واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گودرزی: منابع بخش جوانان شفاف نیست
کد خبر: ۵۵۶۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱ - 23 December 2015
وزیر ورزش و جوانان مایوس کنندگان و افردی که توفیقات نظام را در هر حوزه ای تخریب می کنند، اصلی ترین عوامل ایجاد آسیب های اجتماعی در بین جوانان دانست و گفت: دولت تدبیر و امید به دنبال احیاء مسئله ای به نام امید است.
به گزارش ایسنا، گودرزی در گردهمایی معاونان جوانان ادارات کل ورزش و جوانان استان ها شعار محوری دولت یازدهم را تدبیر به همراه امیدبخشی دانست و گفت: مسبب اصلی آسیب ها و مشکلات اجتماعی، ریشه ای غیر از اشتغال دارد و آن یأس و ناامیدی است. چرا که تحقیقات نشان می دهد60 درصد اعتیاد( به عنوان مهم ترین آسیب اجتماعی) در خانواده ها و دربین افراد متاهل رخ می دهد.
وی ناامیدی را مبنایی ترین عنصر در بزه تلقی و مایوس کنندگان را عامل اصلی ایجاد آسیب های اجتماعی در بین جوانان دانست و افزود: دولت تدبیر و امید به دنبال احیاء مسئله ای به نام امید است.
وی خاطر نشان کرد: مردم مشاهده می کنند که چه افرادی با مقولات اجتماعی درجهت تخریب امیدواری ، برخوردهای سیاسی می کنند و اگر دولت حتی در راستای فقر زدایی اقدامی انجام دهد وارونه جلوه خواهند داد ، توفیقات در همه حوزه ها را تخریب می کنند و موفقیت ها را به عنوان شکست در جامعه جلوه می دهند.
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه همین افراد برای حفظ منافع حزبی تلاش می کنند دولت را ناکارآمد جلوه دهند، گفت: در ماه های اخیر اتفاقات میمون و مبارکی در کشور رخ داد و دولت به عنوان محقق کننده منویات مقام معظم رهبری اقدامات ارزنده ای انجام داد اما می بینم که چگونه در جامعه بیان می شود.
گودرزی در عین حال افزود: طبیعی است که جوان در چنین جامعه ای دچار یاس شده و این در نهایت منجر به فرار مغزها می شود که در این صورت نیز دوباره سیستم اجرایی را بانی این وضعیت می دانند.اما این گونه سیاه نمایی ها در دیدمردم جور دیگری است چراکه آمار نشان می دهد سیر مهاجرت نخبگان در حال کاهش است.
وی با اشاره به این نکته که نمی توان منکر نارسایی ها، کاستی ها و کمبود منابع شد، تاکید کرد: اگر کسی غیر از این بیاندیشد بیمار و یا خوشبین افراطی است و باید عاقلانه و منطقی مسائل اجتماعی را رصد کرد.
وزیر ورزش و جوانان همچنین ابراز امیدواری کرد تا بخشی از رسانه ها که از بیت المال ارتزاق می کنند و تخم ناامیدی را در دل مردم می کارند این رویکرد را تغییر دهند چراکه آسیب های ناشی از این یأس به همه افراد جامعه خواهد رسید.
گودرزی در ادامه ماموریت وزارت ورزش و جوانان را توسعه اموراین دو حوزه خواند و گفت: حوزه ورزش و جوانان به فراخور برنامه ها ،وزن خود و شرایط از منابع متنعم می شوند. منابع بخش جوانان شفاف نیست که اگر شفافسازی صورت گیرد سهم محدودی خواهد بود که پاسخگوی نیازهای آن ها نیست.
وی در عین حال اظهار داشت: دستگاه های متعدد و متنوعی وجود دارند که یکی از ماموریت های اصلی آن ها رسیدگی به مطالبات جوانان است که باید شما این مطالبات را بخواهید و مراقب کم کاری ها باشید.
وزیر ورزش و جوانان ایجاد فضای گفتمان در خصوص مسئله جوانان را از جمله وظایف ارگان هایی نظیر صدا و سیما عنوان و خاطرنشان کرد: این ارگان در جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان کمترین حضور را داشته است. چگونه می شود نهادی که مبلغ اندیشه های نظام است کمترین وقت را به موضوع جوانان اختصاص دهد و این جای گلایه دارد.
وی وظیفه مدیران کل ورزش و جوانان استان ها را آشنا سازی ارگان ها و نهاد ها با وظایفشان در خصوص جوانان عنوان کرد و گفت: برخی استان ها توجه اندکی در رابطه با حوزه جوانان از خود نشان می دهند که باید این رویکرد و پارادایم تغییر یابد چرا که تا خود به این حوزه وارد نشوند نی توانند از دیگر ارگان ها مطالبه ای داشته باشند.
وی با اشاره به پیشنهادات ارائه شده به دولت ابراز امیدواری کرد تا با وجود محدودیت های منابع سهم جوانان به طور خاص دیده شود و همچنین سازمان مدیریت این سهم را ببیند تابتوان در سال 95 فعالیت های این بخش را عمیق تر و وسیع تر کرد.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه این گردهمایی اظهارداشت: دولت ها به تنهایی توان حل و فصل مشکلاتشان را ندارند و مشارکت مردم را همواره مطالبه و یا واگذاری امور به مردم را به عنوان استراتژی اولویت دار به وزراء ارائه می کنند.
گودرزی همچنین از سازمان های مردم نهاد به عنوان حوزه هایی یادکرد که می توانند در این موضوع ورود کنند چرا که مبتنی بر دانش هستند؛ پس مسئولین ورزش و جوانان استان ها باید در راستای افزایش این مجموعه کیفی و کمی گام بردارند.
او در عین حال افزود: ما شاهد هستیم در هر استانی که این اتفاق افتاده توفیقات زیادی کسب شده است. در همین رابطه جوانان با آموزش در گروه های همفکر و همسان توانمند می شوند. اگر در جایی خانواده و اندیشه سالم فراهم نشود جوان به بیراهه کشیده خواهد شدکه در این جا نقش سمن ها به عنوان مکان های احراز هویت ملموس می شود و احساس و بحران هویت آن ها از بین می رود؛ پس باید برای اصلاح جامعه، این سازمان های مردم نهاد را توسعه دهیم.
به گزارش ایسنا به نقل از وزارت ورزش، وزیر ورزش و جوانان با تاکید به این نکته که نباید به جوان به عنوان تهدید و عنصری ستیزه جو نگاه کرد، افزود: هرگاه به جوان باور شد کارهای شگرفی از او سر زد؛ همان گونه که نظام جمهوری اسلامی ایران هم اکنون نیز از اثرات عملکرد جوانان جنگ و انقلاب بهره می برد.
گودرزی با اشاره به این نکته که جوان ویژگی های متنوع و متعددی دارد، اظهار داشت: امیدوارم درسال آینده دولت شرایطی را فراهم کند تا امور جوانان در چند حوزه تقویت شود و خدا توفیق دهد تا در جهت توسعه پایدار و سربلندی مردم ایران گام برداریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]