واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فانی در مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره جوان خوارزمی: معلم پژوهنده، دانش آموز پژوهش گر و پرسش گر تربیت می کند وزیر آموزش و پرورش گفت: با توسعه پژوهش سراهای دانش آموزی و تشویق معلمان در امر پژوهش و تربیت معلمان پژوهنده می توانیم دانش آموزانی تربیت کنیم که پرسش گر و پژوهش گر باشند.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۴ آذر ساعت 11:37
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا؛ علی اصغر فانی در مراسم تجلیل از برگزیدگان هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی که صبح امروز 24 آذرماه در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن تبریک هفته پژوهش به پژوهشگران جوان به ویژه به دانش آموزان پذیرفته شده جشنواره جوان خوارزمی و به معلمان عرصه تعلیم و تربیت کشور که حاصل تلاش آن ها 7 هزار و 387 طرح پژوهشی در حوزه دانش آموزی است، اظهار داشت: از این تعداد طرح پژوهشی در حوزه دانش آموزی حدود هزار و 36 طرح به مرحله کشوری رسیده که پس از بررسی ها و انجام داوری در دانشگاه شهید رجایی امروز شاهد تجلیل از 32 طرح دانش آموزی در هفدهمین دوره جشنواره جوان خوارزمی هستیم که 43 نفر از دانش آموزان تجلیل می شوند .
وی گفت: جشنواره جوان خوارزمی نهضتی برای تولید دانش و نوآوری است. پژوهش سراهای دانش آموزی نهادهایی هستند که بسترساز این حرکت بزرگ علمی تلقی می شوند.
فانی افزود: امروز آموزش و پرورش با فعال سازی 500 پژوهش سرای دانش آموزی در تلاش است تا در همه مقاطع تحصیلی روحیه تحقیق و پژوهش را در دانش آموزان تقویت کند و تا آخر دولت یازدهم در هر منطقه آموزشی یک پژوهش سرای دانش آموزی داشته باشد.
وی یادآور شد: امیدواریم تا پایان دولت یازدهم بتوانیم به این هدف بزرگ دست یابیم. تا کنون در دولت یازدهم قریب به 200 پژوهش سرا به پژوهش سراهای دانش آموزی اضافه شده است.
وزیرآموزش و پرورش افزود: لازم است بین پژوهش سراهای دانش آموزی و مراکز علمی، صنعتی و تولیدی بیش از پیش ارتباط برقرار شود تا دانش آموزان بتوانند توان علمی و صنعتی خود را ظهور و بروز دهند و شاهد رشد و توسعه تحقیقات در کشور باشیم.
وی ادامه داد: بنیاد علمی نخبگان امروز بیش از پیش به دنبال تقویت امر پژوهش در آموزش و پرورش است و اگر این تحقیق و پژوهش در دوره های مختلف تحصیلی اوج بگیرد در دوره های بالاتر یعنی دانشگاه شاهد نوآوری و خلاقیت بیشتری خواهیم بود.
فانی افزود: امروز قبل از این مراسم در مدرسه دارالفنون از معلمان پژوهنده کشور تجلیل شد و از تعداد قابل توجهی از همکاران فرهنگی تجلیل به عمل آمد. رشد و توسعه معلمان پژوهنده در آموزش و پرورش می تواند دانش آموزان پژوهشگر و پرسشگر در جامعه تربیت کند و این معلمان پژوهنده نقش موثری دررشد این روحیه در دانش آموزان دارند.
وی تصریح کرد: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مبنای ما در برنامه های ششم و هفتم توسعه کشور است و تا افق ایران 1404 ادامه دارد تلاش می کنیم که به امر پژوهش و ارزشیابی در آموزش و پرورش بهای بیشتری بدهیم تا این زیرنظام سندتحول بنیادین آموزش و پرورش تقویت شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]