تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831118467




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقب آمارتان در فیس بوک باشید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مراقب آمارتان در فیس بوک باشید




ماجرا این است که در فیس بوک کلا ردمان را زده اند و دیگر برای دانشجوبازی امن نیست. حالا دانشگاه های زیادی والدین دانشجویان را در فیس بوک هدف گرفته اند و در شرایطی که دیگر بزرگترها در این شبکه اجتماعی از دانشجویان فعال تر شده اند، دانشگاه ها با آنها ارتباط برقرار می کنند.





هفته نامه چلچراغ - مینا عینی فر: ماجرا این است که در فیس بوک کلا ردمان را زده اند و دیگر برای دانشجوبازی امن نیست. حالا دانشگاه های زیادی والدین دانشجویان را در فیس بوک هدف گرفته اند و در شرایطی که دیگر بزرگترها در این شبکه اجتماعی از دانشجویان فعال تر شده اند، دانشگاه ها با آنها ارتباط برقرار می کنند.

اما دانشجویان دنیا به طور فزاینده ای به اینستاگرام و اسنپ چت پناه آورده اند و در تلاش اند تا قبل از این که بزرگترها این یکی ها را شناسایی کنند، شیطنت هایشان در آنها پیاده کنند.

فیس بوک دیگر چندان شبکه اجتماعی رایج بین دانشجویان نیست. بعضی از کارشناسان می گویند دانشگاه ها باید از پلت فرم های دیگری برای ارتباط با دانشجویان استفاده کنند. البته در همین حال که جوان ترها به سمت شبکه های اجتماعی دیگری از جمله اسنپ چت و اینستاگرام می روند، فیس بوک هنوز هم وسیله فراگیری برای انتشار اخبار و اطلاعات دانشگاه هاست، البته نه برای خود دانشجویان، بلکه برای خانواده ها و پدر و مادرها که حالا بیشتر از خود دانشجویان در فیس بوک فعال شده اند. بعضی از دانشگاه های پیش رو از این فرصت استفاده کرده اند تا در غیاب دانشجویان، در فیس بوک با خانواده های آنها ارتباط بگیرند.


وقتی آمارمان در اف بی رد و بدل می شود



فیس بوک برای پدر و مادرها

تحقیقات زیادی نشان داده والدین بیشترین تاثیر را روی انتخاب دانشگاه توسط بچه هایشان دارند. مثلا در تحقیق نوئل لویتز در آمریکا در سال 2011، 59 درصد دانشجویان گفته بودند که همراه با والدین شان دانشگاه مناسب را جستجو می کنند. بیش از نیمی از آنها هم تصمیم نهایی شان را به کمک والدین شان می گیرند. برای همین مشخص است که هم زمان با این که دانشگاه ها سعی می کنند بین داوطلبان ورود به دانشگاه نفوذ کنند، نمی توانند همفکرهای اصلی شان را نادیده بگیرند.

یک راه آنها برای رساندن پیام هایشان به والدین، این روزها فیس بوک است. شبکه اجتماعی که نمودار سنی جمعیت فعالش به سمت بالا صعود کرده.

بر اساس تحقیقات موسسه PEW در سال 2014 حدود 71 درصد از بزرگسالانی که آن لاین اند، از فیس بوک استفاده می کنند. 56 درصد کاربران بالای 65 سال از فیس بوک استفاده می کنند. بزرگسالان 49-30 سال هم 73 درصد عضو فیس بوک اند. برای آنهایی که فقط در یک شبکه اجتماعی عضو باشند، بیشترین احتمال این است که عضو فیس بوک باشند. بنابراین به نظر می رسد دانشگاه ها هدف خوبی پیدا کرده اند.

بسیاری از دانشگاه ها برای ارتباط با خانواده ها از این شیوه استفاده کرده اند. دانشگاه بوستون از فیس بوک برای معرفی برنامه هایش استفاده می کند و فارغ التحصیلانش را دور هم جمع کرده است. این دانشگاه در صفحه های شبکه های اجتماعی اش از تگ و هشتگ استفاده می کند تا پست هایش در سرچ قابل بازیابی باشند. این دانشگاه برای اداره این صفحات مدیر شبکه های اجتماعی استخدام می کند و به آنها آموزش هایی درباره ضرورت های کارشان می دهد.

دانشگاه های دیگر هم رویکردهای مشابهی دارند. دانشگاه کالیفرنیا در برکلی از فیس بوک به عنوان راه ارتباطی اش با والدین استفاده می کند و مجموعه پست هایی به شکل ویدیو برایشان درست کرده.

بعضی از دانشگاه ها این کار را فراتر برده اند و در صفحه های فیس بوکشان مستقیما با خانواده ها حرف می زنند. امکانات فیس بوک برای این کار خیلی مناسب است. والدین می توانند در آن ویدیوهایی درباره دانشگاه ببینند، با دانشجویان فعلی اش حرف بزنند و اطلاعات بگیرند. شاید هم وسوسه شدند خودشان ادامه تحصیل بدهند!

بهترین صفحه هایی که هنوز دانشجویی اند

گرچه دانشجویان رد فیس بوک کمرنگ شده اند و به شبکه های اجتماعی دیگر کوچ کرده اند اما هنوز هم صفحه های فعال دانشجویی در فیس بوک تمام نشده اند. سایت هایزپوست در قسمت وبلاگش صفحات برتر فیس بوک دانشگاه ها را انتخاب کرده و مقام اول را به کالج بوستون داده.


وقتی آمارمان در اف بی رد و بدل می شود



جالب اینجاست که هاروارد، دانشگاه زادگاه فیس بوک هیچ جایی در این رتبه بندی ندارد. اولین چیزی که به محض ورود به صفحه های فیس بوکی می بینید، کاور صفحه است؛ چیزی که به صفحه شکل می دهد. این یکی از معیارها برای انتخبا بهترین بوده اما معیارهای دیگری هم مهم اند؛ اینکه دانشگاه ها چقدر با عکس و فیلم و کمپین، دانشجویان را در صفحه های شبکه های اجتماعی شان فعال نگه می دارند، چقدر با شبکه های دیگر مرتبط می شوند، چقدر به مخاطبان اتفاقی اطلاعات می دهند و آنها را در صفحه نگه می دارند و ...

یکی از دلایلی که بوستون رتبه اول را در این رده بندی به دست آورده، این است که اداره کنندگان صفحه خیلی خوب با فالوئرهایشان تعامل می کنند و دپارتمان های مختلف دانشگاه را با تگ و هشتگ وارد صفحه می کنند تا همه بخش های دانشگاه در صفحه حضور داشته باشند.

دانشگاه برکلی یکی دیگر از دانشگاه هایی است که در فیس بوک مشارکت زیادی از دانشجویانش می گیرد. مثلا در آغاز سال جدید تحصیلی این دانشگاه از دانشجویانش خواست عکس هایی از روز اول شان بگیرند و با هشتگ BerkeleyBound# در شبکه های اجتماعی منتشر کنند. بعد فیس بوک این دانشگاه، از کل عکس ها به اضافه عکس های اینستاگرامی و توییتری آرشیو درست کرد و منتشر کرد.

صفحه دانشگاه ایالتی میشیگان سوم شده. صفحه فیس بوک این دانشگاه دائم در حال پرسیدن سوال، ایجاد رقابت و نوشتن مطالب جذاب است که دانشجویان را وادار به واکنش و اظهار نظر می کند و مشخص است که راه واداشتن دانشجوها به مشارکت را خوب بلد است.

در یکی از آخرین کمپین های این صفحه، صدمین سال اجرای سرود دانشگاه جشن گرفته شد و از دانشجویان خواسته شد که هر کدام سرود را آنطور که دوست دارند، تغییر بدهند و بخوانند. قرار است مجموعه این ویدیوها تبدیل به یک ویدیو شود که همه آنهایی که ورژن خودشان از سرود دانشگاه را خوانده اند، در آن حضور دارند.

دانشگاه جورج واشنگتن یکی دیگر از دانشگاه های برگزیده است که شبکه های اجتماعی اش با دیگران فرق می کند. آنها حتی می توانند توییت یکی از دانشجویانشان را به کاور صفحه فیس بوک خودشان تبدیل کنند و بهترین عکس را کنارش بگذارند تا صفحه جذاب تر شود؛ کاری که به دانشجویان حس دیده شدن و تمایل به مشارکت بیشتر می دهد.

رتبه پنجم متعلق به دانشگاه تگزاس آستن است؛ صفحه ای که با مهارت از تمام امکانات فیس بوک استفاده می کند و همه گزینه هایش فعال است تا مخاطبانش را به شیوه های مختلف به صفحات اصلی وب سایت خودش بفرستد. صفحه فیس بوک این دانشگاه با یک لینک به خبرنامه اش می رسد و می شود آن را هر هفته دریافت کرد.

دانشاه نیوساوت ولز استرالیا هم راه های خوبی برای بالا بردن مشارکت رد فیس بوکش پیدا کرده. این دانشگاه در صفحه اول فیس بوکش چندین گزینه دارد که می تواند دانشجویان را به صفحه رویدادها، فرصت های شغلی، صفحه پینترست و تریویا ببرد. در هر کدام از این شبه های اجتماعی هم این دانشگاه به شدت فعال است و مرتب پست می گذارد.








تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن