرف می شد الان وضعیت خیلی بحرانی تر بود اما خوشبختانه با گازسوز بودن گرمایش خانگی در تهران، گاز خانگی را به عنوان یک منبع آلودگی نمی دانیم.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار پانا مبنی بر اخبار منتشر شده در فضای مجازی به نقل از "بی بی سی" در رابطه با شاخص آلایندگی هوای تهران و ضرورت تخلیه شهر گفت: در خصوص اعداد آلایندگی و تخلیه شهر باید گفت که در استانداردهای بین المللی چنین چیزی ندیده ام. شاخص آلایندگی در ایران نیز برگرفته از آمریکاست و تصمیماتی که بر اساس شاخص های آلودگی هوا گرفته می شود، کاملا محلی است.
 
بازنگری در شاخص‌های کیفیت هوا
 
این عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: در ایران شاخص بالای 200 را شرایط اضطرار می دانیم. درخواست ما از محیط زیست این است که بازنگری شود. در حال حاضر روش محیط زیست به ما می گوید، متوسط شاخص آلودگی اعلام شود بنابراین نه آن اعداد بالای سوهانک با عدد 238برای ما ملاک است و نه اعداد پایین تر در برخی ایستگاهها لذا متوسط این اعداد که برای روز گذشته عدد 162 بود، اعلام شد. البته هم اکنون وزارت بهداشت و محیط زیست به دنبال بازنگری در شاخص های کیفیت هستند.
 
خبر تلگرامی تخلیه شهر ساختگی و شایعه است
 
حسینی خاطرنشان کرد: در رابطه با تخلیه شهر چنین مبنایی وجود نداد و من در جایی این موضوع را ندیده ام که بر این اساس تصمیم گیری شود. داستان خبری هم که به نقل "بی بی سی" منتشر شده ساختگی است و چنین چیزی بر روی سایت دانشگاه سوربن قرار نگرفته است. شایعه ای است که به صورت گسترده پخش شد.  
 
وی در ادامه با بیان اینکه اعداد شاخص آلودگی هوا محلی است، تصریح کرد: ایستگاه سوهانک یا اقدسیه یا گلبرگ و... معرف کل منطقه نیست، چرا که ایستگاه هوای یک نقطه خاص را از یک لوله کوچک تنفس می کند و میزان آلاینده ها را اندازه گیری می کند. پس بر حسب تصادف اگر در کنار ایستگاهی کامیون خاک تخلیه شود مسلم است که عدد تا 400-500 هم می رسد. به همین دلیل تعداد زیادی از ایستگاه های پایش در سطح شهر رصد می شود و سعی می کنیم برآیندی از همه این موارد به دست آوریم.
 
در ادامه خبرنگاری سوالش را با یادآوری پیامکی تحت عنوان "اگر جای معصومه ابتکار بودید برای آلودگی هوا چه می کردید" مطرح کرد و از حسینی پرسید اگر شما جای ابتکار بودید چه می کردید؟ مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران توضیح داد: سازمان محیط زیست بر اساس قوانین مختلف کشور از جمله مصوبه مجلس، هیات وزیران و اسناد بالادستی قدرت قانونی بسیار زیادی دارد، حال اینکه چرا از این قدرت به خوبی و با تمام امکانات استفاده نمی کند به شرایط خاص این سازمان بر می گردد. به نظر می آید که سازمان محیط زیست از تمام قدرت قانونی که در اختیار دارد، به خوبی استفاده نمی کند.
 
 

 
 
سازمان محیط زیست باید در مقابل مسایل زیست محیطی بدون گذشت بایستد
 
وی بیان کرد: این در حالی است که قانون مجوز صدور پلاک انواع وسایل نقلیه را به سازمان محیط زیست داده که با یک نامه ساده می تواند از پلیس بخواهد تا وسیله نقلیه ای پلاک نشود. بنابراین اعتقاد دارم که سازمان محیط زیست باید به عنوان یک مرجع زیست محیطی نگران صنعت و معاش نباشد چرا که این موضوع به سایر ارگان ها مربوط است. سازمان محیط زیست باید در مسایل زیست محیطی بدون گذشت بایستد. لذا من اگر جای خانم دکتر ابتکار بودم از همه ظرفیت های قانونی که در این سازمان وجود دارد به خوبی در نظارت و پیگیری قوانین در حوزه آلودگی هوا استفاده می کردم.
 
20 روز است که در تهران وزش باد نداریم
 
حسینی در ادامه همچنین به سوال خبرنگاری که در رابطه با تأثیر بلندمرتبه سازی در تهران جهت جلوگیری از وزش باد برای کاهش آلودگی هوا پرسید، گفت: حتی یکصد ساختمان بلند مرتبه که ارتفاع 100 متری هم داشته باشند اصلا در مقابل میدان باد در تهران عددی نیست که بخواهد تأثیر جدی داشته باشد. در ایام وارونگی هوا که در این 20 روز با آن مواجه بوده ایم در تهران بادی نوزیده است.
 
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در رابطه با میزان آلودگی گازوئیل و گوگرد ناشی از این سوخت در آلودگی هوای پایتخت نیز توضیح داد: سه سال است که به طور مداوم بنزین و گازوئیل شهر تهران را پایش می کنیم. فاجعه اساسی در آلودگی هوای تهران گازوئیل در سال 89-90 بود که بالغ بر 7 هزار پی‌پی‌ام گوگرد داشت که یک فاجعه محیط زیست به شمار می رفت. حتی در این سال رسانه ها و مجلس نیز آدرس را اشتباه رفتند و به دنبال آلایندگی بنزین رفتند. در آن زمان گزارش های ما موجود است که وضعیت بنزین انقدر هم بد نبود اما گازوئیل مساله مهمی بود که بعد از آنالیزها و فشارهای مردم و رسانه ها سطح گوگرد سوخت دیزل در شهر تهران پایین آمد.
 
کاهش میزان گوگرد در یکسال و نیم گذشته
 
وی یادآور شد: به طوری که سطح گوگرد سوخت دیزل در تهران از 200-250 در یکسال و نیم اخیر به زیر 50 پی پی ام رسیده است که از این وضعیت راضی هستیم. البته در مواردی گزارش تخلفات هم به دست ما می رسد که از 4 و 5 دی ماه امسال وضعیت گازوئیل ناجور بوده اما هنوز آنالیز این وضعیت به دست ما نرسیده است ضمن اینکه گزارش این موقعیت را به طور مداوم به وزارت نفت ارائه می کنیم.
 
روند افزایشی کیفیت سوخت در 3 سال گذشته
 
حسینی با تأکید بر اینکه در طول 3 سال گذشته شاهد روند افزایشی کیفیت سوخت بوده ایم، گفت: گامی که در کاهش سطح گوگرد سوخت دیزل برداشته شد مثبت بود اما نکته اینجاست که ما دیزل کم گوگرد را برای همه کشور نیاز داریم و اگر بخواهیم خودروهای دیزل را پاک کنیم و فیلتر دوده نصب کنیم باید دیزل کم گوگرد را در تمام سطح کشور داشته باشیم. بنابراین خودروسازان هم حق دارند که اعلام کنند تا زمانی که در کل کشورر دیزل کم گوگرد نباشد خودروهای دیزلی فیلتر دار نمی توانیم داشته باشیم.
 
به گفته وی، از 55 میلیون لیتر مصرف روزانه گازوئیل در کشور 24 میلیون لیتر کم گوگرد و مابقی پرگوگرد است که باید به طور جدی پیگیری شود.
 
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران یادآور شد: همچنین گزارش مربوط به سوخت های دیزلی را به شدت در محیط زیست و وزارت نفت پیگیری می کنیم که نتیجه این پیگیری ها این شد که در جلسه دو سال پیش شهردار تهران و وزیر نفت، وزیر نفت قول داد که مسأله گوگرد دیزل تهران را حل کنند.
 
پلیس راهور موافق اجرای طرح "LEZ" نیست
 
وی در پاسخ به سوال یکی از دیگر از خبرنگاران درباره تأثیر اجرای طرح کاهش آلایندگی بر روی آلودگی هوای پایتخت گفت: طرح کاهش "LEZ" مصوبه شورای عالی ترافیک است. در چندین جلسه متوالی این موضوع مورد بررسی قرار گرفت. در آخرین جلسه که با حضور شهردار تهران و وزیر کشور برگزار شد تصمیم گرفته شد تا مصوب شده و همراه طرح زوج و فرد اجرا شود اما مصوبه هنوز ابلاغ نشده است. البته پلیس راهور تهران هنوز با این مصوبه موافق نبوده و حاضر به اجرای آن نیست.
 
حسینی با بیان اینکه طرح "LEZ" یک طرح مطالعاتی است، خاطرنشان کرد: طرح کاهش آلاینده طرحی است که در یک دوره زمانی بلند مدت باعث می شود تا خودروهای فرسوده از شهر خارج شوند و چنانچه این طرح از ابتدای آبان ماه امسال اجرا می شد حداقل می توانستیم برای شناسایی خودروهای کاربراتوری و فرسوده دقیق عمل کنیم و هم اکنون نیز به جای اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل درخواست می کردیم این خودروها که 10 تا 15 درصد ناوگان را شامل می شوند، تردد نکنند.
 
دلیل عدم استقبال از موتورسیکلت‌های برقی
 
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در ادامه درخصوص موفق نبودن طرح موتورسیکلت های برقی نیز توضیح داد: موتورسیکلت برقی پروژه موفقی بود. البته هم اکنون یک موتورسیکلت برقی در بازار تردد نمی کند اما ترس از این وسیله ریخته شده و وزارت صنعت می خواهد طرح ملی موتوربرقی را ایجاد کند. دلیل عدم استقبال هم می توان رقیب ارزان قیمت بی کیفیت در بازار به شمار آورد که تا این رقیب وجود داشته باشد هیچ فناوری با آن مقابله نمی کند.
 
وی درباره عدم ارائه مجوز به باتری اسیدی برای این موتورسیکلت ها اظهار داشت: شهرداری را مجاب کردیم از فناوری به روز و مطلوب استفاده کند، چنانچه موتورسیکلتی در تهران با توان ۳ کیلووات باشد، قیمت آن در بازار بین دو هزار تا دو هزار و 500 دلار می شود که تصمیم گرفته شد تا ۶.۵ میلیون تومان آن را به صورت وام بی بهره کمک کنیم.
 
 
 
 
 
حسینی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در شهرداری تهران کارگروهی درباره کاهش آلودگی هوا، تشکیل شده که اقدام عملی در پی داشته باشد، گفت: از ۲ سال و نیم پیش که برای مشاوره به شهرداری تهران خوانده شدم، دفتری به نام محیط زیست را در معاونت حمل و نقل و ترافیک تعریف کردیم که بیش از ۱۵۰ جلسه کارشناسی با کارشناسان و مدیران تشکیل دادیم. برخی از این جلسات منجر به راهکارهایی شد.
 
وی اضافه کرد: بسیاری از پروژه ها انجام شد مانند بودجه فیلتر دوده شرکت واحد که پروژه خوبی است. پروژه هایی مانند تاکسی هیبریدی، موتورسیکلت برقی، طرح کاهش و مانند آن برای افزایش عوارض خودرو بر اساس سن فرسودگی اقدام کردیم.
 
وضعیت مطلوب سوخت خودروهای بنزینی و دیزل
 
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درباره یورو4 بودن استاندارد سوخت در تهران به خبرنگار دیگری توضیح داد: از سال گذشته بنزین و گازوئیل را آنالیز کردیم. به طور دقیق استاندارد یورو۴ را ندارد ولی بسیار بسیار نزدیک به این استاندارد است. در واقع ممکن است یکی دو پارامتر آن، با یورو ۴ فاصله داشته باشد. می توان گفت وضعیت ما از منظر سوخت خودروهای بنزینی و دیزل مطلوب است.
 
افتتاح سیستم یکپارچه معاینه فنی همزمان با روز هوای پاک
 
وی درخصوص معاینه فنی خودروها نیز گفت: معاینه فنی ابزار دقیقی برای کنترل منابع متحرک آلاینده است. از طرفی قانونی مترقی نیز دارد که اگر خودروساز تقلب کند و خودروی آلاینده تولید کند می توان جلوی تردد خودرو را گرفت. در مراکز معاینه فنی خارج از تهران تقلب می شود که در این راستا سامانه ای یکپارچه تعریف شده و قرار است روز هوای پاک (29 دی ماه) سال جاری افتتاح شود.
حسینی افزود: در این سامانه یکپارچه ۱۴۰۰ خط معاینه فنی متصل می شود. این سامانه مکانیزه است که در صورت یکپارچه شدن سیستم معاینه فنی امکان تقلب از بین می رود. 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن