تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851218578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اخبار ویژه روزنامه کیهان از لاریجانی و عارف


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: اخبار ویژه روزنامه کیهان از لاریجانی و عارف
رئیس اسبق سرویس جاسوسی انگلیس گفت: رئیس استخبارات عربستان، داعش را برای قتل‌عام شیعیان راه‌اندازی کرد.
روزنامه کیهان در ستون خبرهای ویژه خود نوشت؛

نتدروها غریبه نیستند شعور مردم را دست کم نگیرید
تخطئه تندروی و مسکوت گذاشتن ساختارشکنی‌های سال 88 نادیده گرفتن شعور مردم است.
محمد کاظم انبارلویی در سرمقاله روزنامه رسالت نوشت: آقای هاشمی در مصاحبه با ایلنا بازهم از مقوله «تندروی» به ویژه «تندروی‌های مزاحم» یاد کرده‌اند. آقای هاشمی بی‌آنکه بگویند تندروی چیست و تندرو کیست، به صورت مبهم آدرس غلط می‌دهند. طی سه دهه گذشته، نظام توسط برخی که سر در آخور دشمنان نظام داشتند شاهد تندروی و افراطی‌گری بوده است. آشوب و فتنه لیبرال‌ها در اتحادی نامقدس با منافقین، کمونیست‌ها و ملی‌گراها منجر به شهادت 17 هزار نفر از شهروندان ایرانی شد که فجایع هفتم تیر و هشتم شهریور سال 60 از آن جمله بود. همین جماعت با پوست‌اندازی در 18 تیر 78 زیر چتر تجدیدنظرطلبان به اصطلاح اصلاح‌طلب آشوب به پا کردند. ده سال بعد در فتنه 88 این تندروی و افراطی‌گری به بلوغ خود رسید و رسماً و بی‌پرده‌پوشی، سرویس‌های امنیتی سیا، موساد و ام‌آی 6 پشت سر آن قرارگرفتند. در این فتنه همسر آقای هاشمی صبح روز انتخابات فرمان شورش خیابانی صادر کرد. دختر وی دست در دست منافقین و بهائی‌ها که به دوستی با آنها افتخار می‌کند آتش‌بیار معرکه‌های خیابانی علیه نظام بود.
رسالت می‌افزاید: اهل فتنه با شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه و حمله به هیئت‌های عزاداری در روز عاشورای 88، با وقاحت تمام اوج تندروی و افراطی‌گری را به نمایش گذاشتند. امت حزب‌الله در قیام تاریخی 9 دی 88 به این بازی‌های نرم و سخت دشمن پاسخ شایسته دادند و سران فتنه را با اسم و مشخصات، لعن و سپس رسوا کردند. آقای هاشمی در وسط این آشوب و فتنه کجا بود؟ چه می‌کرد؟ تعریف وی از تندروی و افراطی‌گری در فتنه 88 چه بود؟ نسبت او با این فتنه چه بود؟ این‌ها سؤالاتی است که او بی‌پاسخ گذاشته است و هر از چندی برای پاک کردن حافظه تاریخی مردم از مقوله تندروی، چیزی می‌گوید که مصداق آن را فقط می‌توان در اردوگاه اصلاح‌طلبان تجدید نظرطلب آمریکایی که می‌خواستند امام(ره) را به موزه تاریخ بسپارند، جستجو کرد. فعل و قول برخی از فرزندان و بیت او مصداق تندروی و افراطی‌گری است که هیچگاه متأسفانه راجع به آن موضع نگرفته و مرز خود را با آن مشخص نکرده است. فساد سیاسی و اقتصادی مهدی هاشمی که به حکم قانون مجازات شده، آیا فراتر از مصداق تندروی و افراطی‌گری نیست؟
این ابهام و ایهام باعث شده خدمات وی به انقلاب هم زیر سؤال رود و دلسوزان انقلاب نگران شوند که او سرنوشتی همانند سرنوشت منتظری پیدا کند. علت اقبال رسانه‌های دشمن از این نوع مصاحبه‌ها هم این نگرانی را تشدید می‌کند. آقای هاشمی رفسنجانی تاکنون پاسخی منطقی به منتقدین نداده است. هر از چندی در مصاحبه با برخی رسانه‌های مرتبط با آشوب و فتنه 88 به منتقدین اهانت می‌کند. کلاغ نامیدن منتقدین، مشکل پیشینه او را در فتنه حل نمی‌کند. در عصر ارتباطات و اطلاعات که همه چیز زیر دید دقیق لنز دوربین‌های عکاسی و فیلمبرداری است و هر رویداد سیاسی دقیق ثبت و ضبط می‌شود، نمی‌توان وقایع را تحریف و حوادث را وارونه نشان داد. نمی‌توان صورت مسائل را پاک کرد و صورت مسئله جدید نوشت بی‌آنکه به سؤالات و مسائل کلیدی گذشته پاسخی عقلانی داد. بصیرت مردم سد راه این وارونه‌سازی است. نباید شعور سیاسی مردم را نادیده بگیرند.


روحانی نامزد اعتدال و توسعه بود اصلاح‌طلبان دقیقه 90 آمدند
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه معتقد است در جریان حمایت‌ها و ائتلاف‌های انتخاباتی «دل می‌گویدعارف، عقل می‌گوید لاریجانی»!
غلامعلی دهقان در مصاحبه با مجله مثلث، «نوبخت، واعظی، نعمت‌زاده، بانک، جنتی و سلطانی‌فر» را از شمار دولتمردانی که عضو یانزدیک به حزب اعتدال و توسعه هستند معرفی کرد و نوشت: همه به ما می‌گویند که در روزگار غربت آقای روحانی این اعتدال و توسعه بود که از او دعوت کرد و این سخنگو بود که اولین بار عنوان کرد و بارها و بارها تأکید بر حضور دکتر روحانی داشت. حتی کیهان در 7 دی 91 نوشت که چراغ روحانی را این حزب روشن کرد. با توجه به اینکه بعداً جبهه اصلاحات در دقیقه 90 به مجموعه ما پیوستند این افتخار برای اعتدال و توسعه در تاریخ ثبت شد که اولین مشوق آقای روحانی برای نامزدی ما بودیم.
وی می‌افزاید: آرایش سیاسی 92 همچنان حفظ شده با این تفاوت که طرفداران اعتدال نه تنها ریزش نداشتند بلکه بخشی از اصولگرایان که نوعی نگاه عقلانی، منطقی نسبت به سیاست خارجی و کارشناسی اقتصادی دارند و تبلورش همین جمعیت رهروان است، به نظر ما رویکرد اعتدالی دارند. الان یک سه ضلعی شکل گرفته است. یعنی سه ضلع اعتدالی؛ جریان نزدیک به آقای روحانی، جریان نزدیک به آقای عارف و جریان نزدیک به آقای علی لاریجانی که فقط همان ساز و کارهای تشکیلاتی و کدورت‌های گذشته باعث می‌شود که اینها به هم نزدیک نشوند وگرنه با هم هم افق و همسو هستند.
دهقان درباره ائتلاف با لاریجانی و تشکیلات راه‌اندازی شده از سوی وی می‌گوید: از شنیدن این خبر خوشحال شدیم و از تشکیل آن استقبال می‌کنیم. جالب اینجاست که یکی از دوستان قدیم مان آقای کاظم جلالی در این مجموعه نقش خیلی فعالی دارد. کاظم جلالی تا سال 86 عضو شورای مرکزی ما بود.
وی با بیان اینکه به معتدلین اصولگرا خیلی نزدیک هستیم درباره ترجیح میان لاریجانی و عارف می‌گوید: اگر بخواهیم واقع‌بینانه نگاه کنیم، فکر می‌کنم شانس معتدلین اصولگرا در مجلس آینده با توجه به اینکه احتمال تأییدشان هم زیاد است، بیشتر است.
(در مقام حمایت ترجیح می‌دهید از آقای عارف برای ریاست حمایت کنید یا از آقای لاریجانی؟) خیلی سخت است چون بالاخره آقای عارف یک از خودگذشتگی کرد که به نظرم یک بدهی به ایشان داریم. (اما آقای عطریانفر معتقد است که پرونده انتخابات 92 بسته شده است). همین جاست که کار سیاست‌ورزی به خصوص در ایران مشکل می‌شود. یک موقع عقل چیز دیگری می‌گویدو یک موقع هم احساس چیزی دیگر.

