واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سردار نقدی: امروز مأموریت فتنه رد جنایات امریکاست
همايش علمي و پژوهشي واكاوي فتنه 88 با محوريت نقشآفريني مثبت آموزش و پرورش در برابر فتنه روز گذشته برگزيدگان خود را شناخت و در حضور جمعي از مسئولان لشكري و كشوري از آنها تجليل كرد.
نویسنده : نفيسه ابراهيمزاده انتظام
همايش علمي و پژوهشي واكاوي فتنه 88 با محوريت نقشآفريني مثبت آموزش و پرورش در برابر فتنه روز گذشته برگزيدگان خود را شناخت و در حضور جمعي از مسئولان لشكري و كشوري از آنها تجليل كرد. رئيس سازمان بسيج مستضعفين در اين همايش، 9 دي را معجزه الهي خواند و حذف مستكبران از معادلات آينده جهاني به دنبال شكستهاي 36 سال اخير امريكا از نظام اسلامي را سرنوشت محتوم دانست.
بسيج جامعه فرهنگيان يكي از نهادهايي بود كه اين روزها در تدارك برگزاري مراسم و بزرگداشت حماسه 9 دي هستند. بر اين اساس روز گذشته و در آستانه سالروز اين حماسه با حضور جمعي از فرهنگيان نخبه بسيجي و مسئولان كشوري و لشكري همايش علمي و پژوهشي واكاوي فتنه 88 را در حسينيه حضرت زهرا(س) پادگان وليعصر(عج) برگزار كرد.
بازخواني جريان فتنه شش سال پيش كه به دنبال انتخابات سال 88 اتفاق افتاد، در همايش علمي و پژوهشي واكاوي فتنه 88 در حالي برگزار ميشود كه اين روزها جامعه حال و هواي انتخابات دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي و پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري را دارد.
آينده بدون استكبار
سردار محمدرضا نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين در اين همايش گفت: ملت ما در يك حادثه سياسي چشم باز كرد و متوجه شد تعداد زيادي از كساني كه زماني از مسئولان نظام بودند مردم را به خيابان آوردند و به مقابله با نظام دعوت ميكنند. 9 دي يك معجزه الهي است، شايد بعضيها بپرسند چرا فتنه 88 به طول انجاميد و بايد در جواب گفت كه رهبري انقلاب و مردم اين فرصت را هوشمندانه دادهاند تا افراد ناخالص مشخص شوند.
وي عنوان كرد: امريكا 36 سال است كه از ما شكست ميخورد و جريان انقلاب با سرعت در حال شكلگيري است و در چند سال آينده جايي براي مستکبران باقي نميماند.
وي با اشاره به اينكه فتنهگران امروز مأموريتشان ناچيز جلوه دادن جنايات امريكا است، بيان كرد: دشمن ما در خارج از كشور به دنبال افرادي است كه به دست آنها از انقلاب انتقام بگيرد، افرادي كه جايي در نظام ندارند و نياز به پشتوانه خارجي دارند اما بايد بدانند ملت ما مصمم است و بايد به دشمنان بگوييم از 36 سال تجربه همپيمانان خود عبرت بگيريد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين در پايان يادآور شد: بعضيها در داخل براي توجيه عملكردهاي دشمنان همه كار ميكنند اما در داخل اگر كسي نظمي انجام دهد سريع عليه آنها جبهه ميگيرند و اين رفتار فتنهگران است و ما موفقيت را در اطاعت از ولي امرمان ميدانيم.
فتنه بزرگتري در راه است
در بخش ديگري از اين همايش عليرضا زاكاني، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: امروز ما با يك پيچيدگي بالايي برخوردار هستيم كه اگر به آن توجه نكنيم وظيفهاي را كه در مقابل ميراث انقلاب، ولايت و مردم داريم، ادا نكردهايم.
