تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868555818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرطان را با این ترفندهای غذایی دور بزنید


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سرطان را با این ترفندهای غذایی دور بزنید
مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی باعث تجمع سموم و آسیب بدن و بروز بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان می‌شود.
سیدمهدی غضنفری متخصص فیزیولوژی و مدیر طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اشاره به این که مصرف برخی از مواد غذایی باعث تجمع سموم در بدن می‌شود و زمینه را برای بروز عارضه‌ها و بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان مهیا می‌سازد. اظهار کرد: در طب سنتی مواد غذایی در چند دسته بزرگ غذای مطلق، داروی مطلق، غذا و داروی مطلق و سموم طبقه بندی می‌شوند.


موادی مانند نان گندم، گوشت بره، انگور، انجیر و گوشت بزغاله در گروه غذای مطلق، موادی مانند گیاه اسپند، گیاه سوداب و آویشن در گروه دارویی مطلق قرار می‌گیرند و بقیه مواد در گروه غذایی و دارویی مطلق قرار می‌گیرند.


وی افزود: برخی لز مواد غذایی بعد از مصرف باعث تولید سم و آسیب بدن و در برخی مواقع مرگ می‌شوند؛ در نتیجه هنگام خرید باید موادی انتخاب شود که در گروه مواد غذایی مطلق قرار گیرند و موادغذایی که در گروه دارویی مطلق قرار دارند با تجویز متخصصان مانعی ندارد.


غضنفری تصریح کرد: برخی از مواد در طبقه سوم قرار می‌گیرند و خاصیت غذایی کم، خاصیت دارویی و تجمع سموم دارند. مواد افزودنی، موادی که ماندگاری زیادی دارند، کنسروها، فست‌فودها، مواد فریز شده از این گروه  هستند. این مواد باعث تجمع سموم، آسیب بدن و در نتیجه سرطان بعد از چند سال در یکی از نقاط بدن می‌شوند. مصرف مواد فریز شده تا یک یا دو هفته در صورتی که خاصیت غذایی خود را از دست نداده باشد و خاصیت تجمع سموم را نداشته باشند مانعی ندارد.


این متخصص فیزیولوژی و طب سنتی تأکید کرد: باید در مصرف غذاهایی که چند روز از طبخ آن گذشته و یا طولانی مدت فریز شده است، پرهیز شود زیرا سیستم گوارش ظرفیت هضم غذای مانده و حجم سخت را ندارد.


موادی مانند گوشت گاو، فست‌فودها، غذاهای فریز یا کنسرو شده با افزودنی‌ها در این دسته از مواد غذایی قرار دارند.


وی افزود: با توجه به مزاج و آستانه تحمل افراد باید مواد غذایی انتخاب مصرف شود. مصرف بیش از حد برخی از موادغذایی مانند قارچ، کلم، برخی از سبزی‌ها، گیاهان دارویی مانند زنجبیل، فلفل‌های تند، نمک و غیره باعث تجمع سموم در بدن و بروز سرطان در اندام‌های مختلف می‌شود.
به طور کلی باید در مصرف مواد غذایی مطلق نیز توجه شود تا بیش از اندازه مصرف نشود.


غضنفری در پایان گفت: سستی و کسالت، حالت تهوع، استفراغ، یبوست، خارش پوست، لک‌های پوستی، موهای زائد، افت عملکرد ذهنی و بدنی از علائم مصرف مواد سمی، مواد غذایی دارویی، مصرف بیش از اندازه کنسروها، مواد فریز شده، موادی با افزودنی و نگهدارنده‌های زیاد، مواد غذایی سخت و بروز عارضه و بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان می‌شود.


منبع : باشگاه خبرنگاران



تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن