تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835795421




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اخبار ویژه روزنامه کیهان وقتی مفسد اقتصادی و امنیتی رابین هود می‌شود!


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اخبار ویژه روزنامه کیهان
وقتی مفسد اقتصادی و امنیتی رابین هود می‌شود!
هاشمی رفسنجانی چهره‌ای رابین هودی از مهدی هاشمی در زندان ترسیم کرد.

خبرگزاری فارس: وقتی مفسد اقتصادی و امنیتی رابین هود می‌شود!



به گزارش گروه فضای مجازی فارس، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: تکاپوی حامیان دولت برای فهرست مستقل از اصلاح‌طلبان یک روزنامه اصلاح‌طلب نسبت به تهیه فهرست مستقل حامیان دولت در سراسر کشور ابراز نگرانی کرد.
روزنامه قانون نوشت: این روزها از شهرستان‌ها خبر می‌رسد حامیان و منتسبین به دولت در حال طی مسیری جدا از سیاست ائتلاف با اصلاح‌طلبان هستند. در ماه‌های اخیر اخباری شنیده می‌شود مبنی بر اینکه از مقامات ارشد نهاد ریاست‌جمهوری، با پیگیری سیاست شناسایی نامزدهای احتمالی در شهرستان‌ها، در حال تعیین کاندیداهای طیف دولت در مناطقی غیر از تهران هستند.
اما از سوی دیگر خبرهایی به گوش می‌رسد که برخی تحت پوشش حامیان دولت در مرکز در حال ساماندهی یارانی مستقل در شهرستان‌ها هستند.
قانون می‌افزاید اخبار منتشره مبنی بر این است که یکی از مقامات نهاد ریاست‌جمهوری، تلاش خود را به کار بسته تا تحت عنوان «جریان دولت» در شهرستان‌ها کاندیداهای نزدیک را شناسایی کند و مورد حمایت قرار دهد. این خبر از جایی حساس‌تر شد که در برخی شهرستان‌ها کاندیداهای بالقوه، در نشست‌های خود و در میان حامیان‌شان شروع به اعلام نامزدی با حمایت دولت کردند. همزمان با این روند استراتژی حامیان دولت در انتخابات حمایت از نامزدهایی اعلام می‌شود که برند خاص اصلاح‌طلبی ندارند.
طیف کاندیداهایی که این روزها خود را در لیست انتخاباتی دولت معرفی می‌کنند، بیشتر از لحاظ مالی دارای پشتیبانی و منابع بسیار قوی هستند و همچنین در مورد فعالیت‌های اقتصادی آنان نیز ابهامات بسیاری در افکار عمومی وجود دارد. همچنین از لحاظ سیاسی این طیف از کاندیداها در کارنامه خود هیچ نزدیکی‌ای به اصلاح‌طلبان که پایگاه رای و حامیان «دولت تدبیر و امید» شناخته می‌شوند ندارند.
این روزنامه نوشت: مسئله اما آنجا مورد نگرانی خواهد بود که دولت حساسیتی نسبت به این موضوع نشان ندهد. حساسیت موضوع زمانی بیشتر می‌شود که اخباری در تصدیق حمایت برخی کانون‌های حاضر در حامیان دولت از کاندیداهایی که خود را اعتدالگرا و مورد حمایت دولت معرفی می‌کنند، شنیده می‌شود.

وقتی مفسد اقتصادی و امنیتی رابین هود می‌شود! هاشمی رفسنجانی چهره‌ای رابین هودی از مهدی هاشمی در زندان ترسیم کرد.
وی در مصاحبه با روزنامه آرمان درباره وضعیت مهدی هاشمی در زندان گفت: مهدی در زندان است ولی به هر تقدیر از زندان راضی است. برای  اینکه در آنجا به امور خود و دیگران می‌پردازد او می‌خواهد دکترایش را تمام کند.
مهدی دو دکترای نیمه‌تمام دارد که یکی در آکسفورد و یکی هم در تهران است. مطالعات فراوانی هم دارد. در آنجا که هست، معمولا فقرای زندانی هستند و به آنها کمک می‌کند و در حد توان سعی می‌کند نیازهایشان را مرتفع کند، از ما و رفقایش کمک می‌گیرد و به آنها کمک می‌کند. آنها را با هم متحد و همه را سر یک سفره جمع کرده است.(!)
مهدی هاشمی متهم برخی مفاسد اقتصادی و امنیتی عمده از جمله ماجرای رشوه ده‌ها میلیون دلاری شرکت نفتی استات اویل و پولشویی در دانشگاه آزاد می‌باشد و به همین دلیل ترسیم چهره‌‌ای رابین‌ هودی از وی مبنی بر اینکه به فقرای زندانی کمک می‌کند و آنها را متحد و سر یک سفره جمع کرده، توهین به شعور مردم تلقی می‌شود.

تقلای مشکوک برای به هم زدن ائتلاف اصولگرایان برخی نمایندگان فعلی مجلس که نگران حذف احتمالی خود در صورت اتحاد و ائتلاف فراگیر جبهه اصولگرایان هستند، با سازوکار وحدت مخالفت کردند. برخی از این نمایندگان نزدیکی با دولت دارند. اعلام همراهی علی لاریجانی با شورای وحدت اصولگرایان، پیش از همه کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان را به تقلا انداخته بود که سعی کرد قول همراهی لاریجانی را انکار کند اما خبر واقعیت داشت. پس از وی بهروز نعمتی دیگر عضو فراکسیون رهروان در مصاحبه با نامه نیوز، جبهه پایداری را که تنها یک ضلع از چند ضلع ائتلاف و وحدت است بهانه کرد و گفت: بعضی عملکردها باعث می‌شود خیلی‌ها نتوانند کنار هم بنشینند و فاصله‌ها عمیق است.
اسماعیل جلیلی، حسن گروسی و منصور حقیقت‌پور از دیگر نماینده‌هایی بودند که در مصاحبه‌های سازمان یافته با ایسنا و ایرنا از مخالفت اکثریت اعضای «شورای مرکزی فراکسیون رهروان» با پیوستن به ائتلاف اصولگرایان خبر دادند.
یادآور می‌شود برخی از این نمایندگان در پوشش عنوان مغلوط «اصولگرایان معتدل» با دولت ائتلاف کرده و به هر قیمت در انتخابات حاضر باشند. برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این است که چند نماینده اصلاح‌طلب یا نزدیک به آنها در رهروان، نگرانی بزرگتر افراطیون مدعی اصلاحات را نمایندگی می‌کنند و مامور به ایجاد انشقاق و اختلاف و سنگ‌اندازی در وحدت اصولگرایان هستند.

تجمل‌گرایی و تحمیل تورم 49/4 درصدی یعنی اقتصاد مردم‌گرا؟! عضو مرکزیت کارگزاران می‌گوید ما طرفدار اقتصاد مردم‌گرا هستیم نه لیبرالی.
محسن هاشمی در مصاحبه با روزنامه هفت صبح و درباره الگوی اقتصادی لیبرالی کارگزاران گفت: در اقتصاد من با به کاربردن واژه‌های خاص غرب در ایران مخالفم، ما در شرایطی نیستیم که صحبت از اقتصاد لیبرال و لیبرالیسم بکنیم. لیبرالیسم و اقتصاد و فرهنگ آن در یک بستر 200 ساله و بلکه 500 ساله در غرب متولد شده، بالغ شده و با بسیاری از مؤلفه‌های فرهنگی، بومی و اجتماعی ما همخوانی ندارد. مدل ما مردمسالاری دینی است که معادل واژه جمهوری اسلامی است و طبیعی است که مدل اقتصادی آن هم باید اقتصاد مردم‌گرا باشد نه اقتصاد انحصاری و دولت‌گرا، اما این با اقتصاد لیبرال تفاوت‌های زیادی دارد.
وی می‌افزاید: پس بهتر است به جای بازی با واژه‌ها مفاهیم را تبیین کنیم. من همانطور که گفتم به صورت اصولی با تصدی‌گری دولت در اقتصاد و رقابت آن با مردم مخالفم؛ دولت خادم و کارگزار مردم است نه رقیب مردم، بنابراین با ماهیت نامه چهار وزیر که نگران زیان‌دهی بنگاه‌هایشان بوده‌اند مخالفم و البته ظاهراً خود این وزرا هم از نوشتن نامه پشیمان شده‌اند.
این اظهارات در حالی است که سیاست‌های اقتصادی کارگزاران با محوریت تعزیر اقتصادی و آزادسازی قیمت‌ها به تورم افسارگسیخته‌ای که تا نزدیک 50 درصد نیز تصاعد کرد، منجر شد و همزمان شکاف طبقاتی و مسابقه تجمل و اشرافیگری میان برخی مسئولان دولت وقت شدت گرفت. از سوی دیگر به اسم خصوصی‌سازی، برخی اختصاصی‌سازی‌ها صورت گرفت و در کنار آن حجم دولت فربه‌تر شد. برآیند این سیاستگذاری‌ها و مدیریت‌ها، رأی منفی مردم به هاشمی در سال 1384 بود.

سرسام اسرائیل از 130 هزار موشک حزب‌الله فرمانده پدافند ارتش صهیونیستی نسبت به انباشت 130 هزار موشک ویرانگر در زرادخانه‌های حزب‌الله لبنان ابراز نگرانی کرد.
به گزارش روزنامه رأی‌الیوم، تزیوکا حایموویتز گفت زرادخانه موشکی حزب‌الله به بیش از 130 هزار موشک می‌رسد و ما قادر به رهگیری موشک‌های آنها نیستیم. موشک‌های حزب‌الله می‌توانند هر مکانی در عمق اسرائیل را هدف قرار دهند.
وی گفت: ایران، حماس و حزب‌الله به ارتقا زرادخانه نظامی خود از لحاظ کیفی و کمی ادامه می‌دهند تا موشک‌هایشان با دقت به هدف برخورد کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما این ژنرال اسرائیلی تصریح کرد: حملات احتمالی حزب‌الله بسیار خطرناک خواهد بود و منجر به ویرانی شدید و کشته‌های زیاد در اسرائیل خواهد شد.
«امیر بوحبوط» تحلیلگر امور نظامی اسرائیل گفت: دشمنان تل‌آویو یعنی ایران، سوریه، حزب‌الله و جنبش حماس در بهبود کمی و کیفی موشک‌های خود قدرت زیادی بدست آوردند بنابراین دشمنان اسرائیل اکنون می‌توانند هر نقطه در تل‌آویو را مورد هدف قرار دهند زیرا آنها انواع مختلفی از موشک‌های پیشرفته و به روز در اختیار دارند.
این روزنامه در ادامه نوشت: دشمنان اسرائیل تحقیقات زیادی انجام می‌دهند تا دکترین جدید نظامی تل‌آویو را دور بزنند و بتوانند از سامانه‌های ضد موشکی اسرائیل از جمله «گنبد آهنین»، «عصای سحرآمیز» و موشک‌هایی از نوع «هیتس» در امان باشند.
ژنرال اسرائیلی تأکید کرد: در کنار پیشرفت دکترین نظامی، دشمنان اسرائیل به منظور غافلگیر کردن تل‌آویو تلاش می‌کنند پایگاه‌ها و سکوهای موشکی خود را مخفی نگه دارند زیرا تکنیکی که دشمنان دنبال می‌کنند مبتنی بر دو عنصر است. تبدیل عمق اسرائیل به میدان جنگ و افزایش میزان سکوهای موشکی به سمت مراکز پرجمعیت در اسرائیل برای اینکه تلفات زیادی در بر داشته باشد.
وی تأکید کرد: تمام شهروندان اسرائیل باید این حقیقت را بدانند که در معرض حمله موشکی گسترده قرار خواهیم گرفت زیرا نمی‌توانیم تمام موشک‌ها را رهگیری کنیم.

روحانی با سخنان 3 سال پیش چه نمره‌ای به دولت خود می‌دهد؟! در حالی که 850 روز از ریاست جمهوری روحانی می‌گذرد وعده‌های اقتصادی اصلی وی محقق نشده است. مرور سخنان وی در قبل از ریاست جمهوری نشان می‌دهد که روحانی تصریح داشت مشکلات اقتصادی ناشی از سوء مدیریت است نه تحریم‌ها.
شبکه اطلاع‌رسانی دانا با طرح این موضوع نوشت: پس از گذشت 850 روز از حضور دولت تدبیر و امید، هیچ اصلاح و یا بهبودی در نظام اقتصادی کشور اتفاق نیفتاده است و کماکان مردم با گرانی، بیکاری، تورم، رکود به عنوان زیربنای مسائل اقتصاد دست و پنجه نرم می‌کنند. بیش از دو سال از حضور دولت یازدهم می‌گذرد و عموم مردم وعده رئیس جمهور روحانی را پیرامون بهبود اقتصاد کاملاً به یاد دارند و خصوصاً آن جمله‌ای که گفتند «باید هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد»
براساس این گزارش رئیس جمهور 23 مهر 1391 تصریح کرده بود: مگر از سال 1385 تحریم نشدیم، اما برای شرایط تحریم چه کار کردیم؟ آیا به فکر اقتصاد مقاومتی و برنامه‌ریزی برای این شرایط بودیم.
آنچه مهم است سرمایه اجتماعی است اگر مردم بدانند و مطمئن باشند مسئولان می‌فهمند و دلسوزند و به دنبال حل مشکلات و مسائل هستند، از این شرایط عبور می‌کنیم. اما شرط اساسی این مسئله امیدبه آینده است. دیگر دوران شعار دادن ودرشت‌گویی گذشته است و مردم از بس حرف شنیدند خسته شدند.
وی 1391/9/19نیز گفت: دولت آینده در شرایطی که تحریم‌ها نیز تخفیف پیدا نکند، می‌تواند برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور قدم‌هایی بردارد که برای بخش مولد ما ایجاد امید کند، آنچه مشوق سرمایه به سمت تولید ملی است در برنامه‌های خود مورد توجه قرار دهد، حجم نقدینگی را کنترل کند، بتواند با مدیریت درست مبادلات ارزی، نرخ برابری ریال را تثبیت کند.
روحانی در تاریخ 1392/1/22 اظهار داشت: «مدیریت اقتصادی کشور به جای آنکه در این شرایط حساس با تکیه بر قدرت مقاومت و ابتکار مردم عزیز و سرفراز ایران پیام رشد پایدار به جهان بدهد، متأسفانه پیام ضعف به تحریم کنندگان می‌دهد. همه ضعف‌ها و ناکارآمدی‌ها را نمی‌توان پای تحریم نوشت.
روحانی همچنین اردیبهشت 92 (یک ماه و نیم قبل از انتخابات) تصریح کرد: آیا اموری چون افزایش نقدینگی در جامعه و 7 برابر شدن آن و تبدیل 68 هزار میلیارد تومان نقدینگی جامعه در عرض 7 سال به 450 هزار میلیارد تومان ربطی به تحریم‌ها داشت؟ یا به مدیریت ضعیف مسئولان امر بر می‌گردد؟... رشد اقتصادی ایران در شرایط امروز یا صفر و یا زیر صفر است در حالی که ما هیچ گاه چنین شرایطی را نداشتیم و از این رو به نظر می‌رسد مشکل از مدیریت داخلی است؛ البته بخشی از مشکلات به تحریم‌های بین‌المللی برمی‌گردد، اما این موضوع هم به مدیریت داخلی کشور برمی‌گردد، چرا که یک مدیریت خوب می‌توانست جلوی تحریم‌ها را گرفته یا حداقل این تحریم‌ها را تقلیل کند.     انتهای پیام/

http://fna.ir/Z89TJU





94/09/30 - 09:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن