پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848560252
عقیده آیتالله هاشمی درباره انتظار دلواپسان برای رایآوردن/رهبری چندبار گفتند که به نماز جمعه برگردم/جلوی اعتصاب مهدی را گرفتم
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عقیده آیتالله هاشمی درباره انتظار دلواپسان برای رایآوردن/رهبری چندبار گفتند که به نماز جمعه برگردم/جلوی اعتصاب مهدی را گرفتم
آیتالله هاشمی رفسنجانی در گفت وگو با هفته نامه طلوع صبح به مواضع هستهای دلواپسان پرداخت.گفتنی است در بیستمین شماره هفته نامه «طلوع صبح»، مصاحبه ای اختصاصی با آیت الله هاشمی رفسنجانی ترتیب داده شده است. او در این گفت و گو سخنانی در مورد اتفاقات روز قبل انتخابات هیات رئیسه خبرگان، نظر امام (ره) در مورد خاطرات او و جریان احمدی نژاد به زبان آورده است.
آفتاب : رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که:" آقای ظریف طی گفتوگویی که چند ماه پیش داشتند، گفتند امیدوارند که مواضع دلواپسان از سر نگرانیهای انتخاباتی نباشد. تصور شما چیست؟ این مواضع واقعاً از سیر خیرخواهی است یا بعضاً میتواند انتخاباتی باشد؟" گفت:با آن عملکرد و این مواضع، اگر انتظار و امید دارند که مردم به آنها رأی میدهند، مصداق آن ضربالمثل هستند که میگوید: «آرزو بر جوانان عیب نیست». حرکتهای همهی گروهها و احزاب سیاسی در همه جای دنیا انتخاباتی است و در ایران هم این حرکت در هر دو جناح هست. یعنی البته هم این طرفیها و هم آن طرفیها برای انتخابات برنامه دارند. آنچه که در این حرکات مهم است، این است که نباید مصالح و نیازهای واقعی کشور تحت الشعاع اهداف جناحی و سیاسی قرار بگیرد.
به گزارش آفتاب، آیتالله هاشمیرفسنجانی افزود:ما باید تا آنجا پیش برویم که به مصالح کشور آسیب نزنیم. من بعید میدانم که نیروهای داخلی این مقدار متوجه نباشند که باید این دستاورد را حفظ كنند.
رهبری چندبار گفتند که به نماز جمعه برگردم
همچنین روزنامه آرمان در گفت و گویی با آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره علت عذم حضور وی در تریبون نماز جمعه پرسید.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ گفت: از زماني براساس اطلاعات موثق فهميدم كه برنامهريزي شده تا با استفاده از گروههاي تندروي كه بعضي از جناحها دارند، بعضي از مراسم سخنرانيها را به هم بزنند، دیگر نیامدم. تريبون نماز جمعه باز است و اگر موضوع و مسالهای حتي بين نمازگزاران مطرح شود، پخش ميشود و فورا همه دنيا ميفهمند. متوجه شدم كه ميخواهند از گروههاي فشار و قانون شكن در نماز جمعهها هم بیایند. من هم اينگونه ميفهمم كه امام جمعه بايد عادل باشد و يكي از مظاهر عدل هم، پرهيز از خودسانسوري است. يعني اگر آنچه را كه ميفهمم، به مردم نگويم يا مطالب ديگري بگويم، بايد در محضر خدا و پيش وجدانم، جواب بدهم. تا جايي كه ميتوانستم، در خطبهها اينگونه عمل ميكردم. مخصوصا پس از سال 88 اين تصميم گرفته شد، ديدم در اين فضا نميتوانم آن خطيب جمعهاي باشم كه حقايق را به صورت هفتهاي به مردم بگويم. درآن طرف هم هستند افرادی که از من خوششان نميآيد. چون احساس ميكردند خطبههاي من خيابانها را پر ميكند. مخصوصا صحنههاي حضور مردم در آخرين خطبه من تجربه خوبي براي آنها شد.
وی افزود: البته به من نميگويند كه نيا. هنوز امام جمعه موقت هستم، ولي ديگر نميروم. چون نميخواهم در اين شرايط نماز جمعه مردم مخدوش شود كه علاوه بر ثواب فردي، يك ثواب جمعي و اجتماعي هم دارد. اوايل رهبری چند بار به من گفتند و من هم قبول نكردم. الان هم مصلحت نميدانم. فرض كنيد همين هفته به نماز جمعه بروم و خيابانها مثل آخرين خطبه پر شود. در آن شرايط فضا به گونهاي بود كه محدوديتهايي ايجاد شد كه جوابگوي آن همه مردم نبود. حتما ديديد كه در ميان اخبار آن روز تاريخي كه بسياري از جوانان براي نخستين بار به نماز جمعه آمده بودند، بعضيها افرادي را پيدا كردند كه دارند با كفش نماز ميخوانند. (با خنده) شايد اگر دوباره بروم، باز مشكلي براي كشور پيش بيايد.
اهم سخنان وی از این قرار است: گزارشهايي هم كه به ما ميدهند، اين است كه اميد مردم در اين انتخابات بيشتر از انتخابات دو، سه دوره گذشته است. علتش هم اين است كه در انتخابات قبلي كه حضور پيدا كردند، نتيجه گرفتند و بايد اين را دليل خوبي بگيريم.
رهبري مثل يك حزب نيستند. رهبر پدر همه مردم است و همه مردم بايد بالسويه زير بال رهبري آسايش و امنيت داشته باشند. بايد رهبري عام باشد و بخش خاصي زمينه انحصاري كردن رهبري را نداشته باشد. اين قابل فهم است. يكي از عمدهترين عوامل ثبات ما اين است كه روابط مردم با رهبري صميمي است و اين در ادامه هم شدني نيست، مگر اينكه انتخابات پرشور، فراگير، همگاني و قابل قبولي با حضور اكثريت مردم اتفاق بيفتد و اگر قابل قبول نباشد، خدشهاي بر نظام اسلامي ما وارد ميشود.
اگر ناظران و مجریان انتخابات قانونا درباره كسي نظر منفي دارند، بايد بپذيريم. ولي اگر بخواهند حالت باندي را حاكم كنند، به نظرم قابل قبول نيست چرا كه اين كار در فضاي جامعه قابل تشخيص است. تجاوز از قانون در اينجا به هيچوجه مناسب نيست. الان خطرناك است كه مردم را به روند اداره كشور مشكوك كنيم. بايد خاطر مردم جمع باشد.
دعوت من از سیدحسن خمینی برای نامزدی در خبرگان رسمي بود. ايشان يادگار امام راحلي هستند كه بنيانگذار نظام اسلامي هستند و پيشتازتر از همه، براي انقلاب زحمت كشيدند. هنوز هم كشور را تا حدود زيادي از نورانيت امام زنده نگه ميداريم. از لحاظ شخصيتي هم باسواد و هم آشنا به مسائل سياسي، جهاني، اقتصادي، تاريخي و مصالح كشور هستند. تمام شرايط يك نامزد خبرگان را دارند. قطعا مجتهد هستند. چون درس خارج ميدهد و شاگردان خوبي هم دارد. به ايشان گفتم كه نميتوانيد بيطرف باشيد و بايد وارد شويد. البته بعضي از دوستاني كه با ايشان كار ميكنند، ميگويند شما سيبل تخريبهاي سياسي نشويد. به نظر من ايشان هم مايل بود و خودشان اعلام حضوركردند.
آقای روحانی رئيس دولت هستند و كارهاي زياد و وقتهاي كمي دارند. بسياري از روابط ما رسانهاي نيست. در هر موضوعي كه من يا ايشان مهم بدانيم، ارتباط برقرار ميكنيم و بعضي مسائل را تلفني و بعضي از مسائل را حضوري مطرح ميكنيم. اخيرا به خاطر شرايط خاص اجرای برجام، گفتوگوهاي ما بيشتر شده است كه مشورت و همكاري ميكنيم.
چندي است رئيسجمهور به جلسات مجمع نميآيند. همه روساي جمهوري اينگونه بودند. چون كارهاي زيادي دارند. خودم كه رئيسجمهور بودم، چون رئيس مجمع هم بودم، ناچار بودم در جلسات باشم. اما ديگران اينگونه نيستند و كار دارند. البته توقع جامعه اين است كه روساي قوا در جلسات مجمع كه بزرگان كشور جمع ميشوند، منظم شركت كنند.آقاي نوبخت اعلام كردهاند كه آقاي روحاني مشغله دارند. از طرفي مجمع جاي كمي نيست و مسائل كلان و اساسي كشور در جلسات آن مطرح ميشود و درواقع اينجا هم يك مشغله است.
{درباره بازگشت احتمالی دولتمردان دهم به عرصه مدیریت کشور} خيلي بعيد است. چون پرونده خوبي در افكار عمومي ندارند. اگر آن پروندهها نبود، ممكن بود كه برگردند. اما پروندههاي آنان خيلي بد است و از هيچ جهت، قابل برگشت نيستند.
نصف كارخانهها در دوره احمدينژاد تعطيل شده و نصف شهركهاي صنعتي تعطيل و چراغها خاموش شد و كارگرها، كارمندان و مديرانشان بيكار شدند. من به دولت گفتم: شما ميتوانيد با بانكها برنامهريزي كنيد و بخشي از اين پول ـ نه همه پول ـ را براي كساني كه معوق دارند، برنامهريزي كنيد و تسهيلاتي بدهيد كه كارخانه خودشان را راه بيندازند. هم توليد بالا ميرود و هم نيروهايشان برميگردند و هم صادرات ما بالا ميرود. الان ما چيز زيادي براي صادر كردن نداريم. با اين كار تحرك مهمي پيش ميآيد.
بعد از جنگ، چون كشورهاي منطقه شريك صدام شده بودند، بين ما خصومت و خون بود. ولي با رفتار درست ما در دولت، همه اينها دوست صميمي ما شدند و واقعا نوعي تعامل خوب و سازنده بين ايران وآنها برقرار شد و از ما حرف شنوي داشتند. عربستان كه تا آن زمان حاضر نبود قيمت نفت را بالا ببرد و ميگفت كه اگر قيمت نفت را بالا ببريم، دنيا به سمت انرژي ديگر ميرود و انرژي ديگري را پيدا ميكند و نفت اعتبارش را از دست ميدهد. آن را پذيرفت. من يك بحث طولاني با آنها داشتم. با ملكعبدا... در اينجا و عربستان بحثهاي طولاني كرديم و ايشان پذيرفت و همكاري كرد.
نامزدی فرزندانم در انتخابات مجلس در حد گمانه زنيهاي رسانهاي است و هنوز قطعي نشده، اينها عضو حزب هستند. محسن در كارگزاران و فاطمه در حزب اعتدال و توسعه عضو هستند و شايد در انتخابات شركت كنند. من آنها را منع نكردم.
من نااميد نميشوم. اما گاهي خسته ميشوم. يك نمونهاش را ميگويم و از اينها زياد دارم. وقتي كه صدام حلبچه را بمباران شيميايي كرد و شهر خودشان را آنگونه كرد، من وقتي آن منظره و كشتهها را ديدم كه در پلههاي زيرزمين زن، بچه و كودك روي هم ريخته، يا در راه افتاده بودند و دهانشان كف كرده بود و مرده بودند، منظره خيلي بدي بود. ما این منظره را منتشر را نكرديم، فيلمهايش هست. من دو روز بعد به آنجا رفتم و آن منظره را ديدم، در آنجا يك دفعه به اين فكر افتادم كه الان صدام ميتواند در تبريز، كرمانشاه و حتي در تهران اين بمب را بيندازد. چون آنها آن موقع موشكهاي دوربرد داشتند و هواپيماهايشان حتي به نكا هم ميرفتند و بمباران ميكردند. من ديدم كه جنگ ما به جاي خطرناكي رسيده است. ما كه نميتوانستيم با مردم عراق آن كارها را كنيم. با خود فكر كردم كه چه كار بايد بكنيم؟ با آقاي روحاني در آنجا بوديم و وقتي كه از آنجا بيرون آمديم، از مرز تا قزوين به هر شهري كه ميرسيديم، قبل از رسيدن يا لحظه رسيدن ما، شهر بمباران ميشد و وقتي كه ميرسيديم، از خرابههاي شهر عبور ميكرديم. نيمه شب به قزوين رسيده بوديم كه در قزوين هم آژير قرمز پخش ميكردند. كار ما در جنگ به اينجا رسيده بود كه الحمدلله با تدبيري كه شد و امام هم خيلي منطقي برخورد كردند كه وقتي سران قوا با منطق اعلام كردند كه ديگر نميتوان با اين وضع جنگيد، پذيرفتند. چون غربيها، روسيه، چين و همه تصميم گرفته بودند كه ما را آنچنان تحت فشار قرار بدهند كه جنگ را ختم كنيم. البته نااميد نبوديم. به همان دليل خدمت امام(ره) رفتيم و استدلال كرديم و ايشان هم پذيرفتند. من در سختترين شرايط اميدم را به خدا، مردم و زندگي از دست نميدهم. تعبير قرآن اين است كه غير از افراد ظالم و كافر، از رحمت خداوند نا اميد نميشوند. اگر ما در راه خدا باشيم، خداوند درها را باز ميكند.
مهدی ميخواهد دكترايش را تمام كند. مهدي دو دكتراي نيمه تمام دارد كه يكي در آكسفورد و يكي هم در تهران است. مطالعات فراواني هم دارد. در آنجا كه هست، معمولا فقراي زنداني هستند و به آنها كمك ميكند و در حد توان سعي ميكند نيازهايشان را مرتفع كند، از ما و رفقايش كمك ميگيرد و به آنها كمك ميكند.
زندان هم مشكل دارد و همين الان وسايل گرمايشي زندان خاموش و سرد است و از لحاظ سوخت مشكل دارد كه مهدي در حال تلاش است تا مشكل را حل كند. در زندان سرگرم است. خوشبختانه الان زندانيها تلفن دارند و هر وقت كه بخواهند، ميتوانند تماس بگيرند و ما از او بياطلاع نيستيم. اخيرا سه روز به او مرخصي دادند كه تازه برگشت. آنقدر كه براي ما سخت است، براي او سخت نيست و صبر و تحمل ميكند.
{درباره درخواست پخش علنی دادگاه مهدي هاشمی} مهدي خيلي اصرار دارد و حتي ميگويد كه اگر پخش نكنند، من اعتصاب غذاي خشك خواهم كرد. چرا پخش نكنند؟ حال که خودش مایل است بگذاريد مردم بفهمند كه جرمش چيست و روشن شود. من هم موافق اين هستم كه اصرار كنيم تا پخش شود. هيچ متهمي مايل نيست كه همهچيزش را به دنيا بگويند، ولي ما عاشق اين كار هستيم و فكر ميكنيم بايد همهچيز گفته شود. البته قوه قضائيه فعلا دراين خصوص چيزي نگفته، اما مهدي اصرار دارد و من جلوي اعتصاب غذایش را گرفته ام.
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
عقیده آیتالله هاشمی درباره انتظار دلواپسان برای رایآوردن:آرزو بر جوانان عیب نیست/رهبری چندبار گفتند که به نم
عقیده آیتالله هاشمی درباره انتظار دلواپسان برای رایآوردن آرزو بر جوانان عیب نیست رهبری چندبار گفتند که به نماز جمعه برگردم جلوی اعتصاب غذای مهدی را گرفتم آیتالله هاشمی رفسنجانی در گفت وگو با هفته نامه طلوع صبح به مواضع هستهای دلواپسان پرداخت گفتنی است در بیستمین شماره هفته نهاشمی رفسنجانی: رهبری چندبار گفتند که به نماز جمعه برگردم/خطر مشکوک کردن مردم را به اداره کشور
هاشمی رفسنجانی رهبری چندبار گفتند که به نماز جمعه برگردم خطر مشکوک کردن مردم را به اداره کشور سیاست > احزاب و شخصیتها - روزنامه آرمان در گفت و گویی با آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره علت عذم حضور وی در تریبون نماز جمعه پرسید رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ گفتهاشمی: رهبری گفتند به نمازجمعه برگردم
یکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۳ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید که رهبر انقلاب از وی خواستهاند که به نمازجمعه برگردد به گزارش ایسنا گزیده اظهارات آیتالله هاشمی رفسنجانی در گفتوگو با روزنامه آرمان را در ادامه میخوانید آنچه که ما هم میفهمیم و گزارشهایی هم که به ما میدهندنظر آیت الله هاشمی درباره انتظار دلواپسان
نظر آیت الله هاشمی درباره انتظار دلواپسان آیت الله هاشمی رفسنجانی در گفت وگو با هفته نامه طلوع صبح به مواضع هستهای دلواپسان پرداخت خبرآنلاین آیت الله هاشمی رفسنجانی در گفت وگو با هفته نامه طلوع صبح به مواضع هستهای دلواپسان پرداخت وی در پاسخ به این سوال که آقای ظریف طی گفتوگوعقیده هاشمی در باره انتظار دلواپسان برای رای آوردن:"آرزو بر جوانان عیب نیست"
عقیده هاشمی در باره انتظار دلواپسان برای رای آوردن آرزو بر جوانان عیب نیست سیاست > احزاب و شخصیتها - هاشمی رفسنجانی در گفت وگو با هفته نامه طلوع صبح به مواضع هستهای دلواپسان پرداخت وی در پاسخ به این سوال که آقای ظریف طی گفتوگویی که چند ماه پیش داشتند گفتعقیده هاشمی در باره انتظار دلواپسان برای رای آوردن:آرزو بر جوانان عیب نیست
عقیده هاشمی در باره انتظار دلواپسان برای رای آوردن آرزو بر جوانان عیب نیست آفتاب هاشمی رفسنجانی در گفت وگو با هفته نامه طلوع صبح به مواضع هستهای دلواپسان پرداخت وی در پاسخ به این سوال که آقای ظریف طی گفتوگویی که چند ماه پیش داشتند گفتند امیدوارند که مواضع دلواپسان از سر نواکنش رویترز به اظهارات هاشمی درباره رهبری
در پی مصاحبه با خبرگزاری ایلنا واکنش رویترز به اظهارات هاشمی درباره رهبری رویترز نوشت هاشمی رفسنجانی از بررسی نامزدهای احتمالی جایگاه رهبری بعدی ایران خبر داده است به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز خبرگزاری رویترز Reuters به نقل از آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت «رهبر عروایت هاشمی رفسنجانی از گفت و گویش با امام و رهبری درباره رابطه با آمریکا/نامه منتشر نشده به امام
روایت هاشمی رفسنجانی از گفت و گویش با امام و رهبری درباره رابطه با آمریکا نامه منتشر نشده به امام آفتاب روزنامه آرمان در گفت و گویی با هاشمی رفسنجانی نوشت اصول افکارم محکم است و از پیش از انقلاب و از جوانی این افکار را داشتم و الان هم کاملا روی آنها ایستادهام وی با بیان اینکهسلیمینمین: نظر آیتالله مصباح درباره جمهوریت متفاوت از نظر رهبری و امام است
سلیمینمین نظر آیتالله مصباح درباره جمهوریت متفاوت از نظر رهبری و امام است سیاست > احزاب و شخصیتها - یک چهره سیاسی اصولگرا معتقد است اینکه جبهه پایداری آیتالله مصباح را قبول داشته باشد یا نداشته باشد محل خدشه است عباس سلیمی نمین از چهرههای سیاسی اصولگرا درآیت الله هاشمی: جلوي اعتصاب غذاي مهدي را گرفتم/ نماز جمعه نرفتم چون قصد برخی را میدانم
آیت الله هاشمی جلوي اعتصاب غذاي مهدي را گرفتم نماز جمعه نرفتم چون قصد برخی را میدانم مهدي در زندان است ولي به هر تقدير از زندان راضي است براي اينكه در آنجا به امور خود و ديگران ميپردازد او ميخواهد دكترايش را تمام كند به گزارش نامه نیوز از او درباره اینکه برخی میگویند ت-