تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860796070




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خبر آخوندی از ایجاد شبکه اقتصادی بندری


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خبر آخوندی از ایجاد شبکه اقتصادی بندری
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه برای اینکه قدرت دریایی شویم باید بخش خصوصی، قوی‌تر شود، گفت: عمده‌ترین ماموریت ما خلق بخش خصوصی قوی است.
مهر: عباس آخوندی در مراسم گرامیداشت روز حمل و نقل و انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پروژه‌های بندری، گفت: صنعت دریایی، جهانی است و محدود به مرزها نمی‌شود؛ بنابراین در حوزه صنعت دریا و دریانوردی باید از بازبینی نقش ایران در گستره جهانی سخن گفت.

وی افزود: ایران قدرتی دریایی در حوزه نظامی، دریایی و بندری است و به دلیل موقعیت ژئوپلیتیک مناسبی که در منطقه داریم، باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ما به عنوان قدرت دریایی به مسئولیت خود در منطقه عمل نکرده‌ایم، اظهار داشت: قدرت باید منافع ملی را تامین کند و این فقط اعمال حاکمیت نیست.

آخوندی به ارائه مشوق در مسیرهای ترانزیتی اشاره کرد و گفت: با این شیوه باید راه‌های کریدوری را جذب کنیم و با تسهیل عبور و مرور در روان‌سازی امور کالا، ترانزیت را رونق بیشتری بدهیم.

وی، اصلی‌ترین مسئولیت ایران را در منطقه، کاهش هزینه عبور از مسیرهای ترانزیتی عنوان کرد و افزود: این موضوع باید در بخش هزینه عبور و با تعیین ارقام مناسب، رقابتی شود، چرا که ایران باید همچنان شاهراه ترانزیتی شمال – جنوب و شرق – غرب بماند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی قدرتمند در دولت‌های قدرتمند بوجود می‌آید، افزود: دولت قدرتمند دولتی است که بتواند سیاستگذاری‌ها را در بخش خصوصی اجرایی کند.

آخوندی، عمده‌ترین ماموریت دولت را خلق بخش خصوصی قوی دانست و اظهار داشت: زمانی به قدرت می‌رسیم که بیینیم در حوزه دریا، شرکت‌های مختلف در آن طرف میز با ما مذاکره می‌کنند؛ بنابراین اگر می‌خواهیم یک قدرت دریایی باشیم، باید بخش خصوصی قوی روی کار بیاید.

وی با اشاره به کاهش جمعیت در شهرهای ساحلی جنوبی ایران، گفت: وقتی ۴۰ درصد مردم بندرعباس، حاشیه‌نشین هستند، ما نمی‌توانیم یک قدرت دریایی باشیم، چرا که تمرکز جمعیت در شهرهای ساحلی جنوبی ۴.۸ نفر در کیلومتر مربع است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه باید شبکه اقتصادی در سطح بین‌المللی بندری ایجاد کنیم، اظهار داشت: بنیان‌های دریایی باید عوض شود و در این راستا ما باید بندر اقیانوسی چابهار را توسعه دهیم، ضمن آنکه به توسعه بنادر خلیج‌فارس مانند جاسک هم بپردازیم.

آخوندی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶ خط کشتیرانی بین‌المللی در بنادر ایران پهلو می‌گیرد، افزود: باید شبکه اقتصادی بندری ایجاد کنیم تا بتواند کالا را در سطح جهان جابه‌جا کند.

بر اساس این گزارش، در حاشیه این مراسم قرارداد ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سواحل شمالی و جنوبی کشور با بخش خصوصی به امضا رسید.

















تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن