واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تغيير اعتقادات هدف دشمن در جنگ نرم
اگر جامعه دچار تغيير اعتقاد و رفتار شود ديگر انقلاب اسلامي توانمندي خود را از دست خواهد داد.
اگر جامعه دچار تغيير اعتقاد و رفتار شود ديگر انقلاب اسلامي توانمندي خود را از دست خواهد داد. مشاهده ميكنيم كه نسبت به برخي از رفتارهاي ارزشي كه در سالهاي ابتداي انقلاب اسلامي در جامعه رايج بود، دچار تنزل و پسرفت شدهايم.
به گزارش تسنيم، محمدرضا مخبردزفولي، دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي در نشست آموزشي جنگ نرم روز كه در سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران برگزار شد، اظهار داشت: سازمان صداوسيما يكي از نهادهايي است كه سهم زيادي را در مقابله با جنگ نرم داشته است و روشنگريهاي رسانه ملي در شناخت ابعاد اين موضوع در افكار عمومي بسيار اثرگذار بوده است.
وي افزود: واژه و عبارت جنگ نرم شايد اخيراً رايج شده باشد، امّا پس از پايان جنگ جهاني دوم و قريب به شش دهه پيش و در دوران موسوم به «جنگ سرد»؛ جهان شاهد جنگ نرم بود كه در آن دو بلوك قدرت براي مقابله با يكديگر از طريق روشهاي غيرجنگي فعاليت ميكردند. دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: امروز اين راهكارهاي غيرجنگي با استفاده از فناوريهاي پيشرفته ارتباطي مانند فضاي مجازي و... بسيار مؤثرتر از پيش اعمال ميشود.
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: از فرداي پيروزي انقلاب، دشمن راهكار جنگ نرم را به صورت محدود آغاز كرد كه دليل محدود بودن آن نيز گمان باطل آنها به پيروزي جنگ سخت عليه انقلاب اسلامي بود. مخبردزفولي افزود: يكي ديگر از ابعاد مقابله دشمنان انقلاب با ما اعمال تحريمهاي اقتصادي بود كه اين تحريمها نيز از ابتداي انقلاب اسلامي گريبانگير كشور بوده، ولي نظام اسلامي تاكنون توانسته با مقاومت از اين تهديدات عبور كند. دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: اگر جامعه دچار تغيير اعتقاد و رفتار شود ديگر انقلاب اسلامي توانمندي خود را از دست خواهد داد. مشاهده ميكنيم كه نسبت به برخي از رفتارهاي ارزشي كه در سالهاي ابتداي انقلاب اسلامي در جامعه رايج بود، دچار تنزل و پسرفت شدهايم. وي افزود: امروز دستور كار اصلي جنگ نرم دشمن در باورها؛ «اصل هويتزدايي» و در رفتار؛ «اصل بحرانآفريني و ناهنجاري» است. مخبردزفولي گفت: در جنگ نرم؛ جامعه هدف و طيفي كه بايد تحت تأثير پيام قرار گيرد، شناسايي شده و براي هر قشري متناسب با جايگاه آن قشر پيام تعريف و توليد ميشود. دشمن از همه امكانات و نهادها براي القاي پيام خود استفاده ميكند كه يكي از اين امكانات رسانههاي بيشمار موجود است. وی گفت: جنگ نرم مانند جنگ سخت شامل پياده نظام و طراحان ستادي است و ميتوانند در داخل و خارج از كشور مستقر باشند كه نمونه بارز اين موضوع را در فتنه 88 مشاهده كرديم. وي افزود: ناكارآمد جلوه دادن مديريت نظام به منظور قطع ارتباط مديران با جامعه، مرعوب كردن مديران، تغيير در روحيه انقلابي برخي از افراد شاخص، القاي پايان دشمني نظام سلطه و... از راهكارهاي اصلي جنگ نرم است.
منبع : تسنيم
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]