وي با بيان اينكه نفوذ از ابتدا در انقلاب بوده، گفت كه نفوذ راحتترين كاري است كه يك كشور ميتواند براي در اختيار قرار گرفتن كشوري ديگر به راه بيندازد. اگر جامعه، مجلس خبرگان و شوراي انقلاب به آنچه كه ولايت ميگويد توجه نكند ممكن است اشتباه كند. نفوذ يك امر متداولي است كه رهبر نيز بارها در اين زمينه تذكر ميدهند. اين تذكر ميتواند مسئولان را هم شامل شود. رئيس كميسيون ويژه برجام مجلس ادامه داد: امروز فتنه بزرگتر از فتنه سال 88 است. دستور كار مسئولان و بانيان و دستاندركاران نظام سلطه همين فتنه است كه عامل داخلي آن نيز همين آدمهاي نگاه دوم هستند. آنهايي كه ادعا و خيالپردازي ميكنند، در 37 سال گذشته يك بار هم ايده آنها نتيجه نداده است.
آموزش و پرورش نسبت به فتنه بيتفاوت نباشد
سخنراني شعبانعلي رمضانيان، رئيس سازمان بسيج فرهنگيان نيز در همايش علمي و پژوهشي واكاوي فتنه 88 بيشتر ناظر به نقش و كاركرد آموزش و پرورش در جهت روشنگري و بصيرتافزايي جامعه بود.
وي گفت: آموزش و پرورش نبايد نسبت به فتنه و فتنهگران و فتنه شوندگان بيتفاوت باشد بايد به صورت هدفمند و سازمان يافته تمام ظرفيتهاي آموزش و پرورش را در جهت روشنگري و بصيرتافزايي جامعه به كار گيرد.
رئيس سازمان بسيج فرهنگيان افزود: مسئوليت تعليم و تربيت معلم حكم ميكند كه او علاوه بر علم آموزي و ارائه دانش و معلومات به سرنوشت افراد تحت تعليم خود نيز بينديشد و اجازه ندهد متعلمين او مورد تعدي ديگران قرار گيرند؛ نبايد در هيچ حالي و به هيچ بهانهاي از دشمن غافل بمانند.
رمضانيان تصريح كرد: آموزش و پرورش به عنوان دستگاه مسئول درباره معلمان و به عنوان نهاد اصلي تعليم و تربيت نبايد نسبت به فتنه و فتنهگران و فتنه شوندگان بيتفاوت باشد و بايد هم زمينه لازم را براي نقش آفريني مناسب معلمان فراهم آورد و دانش و مهارت لازم را به آنان بياموزد و هم به صورت هدفمند و سازمانيافته تمام ظرفيتهاي آموزش و پرورش را در جهت روشنگري و بصيرتافزايي جامعه به كار گيرد.
بر اساس اين گزارش، در پايان همايش علمي واكاوي فتنه ۸۸، از فرهنگيان بسيجي برگزيده كه در اين همايش مقاله ارائه داده بودند، تجليل شد.
گفتني است همايش علمي واكاوي فتنه ۸۸ در راستاي تبيين و اثبات عدم مشروعيت فتنهگران و آگاهي بخشي و بصيرتافزايي فرهنگيان و نيز تبيين نقش فرهنگيان در مقابله با فتنههاي آينده و به همت سازمان بسيج فرهنگيان برگزار شد. فراخوان اين همايش از سال 1393 در سه محور اصلي و 9 زير موضوع اعلام شد. محورهاي اصلي اين فراخوان شامل واكاوي فتنه 88، فتنه آينده و جايگاه آموزش و پرورش در برابر فتنه بود و 9 زير موضوع آن نيز عبارت از حقيقت فتنه 88 و عمق آن، درسها و عبرتهاي فتنه، اهداف و انگيزههاي كوچك شمردن فتنه و تطهير عوامل آن، چيستي فتنه و چگونگي شكلگيري آن، بسترها و زمينهها، روشها و ابزارهاي فتنه آينده، شيوههاي پيشگيري و مقابله با فتنههاي پيشرو، قابليتها و ظرفيتهاي آموزش و پرورش در پيشگيري و مقابله با فتنه، چگونگي نقشآفريني مثبت آموزش و پرورش در برابر فتنه و عوامل بازدارنده آموزش و پرورش در ايفاي نقش مؤثر در مقابله با فتنه است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]