تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ریشه های کفر سه چیز است:حرص و بزرگ منشی نمودن و حسد ورزیدن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833732606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی یونسکو برای همکاری با دانشکده ارتباطات +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
نکوداشت پدر علم ارتباطات آمادگی یونسکو برای همکاری با دانشکده ارتباطات +عکس

در نکوداشت پدر علم ارتباطات اعلام شد؛
آمادگی یونسکو برای همکاری با دانشکده ارتباطات +عکس
رییس دانشگاه علامه طباطبایی در آیین نکوداشت کاظم معتمد نژاد پدر علم ارتباطات در ایران، از استقبال معاون آموزشی سازمان یونسکو برای توسعه جدی همکاری‌ها با دانشکده ارتباطات این دانشگاه خبر داد.



به گزارش سرویس فرهنگی جام نیـوز، مراسم آیین نکوداشت پروفسور زنده یاد دکتر کاظم معتمد نژاد پدر علم ارتباطات ایران با عنوان «تحقق یک رویا؛ تاسیس دانشکده علوم ارتباطات» با حضور جمع زیادی از اساتید ارتباطات و روزنامه نگاری این دانشکده و همچنین دانشکده های علوم ارتباطات در دانشگاههای آزاد و علوم تحقیقات در محل این دانشکده در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.   محمد مهدی فرقانی رییس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در سخنانی با یادآوری مراسمی که ۱۴ سال پیش برای بزرگداشت پروفسور معتمد نژاد در زمان حیاتش در دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی که آن زمان به همراه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه در یک مکان واقع بودند، بر گزار شده بود، گفت: آن زمان دکتر معتمد نژاد بسیار مخالف برگزاری مراسم نکوداشت برای خود بود و دست آخر در پاسخ به اصرار ما، آن را مشروط به تاسیس دانشکده ارتباطات کرد.  

  وی اضافه کرد: البته دکتر معتمد نژاد آنقدر زنده نماند تا امروز را ببیند  که دانشکده مستقل ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی تاسیس شده است.   رییس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه با اشاره به ضرب الاجلی شفاهی که دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۳۹۲ برای راه اندازی دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی به وی و برخی دیگر از اعضای گروه علمی این دانشکده داده بود، در این حال از حمایت های او در یک سال گذشته برای راه اندازی این دانشکده بسیار تشکر کرد و گفت: خوشحالیم که ما امسال و در روز ۲۱ شهریور که طبق تقویم دانشگاه، روز آغاز رسمی سال تحصیلی بود کلاسهای درس دانشکده ارتباطات را دایر کردیم.   فرقانی همچنین با اشاره به اهدای بعضی از وسایل شخصی زنده یاد معتمد نژاد از سوی دخترش رویا معتمد نژاد به دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه و ایجاد اتاقی نمادین برای پدر علم ارتباطات در این دانشکده به انضمام وسایل شخصی وی، دست نیاز را به سوی تمامی نهادهای دولتی و غیر دولتی برای افزایش تعاملات و ارتباطات دانشکده مذکور دراز کرد و گفت: دانشکده ارتباطات باید با بازار و صنعت این رشته ارتباطات داشته باشد. بازار ارتباطات، رادیو  و تلویزیون، خبرگزاری ها، سایت های خبری، روزنام ها، روابط عمومی ها و... هستند.   این روزنامه نگار با سابقه تاکید کرد: هیچ دانشگاهی در هیچ جای دنیا قادر نیست روزنامه نگار تربیت کند اگر دور خودش حصار بکشد. ما در دانشکده ارتباطات، ارتباطات خوبی را با مراکز مختلف فراهم کرده ایم و همین دیروز باشگاه خبری دانشکده ارتباطات با حضور وزیر علوم افتتاح شد که هم جایی است برای کارآموزی دانشجویان روزنامه نگاری و هم مکانی است برای افزایش تعامل این دانشکده با رسانه های کشور.   فرقانی گفت: ما آماده تعامل و همکاری با همه نهادهای رسانه ای و روابط عمومی در کشور هستیم و معتقدیم که فقط در گرو چنین تعامل هایی است که می توانیم روزنامه نگارانی حرفه ای تربیت کنیم لذا من از همه دستگاههای دولتی و غیردولتی استمداد می می طلبم که با هم افزایی به تعالی این حوزه کمک کنند.   رییس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در پایان سخنانش از برگزاری یک دوره آموزشی روزنامه نگاری برای روزنامه نگاران افغانستان در این دانشکده در بهمن ماه سال جاری خبر داد.   در ادامه این مراسم دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی هم با در سخنانی با گرامیداشت یاد دکتر معتمد نژاد گفت: از روز گذشته که این دانشکده افتتاح شده است، تا به امروز بیش از پیش با این پرسش مواجه شده ایم که چرا ارتباطات باید دانشکده مستقل داشته باشد آن هم در دورانی که علوم مختلف، تحولاتی متفاوت را سپری می کنند.    

  وی در پاسخ به پرسشی که خود مطرح کرد، افزود: ما در عصر جهانی شدن قرار گرفته ایم که در آن ماهیت علوم متفاوت به شدت در حال دگرگونی است. علوم اجتماعی موضوعاتی محصور در یک چارچوب نیستند و مهمترین شاخص جهانی شدن در عصر ما، جهانی شدن در حوزه ارتباطات و اطلاعات است؛ اگر امنیت، اقتصاد و چرخه های توزیع و تولید در عرصه صنعت، جهانی می شوند، همه این تحولات بر پایه تحول در ارتباطات امکانپذیر است.   سلیمی در ادامه با اشاره به مذاکرات خود با معاون آموزشی سازمان جهانی یونسکو، گفت: یکی از حوزه های اصلی مورد علاقه او با دانشگاهها در ایران، حوزه ارتباطات و دیگری تربیت بدنی است و وقتی وی متوجه شد که ما تنها دانشگاهی هستیم که دانشکده مستقل ارتباطات داریم، شدیدا ابراز تمایل کرد که ما فعالیت هایمان را در این حوزه با یونسکو و دیگر کشورهای منطقه افزایش دهیم.   رییس دانشگاه علامه طباطبایی سپس با اشاره به اینکه بیشترین درآمدزایی در حوزه اقتصاد جهانی، در عرصه ارتباطات صورت می گیرد، گفت: اهمیتی که این دانش و فارغ التحصیلان آن برای کشور و همچنین سراسر جهان دارد، این است که آنها در برساختن واقعیات نقش مهمی ایفا می کنند؛ امروز اصحاب رسانه و عالمان ارتباطات هستند که واقعیات را در ذهن مردم بر می سازند. مسئله دیگر این است که در بطن اندیشه دینی و اسلامی هم ضرورت این دانش به روشنی مورد تاکید قرار گرفته است. در جامعه امروز این ساخت چند سویه جز از طریق ارتباطات امکان پذیر نیست و ما اگر بخواهیم به همان هدفی برسیم که در اندیشه دینی بر آن تاکید شده است، چاره ای جز پرداختن به دانش ارتباطات نداریم.   وی با تاکید بر اینکه فارغ التحصیلان علم ارتباطات کسانی هستند که می توانند فضای رسانه ای متفاوتی برسازند، گفت: شما از هر زاویه ای که به این موضوع نگاه کنید، متوجه خواهید شد که ما بدون توسعه ارتباطات امکان رشد نداریم.  

  در ادامه این مراسم، همچنین حجت الاسلام شهمیری رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی در سخنان کوتاهی با ابراز خشنودی از تاسیس دانشکده مستقل ارتباطات، این علم را تنها عرصه ای خواند که می تواند چالش های کشور را در عرصه جهانی شدن به فرصت تبدیل کند.   وی در ادامه بااشاره به جایگاه و مقام علمی پروفسور معتمد نژاد در حوزه ارتباطات اجتماعی، یاد او را هم گرامی داشت.   در ادامه مراسم نکوداشت دکتر معتمدنژاد، هادی خانیکی استاد ارتباطات در سخنانی به برخی از ویژگی های شخصیتی و علمی زنده یاد معتمدنژاد اشاره کرد و او را نه یک پایان بلکه یک آغاز برای راه دشوار ارتباطات در ایران خواند.   محمد سلطانی مدیر گروه ارتباطات واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی هم در بخشی از این مراسم با یادآوری استقبال دکتر معتمدنژاد از پیشنهاد خارج شدن رشته های مختلف علوم ارتباطات اجتماعی از حالت جزیره ای و ایجاد نوعی اتحاد در میان آنها، خواستار بالا رفتن فضای نقادی در عرصه روابط عمومی ها همانند حوزه روزنامه نگاری شد.   مهدی محسنیان راد استاد علوم ارتباطات اجتماعی هم از دیگر سخنرانان این مراسم بود که با اشاره به فاصله ۱۱ ساله سنی خود با زنده یاد معتمد نژاد گفت: با این وجود که او همیشه برای من یک پدر بود و ما به عنوان فرزندان او باید بتوانیم راهش را به خوبی ادامه دهیم.  

  محسنیان راد با اشاره به رنج هایی که زنده یاد در راه تاسیس دانشکده مستقل ارتباطات در ایران متحمل شد، در ادامه به بیان سیر تحولات ارتباطی در بیش از ۵ دهه گذشته پرداخت.   در این مراسم همچنین منتظر قائم مدیر گروه ارتباطات دانشگاه تهران هم دکتر معتمد نژاد را تلاشگران اصلی و پدربزرگ علم ارتباطات در ایران نامید و با تبریک تاسیس دانشکده ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی ابراز امیدواری کرد این قدم سرآغازی باشد برای حرکت این رشته به سوی نقاطی بهتر. چرا که به گفته او علوم ارتباطی، آغاز، بستر و مقصد حیات اجتماعی ما است.   مدیر گروه ارتباطات دانشگاه تهران همچنین آمادگی این دانشگاه را برای همکاری با دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی با هدف بازتعریف وضعیت علوم ارتباطی در ایران اعلام کرد.   کاظمی دینان رییس انجمن روابط عمومی ایران هم در سخنان کوتاهی با ابراز تاسف از انچه او تقلیل جایگاه روابط عمومی به مسئول دفتر حوزه ریاست در برخی سازمانهای دولتی و غیردولتی نامید خطاب به مسئولان این دستگاهها گفت: هزینه کردن در حوزه روابط عمومی دستگاهها، در واقع هزینه کردن نیست بلکه نوعی سرمایه گذاری است که در آینده پاسخ آن را خواهید دید.  

  عقیلی رییس دانشکده ارتباطات دانشگاه آزاد و دادگران استاد ارتباطات دانشگاه تهران هم از دیگر سخنرانان مراسم نکوداشت پروفسور معتمد نژاد بودند که در سخنانی به بیان خصایل اخلاقی وی پرداختند.   حسین انتظامی معاون  امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم از جمله مدعوین این مراسم بود که به دلیل فوت برادرش، امکان حضور در مراسم را نیافت. حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور و استاد ارتباطات هم از دیگر غایبان مراسم نکوداشت پروفسور معتمد نژاد بود./ مهر  




۲۶/۰۹/۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن