تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860673175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هوای تهران‌ناسالم برای همه افراد/ سکوت سنگین سازمان استاندارد دراعلام نتایج آزمون کیفی‌بنزین


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
هوای تهران‌ناسالم برای همه افراد/ سکوت سنگین سازمان استاندارد دراعلام نتایج آزمون کیفی‌بنزین
عید دودی، هدیه دولت به مردم تهران؛
هوای تهران‌ناسالم برای همه افراد/ سکوت سنگین سازمان استاندارد دراعلام نتایج آزمون کیفی‌بنزین معاون نظارت و پایش سازمان حفاظت از محیط زیست امروز (سه‌شنبه) از افزایش شاخص‌های آلاینده‌ها در پایتخت خبر داد و گفت: هوای تهران ناسالم برای همه افراد است.



به گزارش فرهنگ نیوز،محمد رستگاری گفت: شاخص‌ها نسبت به دیروز بیشتر و عدد ۱۵۷ را نشان می‌دهد.
وی ادامه داد: این افزایش غلظت آلاینده‌ها به‌خاطر پدیده وارونگی دماست و بنابر پیش‌بینی سازمان هواشناسی تا عصر فردا چهارشنبه مهمان تهرانی‌ها خواهد بود.معاون نظارت و پایش سازمان حفاظت از محیط زیست درباره آلوده‌ترین ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا نیز گفت: ایستگاه شکوفه در منطقه ۱۴ و سوهانک به‌ترتیب ۱۷۷ و ۱۸۱ است.

رستگاری تصریح کرد: امیدواریم این وضعیت هرچه زودتر بهبود یابد و شاهد سالم شدن هوای تهران باشیم.
مردم تهران نوزدهمین روز از استمرار آلودگی هوا را شاهد هستند و این در حالی است که تعطیلی امروز سه‌شنبه نه‌تنها اثر قابل توجهی در کاهش آلاینده‌ها نداشته بلکه باعث افزایش آن و شرایط ناسالم برای همه شده است.آلودگی هوای استان تهران که از مرز ۱۵۷ نیز عبور کرده از روزهای گذشته بیشتر شده و به چنین شرایطی، هشدار گفته می‌شود.
مسئولان دستگاه‌های ذی‌ربط و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در روزهای گذشته خواستار رسیدگی جدی دستگاه‌های متولی در بحث آلودگی هوا شده‌اند.
سکوت سنگین سازمان استاندارد در اعلام نتایج آزمون کیفی بنزینآنچه در میان ابهامات فراوان قیمتی و کیفیتی بنزین وارداتی مسکوت باقی مانده اعلام نتایج آزمون بنزین از سوی سازمان استاندارد است. مسئولان این سازمان پس از ماه‌ها کش‌مکش بر سر گرفتن مسئولیت آزمایش بنزین، بالاخره موفق شدند مسئولیت سنجش کیفیت بنزین را در اختیار بگیرند.

برای این کار، صحبت‌های زیادی از سوی پیروزبخت رئیس سازمان استاندارد مبنی بر مجهز بودن این سازمان به آزمایشگاه‌های سنجش کیفیت بنزین مطرح شد و انجام آزمون کیفی بنزین شدیداً توسط سازمان استاندارد پیگیری شد تا اینکه در نهایت ابتدای امسال شورای عالی استاندارد، سازمان ملی استاندارد را به عنوان مرجع اصلی آزمون کیفیت بنزین معرفی کرد.بر خلاف فشاری که سازمان استاندارد برای دریافت تولی‌گری آزمون کیفی بنزین وارد کرد، اما آزمون کیفیت بنزین با روند کندی همراه است و خروجی زیادی از آن دیده نمی‌شود.ظاهراً بنزینی در موتور سازمان استاندارد برای آزمایش کیفیت بنزین‌ها باقی نمانده و این اقدام با حرکت لاک‌پشتی پیش می‌رود. مسئولان سازمان استاندارد روز گذشته نیز در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد جدیدترین گزارش آزمون کیفی بنزین، سکوت کردند و پاسخی ندادند.
در این میان، دولت نیز به عنوان نهاد بالادستی سازمان استاندارد به آرامی از کنار تعلل‌های سازمان استاندارد در آزمون کیفی بنزین می‌گذرد و ظاهراً مطالبه جدیی برای اعلام نتایج آزمون بنزین از این سازمان صورت نمی‌گیرد. شاید هم نتایج این آزمون‌ها اعلام عمومی نشود که باز هم اگر این طور باشد باید این سوال را مطرح کرد که در صورت بی کیفیت بودن بنزین وارداتی، چرا از ادامه این روند جلوگیری نمی‌شود و مشکل آلودگی هوا همچنان به قوت خود باقی است؟

به هر حال به نظر می‌رسد اعلام نظر مراجعی مانند سازمان استاندارد در اعلام نتایج آزمون‌های کیفیت بنزین و یا وزارت بهداشت درباره نقش آلودگی در مرگ و میرهای ناشی از آن کمک زیادی به برنامه‌ریزی‌های آینده و کمک به حل بحران آلودگی هوا که وارد دهه سوم خود در کلانشهرها شده است خواهد کرد.به شرطی که این نهادها به سکوت سنگین خود پایان دهند.

منبع: فارس


94/10/9 - 08:13 - 2015-12-30 08:13:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن