واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول دبیرخانه شورایعالی میراث فرهنگی کشور:
ترکیه با ابزار فرهنگ ایرانی 36 میلیون گردشگر جذب میکند
مسئول دبیرخانه شورایعالی میراث فرهنگی کشور گفت: در ترکیه با ابزار فرهنگ ایرانی 36 میلیون توریسم جذب میکنند که جای تأمل دارد و باید بررسی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، مرتضی طالعماسوله دقایقی پیش در جمع پژوهشگران و جمعی از دانشجویان این شهرستان اظهار کرد: ملتی که فرهنگش را فراموش کند مطمئن باشد که نمیتواند رنگ توسعه را ببیند. وی با بیان اینکه زبان تالشی یک زبان باستانی و تاریخ این مرز و بوم است، افزود: اکنون این زبان در محاورههای عمومی استفاده نمیشود که جای تأسف و تامل دارد. مسئول دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی کشور تاریخ آستارا یک را بسیار غنی دانست و تصریح کرد: فرهنگ مقاومت مردمان این خطه در برابر متجاوزان بیبدیل است. آستارا کانون صعود اقتصادی کشور شود وی با بیان اینکه امروز باید آستارا کانون صعود اقتصادی کشور باشد، خاطرنشان کرد: محققان بررسی و کشف کنند که بیشتر شهرهای مرزی میتوانند کانون صعود اقتصادی کشور باشند. طالعماسوله بیتوجهی نسبت به نیاکان و فرهنگ تاریخی را امری خطرناک در حوزه فرهنگ خواند و یادآور شد: ترکیه با ابزار فرهنگ ایرانی 36 میلیون توریسم جذب میکند که جای تأمل دارد و باید بررسی شود. مسئول دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی کشور، آستارا را محور کلید اقتصادی ایران خواند و گفت: در این شهرستان باید کانون گردشگری طبیعی شکل بگیرد و از جاذبههای تاریخی و هویت ملی و میهنی خود مانند آستارا را به ایران معرفی کنیم. ماسوله تنها روستایی است که مهاجرت معکوس دارد/جذب بیش از 4 میلیون نفر گردشگر در ماسوله طالعماسوله با اشاره به جایگاه بالای روستای ماسوله در حوزه گردشگری و توریسم، تصریح کرد: سال گذشته روستای گردشگری ماسوله 4 میلیون و 500 هزار نفر گردشگر جذب کرد و امروز تنها روستایی است که مهاجرت معکوس دارد. وی با تأکید بر اینکه توسعه توریسم در کشور بر پایه شناخت، شراکت و شتاب است، یادآور شد:
هر توریستی وارد منطقه میشود بالغ بر 5 شغل را در آن منطقه ایجاد میکند و اگر از این فرصت و شرایط گردشگری استفاده نکنیم در آینده حسرت میخوریم. مسئول دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه صنعت جهانگردی اقتصاد نخست دنیاست، خاطرنشان کرد: اشتراک بین دانشگاه و مراکز اجرایی در کشور باید بیشتر شود تا بتوانیم گردشگری را در کشور توسعه دهیم. وی با بیان اینکه توسط سازمان ملل 191 کشور عضو متعهد شدند که در راستای حذف فقر و توسعه اقتصادی همکاری کنند، خاطرنشان کرد: حذف کامل فقر و گرسنگی، تضمین پایداری محیطی و ایجاد مشارکت جهانی، سه محور معرفی شده از سوی سازمان ملل است. طالعماسوله با تصریح بر اینکه توریسم طبیعتگردی در دنیا 14 درصد رشد دارد، متذکر شد: مسئولان عالی این حوزه باید با نگاه ویژه به بخش توریسم طبیعتگردی در ایران بپردازند و زمینه توسعه این حوزه مهم را فراهم آورند. انتهای پیام/84005
http://fna.ir/9N6KTA
94/09/25 - 12:26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]