گزارش رئیس اسبق MI6 از نقش بندر بن سلطان در تأسیس داعش
رئیس اسبق سرویس جاسوسی انگلیس گفت: رئیس استخبارات عربستان، داعش را برای قتل‌عام شیعیان راه‌اندازی کرد.
به گزارش الشرق الاوسط به نقل از ایندیپندنت، ریچارد دیرلاو که تا 10 سال پیش رئیس سازمان جاسوسی MI6 بوده، می‌گوید: بندر بن سلطان رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان گفته بود بلایی که نازی‌ها بر سر یهودیان آوردند بر سر شیعیان و علوی‌ها خواهد آمد. عربستان به داعش کمک کرد تا بر شمال عراق تسلط یابد زیرا ریاض این کار را بخشی از «عملیات گسترده قتل‌عام شیعیان و تبدیل زندگی آنها شبیه زندگی یهودیان در سایه نازی‌های آلمان» می‌دانست.
دیرلاو در موسسه سلطنتی خدمات انگلیس گفته است: «بندر بن سلطان پیش از عملیات یازده سپتامبر سال 2001 میلادی در نیویورک به طور شفاهی به من گفت آن روز در خاورمیانه، دور نیست که بر شیعیان تسلط یابیم». منظور بندر بن سلطان از این جمله نیز قتل‌عام شیعیان است. لحظه مرگباری که بندر بن سلطان به شیعیان وعده آن را داده بود فرا رسید و این کار نیز فقط به قتل‌عام گسترده شیعیان به واسطه عملیات انتحاری که از سال 2003 میلادی تاکنون بیش از یک میلیون شیعی بر اثر خودروهای بمب‌گذاری شده و عملیات انتحاری کشته شدند محدود نبوده است بلکه به طور ویژه به واسطه کمک‌های عربستان برای تسلط بر شمال عراق یعنی نینوا و موصل بود؛  زمانی که داعش به کشتار زنان و کودکان شیعی و ایزدی‌ها و قتل‌عام دانشجویان دانشکده هوایی (پایگاه اسپایکر) و دفن آنان در گورهای جمعی دست زد.
دیرلاو گفت: مزارهای شیعیان و مساجد آنان در موصل و در یک شهر ترکمنی شیعه‌نشین در نزدیکی تلعفر منفجر شد و داعش روی چهار هزار خانه به اعتبار «غنیمت جنگی» دست گذاشت و بدین ترتیب زندگی شیعیان در عراق و همچنین علوی‌هایی که شعبه‌ای از شیعیان در سوریه هستند و همچنین زندگی مسیحیان و اتباع اقلیت‌های دیگر از زندگی یهودیان در مناطق تحت کنترل  نازی‌ها در اروپا در دهه 1940 میلادی، خطرناک‌تر شد.
وی افزود:  بدون تردید حمایت‌های هنگفت و مداوم مالی عربستان و قطر از داعش در تسلط و سیطره داعشی‌‌ها بر مناطقی از عراق نقش مهم و اساسی داشته است.
ایندیپندنت می‌نویسد:  رسانه‌ها به بمب خبری که رئیس سابق سازمان اطلاعات انگلیس در سخنرانی‌اش در خصوص طرح بندر بن سلطان برای کشتار شیعیان و علوی‌ها و اقلیت‌های دیگر منفجر کرد متمرکز نشدند بلکه به تهدید داعش علیه غرب متمرکز شدند، در صورتی که دیرلاو تاکید کرد، تهدید داعش علیه غرب بر خلاف تهدید القاعده، بزرگنمایی می‌شود. در حالی که القاعده به تهدید منافع غرب متمرکز شده بود داعش به اجرای طرح بن سلطان برای کشتار کسانی متمرکز شده است که آنها را براساس عقیده وهابیت غیرمسلمان و کافر می‌داند.
دیرلاو درباره نفاق عربستان درخصوص ادعای مبارزه با تروریسم گفت: سعودی‌ها، جهادی‌ها را در داخل سرکوب می‌کنند اما در خارج تروریست‌ها را با استناد به عقیده وهابیت به ویژه برای کشتار شیعیان تشویق و ترغیب و حمایت می‌کنند.


عواقب وخیم عملی نشدن وعده‌های اقتصادی برای روحانی
یک سایت حامی دولت از قول مجله نیوزویک نوشت عواقب نارضایتی مردم نسبت به عملکرد اقتصادی دولت می‌تواند برای وجهه روحانی خطرناک باشد.
نامه‌نیوز به نقل از نیوزویک نوشت: حسن روحانی در سال 2013 به عنوان رئیس جمهور و با 2 هدف انتخاب شد؛ خروج از تحریم‌های بین‌المللی و بهبود وضعیت اقتصادی. علی‌رغم موفقیت روحانی در کسب توافق هسته‌ای، به نظر می‌رسد که وی قادر به فراهم کردن زندگی بهتر برای اغلب مردم نباشد.
این گزارش می‌افزاید: «متحدان روحانی در حال نشان دادن نشانه‌هایی از، از دست دادن اعتماد خود هستند. در حالی که تمامی طیف‌های سیاسی در ایران به دلیل برآورده نشدن وعده‌های اقتصادی از وی انتقاد می‌کنند، بیشترین انتقادات از سوی متحدان وی یعنی اصولگرایان عملگرا صورت می‌گیرد. بسیاری انتظار داشتند که روحانی با لغو احکام تکنوکرات در عرصه اقتصادی مسیر بهبود در این زمینه را فراهم کند. اگر انتقادات اخیر را نشانه‌ای از گسترده‌تر شدن شکاف نارضایتی‌ها میان روحانی و نخبگان تلقی کرد عواقب آن برای ادامه دوران ریاست جمهوری وی و توانایی وی برای پیشرفت در حفظ جبهه اجتماعی خود و همچنین کاهش تنش‌ها با غرب می‌تواند وخیم باشد».

دولت باد رکود کاشت و احتمالا تورم درو خواهد کرد
دولت در اقتصاد باد تورمی کاشته و بیم آن می‌رود که حجم نقدینگی به موج جدید تورم دامن بزند.
روزنامه جوان در یادداشتی نوشت: تاثیر حجم نقدینگی در تورم یک واقعیت انکارناپذیر است، از همین رو کنترل حجم نقدینگی می‌تواند زمینه‌ساز  کنترل تورم در اقتصاد ایران باشد اما نکته اینجاست که دولت یازدهم به رغم افزایش بیش از 400 هزار میلیارد تومانی حجم نقدینگی از ابتدای فعالیت تاکنون، توانسته تورم را نیز از مرز 40 درصد به زیر 15 درصد برساند که همزمان با این رخداد در محافل مختلف کارشناسی این سوال طرح شده است، آیا افزایش حجم نقدینگی آثار سوء در آینده برای اقتصاد ایران به همراه نمی‌آورد؟
این روزنامه می‌افزاید: دولت توانسته است با پرداخت سود بیش از تورم، بیش از 80 درصد حجم نقدینگی را در بخش بانک حبس کند و حداقل برای مدتی اثر تورمی رشد حجم نقدینگی در اقتصاد را به تاخیر بیندازد اما این تأخیر تنها تا زمانی ادامه دارد که نقدینگی از بانک‌ها خارج نشود که لازمه آن پرداخت بیشترین سود توسط بانک‌ها در مقایسه با سایر بازارهای رقیب می‌باشد. اما سیاست دولت مبنی بر افزایش شدید حجم نقدینگی در اقتصاد و راهی کردن این حجم از نقدینگی به بخش پول (به واسطه پرداخت سود بالا) رکود در بازارهای موازی بانک یعنی کار، مسکن، صنعت، بورس و... تشدید کرده است و از سوی دیگر اگر روزی این نقدینگی از بخش بانک خارج شود می‌تواند چنان تاثیر سوئی بر شاخص تورم ایران بگذارد که در تاریخ اقتصادی ایران بی‌نظیر باشد. پس رکود موجود در اقتصاد دلیل اصلی‌اش حبس نقدینگی در حساب‌های مدت‌دار بانک‌هاست که این حبس نقدینگی با هدف پنهان‌سازی یا به تاخیر انداختن آثار سوء رشد شدید حجم نقدینگی در کشور انجام شده است اما در این بین پیوسته این نگرانی وجود دارد که به هر دلیلی اگر روزی نقدینگی افزایش یافته در اقتصاد از چنگ بانک‌ها خارج شود، می‌تواند به بازار کالایی چون مسکن، صنعت، ارز، سکه و طلا یا بازارهای سرمایه همچون بورس‌ها هجوم آورده و مجددا شاخص تورم را در کشور افزایش دهد.
یادآور می‌شود پیش از این فرشاد مومنی اقتصاددان نیز نسبت به افزایش تورم  به سطح تورم دوره سازندگی در سال‌های 73 و 74 هشدار داده و علت آن را بازی دولت با بازار ارز و افزایش قیمت‌ها عنوان کرده بود.     با کانال تلگرامي آخرين نیوز همراه شويد https://telegram.me/Akharinnews_com





پنج شنبه, 26 آذر 1394 ساعت 10:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن