واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ارتقا نظام تعلیم وتربیت با رویکرد اقدامات تربیتی محقق می شود مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گردهمایی روسای ادارات آموزش و پرورش ومعاونین پرورشی و فرهنگی گفت: دستیابی به چرخش های تحول آفرین موردنظر سندتحول بنیادین بدون گذر از دریچه اقدامات پرورشی و تربیتی میسر نمی شود
۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر ساعت 09:49
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، سیدجواد حسینی در گردهمایی مشترک روسای ادارات آموزش و پرورش و معاونین پرورشی و تربیت بدنی استان که در اردوگاه شهید رجایی باغرود نیشابور برگزار شد اظهار داشت: به رغم این که سخت ترین دوره مدیریتی در کشور را طی می کنیم خوشبختانه عملکرد مدیران بخش های مختلف نظام تعلیم و تربیت استان بسیار قابل قبول بوده و این موضوع در دیدگاه های مدیران اجرایی دستگاه های مختلف شهرستان های استان نسبت به عملکرد این سازمان مشهود است.
وی ادامه داد: دستیابی به چرخش های تحول آفرین موردنظر سندتحول بنیادین بدون گذر از دریچه اقدامات پرورشی و تربیتی میسر نمی شود و بر همین اساس است که امروز اعتقاد داریم معاونین پرورشی مدیریت هماهنگی اقدامات این بخش را برعهده دارند و باید این هماهنگی را با رویکرد تحقق برنامه های تربیتی اعمال کنند.
حسینی ادامه داد: اگر به دنبال این هستیم که آموزش و پرورش از نهادی صرفا علمی و آموزشی به نهادی تربیتی،اجتماعی، فرهنگی و مولد سرمایه اجتماعی تبدیل شود تنها مسیری که می تواند ما را به این هدف برساند توجه به اقدامات پرورشی در این بخش است.
وی با اشاره به اهمیت سرمایه اجتماعی در جوامع تصریح کرد: اگر امروز در زمینه تولید سرمایه اجتماعی در جامعه دچار ضعف هستیم باید اذعان کنیم آموزش و پرورش در این زمینه کاستی هایی داشته و مقصر است.
این مقام مسئول تاکید کرد: اگر امروز در آموزش و پرورش استان شعار مشارکت می دهیم و مربع پارلمانی تشکیل داده ایم هدف اصلی مان تولید سرمایه اجتماعی است و افزایش این سرمایه از معبر پرورش و تربیت باید صورت گیرد.
وی گفت: باید با دوری از انحصارانگاری در تربیت و ایجاد مشارکت عوامل موثر در بخش های مختلف زمینه همراهی از درون آموزش و پرورش را فراهم کنیم و این موضوعی ست که در سند تحول بنیادین هم موردتاکید است ضمن این که باید از یکسان نگری فاصله گرفته و به تکثر در چارچوب قوانین برسیم.
حسینی باتاکید بر ایجاد یک نگاه یکپارچه به نظام تعلیم وتربیت اظهار داشت: در بحث تعلیم و تربیت تمام ساحتی توجه به ساحت تربیتی و دینی یکی از زیربنایی ترین ساحت هاست که میتواند از انفعال دانش آموزان پیشگیری کرده و زمینه اجتماعی شدن آنها در حوزه های مختلف را ایجاد کند.
وی خاطرنشان ساخت:توجه به شعار هایی مانند هر دانش آموز یک نقش ، هر دانش آموز یکمهارت نیز در راستای ایجاد همین شرایط اجتماعی شدن است.
این استاد دانشگاه با اشاره به این که امروز هویت یابی یکی از بحران هایی ست که در مدارس با آن مواجهیم و باید دانش آموزان را با هویت ملی و دینی آشنا کنیم گفت: طرح هایی از قبیل هرمدرسه یک سرود و ایجاد تشکل های دانش آموزی در قالب فعالیت های پرورشی و فوق برنامه می تواند در این زمینه به ما کمک کند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت :مدرسه می تواند با رویکرد اقدامات تربیتی زمینه رشد و یا جلوگیری از رشد اجتماعی دانش آموزان را فراهم کند و امیدواریم مجموعه پرورشیو تربیتی آموزش و پرورش استان با انگیزه کافی در مسیر رشد این بخش گام بردارد چرا که اعتقاد داریم ارتقا نظام تعلیم وتربیت با رویکرد اقدامات تربیتی محقق می شود.
دکتر براتعلی منصوریان معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه بااشاره به این که تعلیم و تربیت تمام ساحتی به عنوان اولویت برنامه های امسال آموزش و پرورش استان درنظر گرفته شده اظهار داشت: برنامه های مختلف حوزه پرورشی علیرغم محدودیت هایی که در زمینه تامین نیروی انسانی و بحث مالی داشته ایم به صورت مستمر و باقدرت ادامه داشته و توفیقات بسیارخوبی نیز حاصل شده است.
وی افزود: اعتقاد داریم با توجه به توانی که در مجموعه پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان وجود دارد و با حمایت های مختلفی که از درون سازمان نسبت به این بخش ایجاد شده می توانیم گام های مثبت و بلندی در این حوزه برداریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]