تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830599693




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدا و سیما واقعیت را منعکس می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
صدا و سیما واقعیت را منعکس می‌کند؟




بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط ایسپا، حدود 49 درصد پاسخگویان کل کشور اعلام کرده‌اند که به صداوسیما بیشتر اعتماد دارند. 15.4 درصد به اینترنت‌، 13.6 درصد به دوستان و آشنایان، 11.4 درصد به شبکه‌های ماهواره‌ای و 9.7 درصد نیز به روزنامه‌ها اعتماد بیشتری دارند.





خبرگزاری ایسنا: بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط ایسپا، حدود 49 درصد پاسخگویان کل کشور اعلام کرده‌اند که به صداوسیما بیشتر اعتماد دارند. 15.4 درصد به اینترنت‌، 13.6 درصد به دوستان و آشنایان، 11.4 درصد به شبکه‌های ماهواره‌ای و 9.7 درصد نیز به روزنامه‌ها اعتماد بیشتری دارند.

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در یکی از آخرین نظرسنجی‌های ملی خود در اوایل ماه جاری (آذر ماه 1394) به بررسی اعتماد مردم به رسانه‌های مختلف پرداخت. این طرح ملی در مناطق مختلف کشور شامل مراکز استان‌ها‌، شهرهای درجه 2 و روستاها با حجم نمونه 4390 نفر به شیوه نمونه گیری چند مرحله‌ای انجام گرفته است.

در ابتدا به بررسی دیدگاه مردم درباره رسانه ملی پرداخته شد و سوالی با این مضمون که «به نظر شما صدا و سیما تا چد حد واقعیت جامعه را منعکس می‌کند» پرسیده شد.

نتایج نظرسنجی حاکی از آن است که 29 درصد مردم کشور معتقدند صدا و سیما تا حد زیادی واقعیت جامعه را منعکس می‌کند و در مقابل 40 درصد مردم معتقدند صدا و سیما واقعیت جامعه را به میزان کم منعکس می‌کند. 30 درصد نیز نظر بینابین داشته‌اند. میانگین ارزیابی مردم کشور از انعکاس واقعیت توسط صدا و سیما بر روی طیف 0 تا 100 برابر با 45 است که پایین تر از نقطه متوسط طیف قرار گرفته است.

نتایج نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارند به طرز معناداری نظر منفی‌تری نسبت به انعکاس واقعیت در صدا و سیما دارند؛ به این ترتیب که 32 درصد افراد دارای تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم و 25 درصد افراد دارای تحصیلات دانشگاهی معتقدند صدا و سیما به میزان زیادی واقعیت جامعه را منعکس می‌کند.

نتایج نشان می‌دهد صدا و سیما در جلب اعتماد جوانان موفق عمل نکرده چرا که 23 درصد جوانان 18 تا 29 ساله کشور معتقد به انعکاس واقعیت توسط صدا و سیما هستند و این میزان برای گروه سنی میانسال (30 تا 49 ساله) برابر با 29 درصد و برای گروه سنی بالای 50 سال برابر با 39 است.

اما نتایج مربوط به این سوال در شهر تهران متفاوت است؛ به این ترتیب که 23 درصد مردم شهر تهران صدا و سیما را در انعکاس واقعیت جامعه موفق دانسته و معتقدند صدا و سیما به میزان زیاد واقعیت جامعه را منعکس می‌کند و در مقابل 49 درصد مردم نظر عکس داشته و معتقدند صدا و سیما واقعیت را به میزان کمی منعکس می‌کند. حدود 28 درصد نیز نظر بینابین داشته اند و معتقدند صدا و سیما به میزان متوسطی واقعیت جامعه را منعکس می‌کند.

میانگین ارزیابی مردم تهران از انعکاس واقعیت توسط صدا و سیما از 100، برابر با 40 است که در مجموع نشان می‌دهد از نظر مردم تهران انعکاس واقعیت در صدا و سیما کمتر از حد متوسط است. 25 درصد کسانی که تحصیلات دیپلم و کمتر از دیپلم دارند و 20 درصد کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارند معتقدند صدا و سیما به میزان زیادی واقعیت جامعه را منعکس می‌کند. حدود 17 درصد جوانان 18 تا 29 ساله تهرانی‌، 20 درصد افراد 30 تا 49 ساله تهرانی و 33 درصد افراد 50 سال به بالا در شهر تهران معتقدند صدا و سیما به میزان زیادی واقعیت جامعه را منعکس می‌کند.

اما در ادامه اسم پنج رسانه (صداوسیما‌، شبکه‌های ماهواره‌ای، مطبوعات‌، اینترنت‌، دوستان و آشنایان) مطرح شد و از پاسخگویان خواسته شد بگویند به کدامیک بیشتر اعتماد دارند. بر این اساس حدود 49 درصد پاسخگویان کل کشور اعلام کرده‌اند به صداوسیما بیشتر اعتماد دارند. 15.4 درصد به اینترنت‌، 13.6 درصد به دوستان و آشنایان 11.4 درصد به شبکه‌های ماهواره‌ای و 9.7 درصد نیز به روزنامه‌ها اعتماد بیشتری دارند.

نکته جالب توجه در میزان اعتماد متفاوت جامعه دانشگاهی و افراد دارای تحصیلات دیپلم و پایین‌تر از آن است به این ترتیب که 57 درصد افراد دارای تحصیلات دیپلم و غیردیپلم و 35.5 درصد افراد دارای تحصیلات دانشگاهی به صداوسیما نسبت به سایر رسانه‌ها اعتماد بیشتری دارند. میزان اعتماد جوانان 18 تا 29 ساله به صدا و سیما 40 درصد‌، افراد 30 تا 49 ساله 50 درصد و افراد بالای 50 ساله 61 درصد بوده است.

اما نظر مردم شهر تهران متفاوت است به این ترتیب که 36 درصد مردم شهر تهران اعلام کرده‌اند به صدا و سیما اعتماد بیشتری دارند. 18.9 درصد به اینترنت‌، 18.6 درصد به روزنامه‌ها‌، 13 درصد به شبکه‌های ماهواره‌ای و 12.5 درصد نیز به اخبار دریافتی از دوستان و آشنایان اعتماد بیشتری دارند. 42 درصد افراد دارای تحصیلات دیپلم و پایین‌تر از آن به صداوسیما اعتماد بیشتری نسبت به سایر رسانه‌ها دارند و این درصد برای افراد دانشگاهی 28 درصد بوده است. 25 درصد جوانان 18 تا 29 ساله تهرانی‌، 33 درصد افراد 30 تا 49 ساله و 52 درصد افراد بالای 50 سال به صداوسیما اعتماد بیشتری دارند.

بررسی روند اعتماد مردم شهر تهران به صدا و سیما از سال 1389 تاکنون قابل تأمل است. در نظرسنجی ایسپا در سال 1389، حدود 35 درصد مردم شهر تهران گفته بودند به صدا و سیما نسبت به سایر رسانه‌ها اعتماد بیشتری دارند. دو سال بعد یعنی در سال 1391،‌ میزان اعتماد به صدا و سیما در بین شهروندان تهرانی به حدود 47 درصد افزایش یافت و مجددا پس از سه سال این میزان اعتماد کاهش پیدا کرده و به 36 درصد تنزل کرده است.






تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن