واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سیاست دوگانه حامیان فتنه در برابر سیستم های نظارتی
شورای نگهبان خوب؛ شورای نگهبان بد
اگر سخن از ثبت نام فرزندان هاشمی در مجلس دهم میشود یا عناصر افراطی مجلس ششم برای ثبت نام به سالن وزارت کشور میآیند همچنان این سوال در اذهان عمومی باقی میماند که آیا شورای نگهبانی که در سال ۸۸ ناظر برگزاری انتخابات بود، با شورای نگهبانی که امروز امر انتخابات را بر عهده دارد تفاوتی دارد؟
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، بر اساس گزارش های منتشر شده در مسابقات تنیس 2013 ویمبلدون، ماریون بارتولی از فرانسه در بخش تنیس زنان قهرمان شد. بارتولی سبزه است، قد بلندی ندارد و مثل مدل ها لاغر نیست. غیر از مسائلی که بعد از قهرمانی بارتولی در ویمبلدون در شبکه اجتماعی توییتر رخ داد، یکی از گزارشگران ورزشی بنام بی بی سی هنگام گزارش بازی خطاب به شنوندگان گفت: «فکر می کنید پدر ماریون وقتی او کم سن بوده، بهش گفته بوده تو هیچ وقت قد و بالایی به هم نمی زنی، هیچ وقت ماریا شاراپووا (قهرمان معروف تنیس) نمی شوی و برای موفق شدن باید خیلی بیشتر زحمت بکشی؟» ماریون در مقابل در مصاحبه های بعدی به خوبی پاسخ گزارش گر بی بی سی را می دهد. او می گوید: «این حقیقت است که من بلوند نیستم. ولی آیا در کودکی به مدل شدن فکر می کردم؟ متاسفم، هرگز. اما آیا به قهرمانی در ویمبلدون فکر می کردم؟ بله، همه رویایم آن بود که الان به آن رسیدم.»
در میان افرادی که اخلاق حرفه ای در جریان فعالیت های سیاسی و فرهنگی را فرا نگرفته اند کسی که فاقد یک توانایی یا کالای خاصی است برای زیر سوال بردن فرد دیگری که دارای آن است به ابزار تخریب شخصیت و جنجال متوسل می شود تا نقص خود را در برابر افکار عمومی پنهان نماید. مجری بی بی سی تنها یک گزارشگر است و هرگز نمی تواند لذت دست یابی به قهرمانی در یک مسابقه معتبر جهانی را درک نماید از این رو نقص خود را با ایجاد حاشیه برای دیگران می پوشاند.
این ویژگی اخلاقی در انتخابات سال 88 برای میر حسین موسوی و مهدی کروبی هم ایجاد شد. نپذیرفتن نتیجه انتخابات آنها را به وادی خطرناکی کشاند که دیگر بازگشت از آن غیر ممکن می نمود. علاوه بر آنها بسیاری از چهره های سیاسی که خود سابقه حضور در انتخابات را داشتند با ادعای تقلب در انتخابات همراهی کردند و کوشیدند شکست خود و جریان منتسب به خویش را با زیر سوال بردن رقیب پیروز بپوشانند. اما آیا این رفتار بدون هزینه بود؟ افرادی که در دوره فتنه تمام چهارچوب های قانونی مسیر انتخابات را زیر سوال بردند چگونه می توانستند برای دوره های بعدی انتخابات یا به عنوان نامزد شرکت کنند و یا آنکه به نامزدهای مورد نظر خود رای دهند؟
رای دادن محمد خاتمی در انتخابات مجلس نهم واکنش های زیادی را در میان اصلاح طلبان ایجاد کرد. شرکت فعال گروه های اصلاح طلب در انتخابات 92 نیز نشان داد که ادعای گذشته آنها مبنی بر زیر سوال بردن انتخابات 40 میلیونی سال 88 تنها از سر ناچاری بوده است تا بتوانند سرمایه اجتماعی خود را امیدوار نگاه دارند اما بر خلاف این تصور، سرمایه اجتماعی این جریان با مشاهده رفتار دیکتاتورمآبانه چهره های مورد نظر خود رفته رفته از آنها فاصله گرفتند و امروز دیگر خبری از مطالبات گروه های مردمی نسبت به آزادی سران فتنه از حصر مخابره نمی شود.
ریزش بدنه اجتماعی این جریان به طور مستقیم با رفتار دوگانه رهبران فتنه مرتبط بود. رهبران جریان فتنه نتوانستند الگوی متقنی از ادعای خود برای جامعه ارائه دهند و از این رو مسیر کاهنده اعتبار اجتماعی آنها نیز روز به روز با سرعت بیشتری پیش رفت.
حال اگر سخن از ثبت نام فرزندان هاشمی در مجلس دهم می شود یا عناصر افراطی مجلس ششم که جزو متحصنین دوره اختناق اواخر دهه هفتاد هستند برای ثبت نام به سالن وزارت کشور می آیند همچنان این سوال در اذهان افکار عمومی باقی می ماند که آیا شورای نگهبانی که در سال 88 ناظر برگزاری انتخابات بود، با شورای نگهبانی که امروز امر انتخابات را بر عهده دارد تفاوتی دارد؟ چرا در آن دوره هادی غفاری به یکی از حامیان سینه چاک موسوی تبدیل می شود و به صورت مستقیم و غیر مستقیم سلامت نهادهای نظارتی کشور را زیر سوال می برد اما امروز برای انتخابات مجلس خبرگان ثبت نام می کند؟
به نظر می رسد مهره های میدانی فتنه 88 توسط بازیگردانان اصلی مورد بهره برداری قرار گرفته اند و امروز با پایان آینده سیاسی آنها دیگران کرسی های مختلف کشور در حوزه اجرایی و تقنینی را به دست خواهند آورد. در پایان آنچه که در تاریخ ثبت خواهد شد خیانت تعدادی از مردان سیاست به اعتماد عمومی و گرفتن ماهی از آب گل آلود توسط برخی دیگر از مردان سیاست است که از زیرکی بیشتری برخوردار بودند و خود را بی مهابا در برابر قانون و قضاوت عمومی مردم قرار ندادند. مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی
94/10/09 - 16:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]