واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مجذوب چهرهها و فضای کار «معمای شاه» شدم
نقش بهبودی و انورسادات را با گریمهای متفاوت در «معمای شاه» ایفا کردم.
تقی سیف جمالی بازیگر مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» در خصوص ویژگیهای نقش خود در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: در مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» نقش بهبودی و انورسادات را ایفا میکنم. در واقع 15-14 سالی که بهبودی همراه رضاشاه بوده و به نوعی معتمد او محسوب میشده به تصویر کشیده شده است و به کاراکتر انورسادات نیز در حد کوتاهی پرداخته شده است.
وی افزود: بعد از خروج رضا شاه از کشور، محمدرضا شاه برای تشکر از خدماتی که بهبودی در حق پدرش داشته است، او را در پست ریاست کاخها قرار میدهد و بهبودی همچنان به کار خود در حکومت پهلوی ادامه میدهد.
جمالی اظهار داشت: از 15 دی سال 91 وارد کار «معمای شاه» شدم. یعنی در مقطعی 14 ماهه در این کار حضور داشتم. فعالیتم در این 14 ماه متناوب نبوده، بلکه به شکل مقطعی در کار حضور یافتهام. در نهایت در بهمن 92 کار من در این مجموعه به اتمام رسید.
وی در مورد همکاری با محمدرضا ورزی اظهار داشت: «معمای شاه» دومین تجربه کاری من با ورزی بود. سعی کردم هر آنچه که در مورد نقش خواسته شده بود را اجرا کنم. به طور کل همکاری با وی خوب بود.
سیف جمالی اظهار داشت: حضور در مجموعه «معمای شاه» با خاطرات شیرینی برایم همراه بود. قرار گرفتن در آن محیط و در کنار شخصیتهای معاصری مانند رضا شاه و پسرش جذاب بود. من سکانسی را بازی نکردم که به شکل انفرادی باشد. بنابراین من مجذوب این چهرهها و فضای کار شدم.
وی در خصوص نقش دوم (انورسادات) توضیحاتی ارائه کرد و گفت: به این نقش در اواخر کار و زمانی که محمد رضا شاه بیمار است، پرداخته شده. این نقش بسیار کوتاه است. در واقع به طور ویژه به این شخصیت پرداخته نشده است.
جمالی بیان کرد: لوکیشنهایی که در آنها حضور داشتم عبارتند از: کاخ سعدآباد و کاخ گلستان.
وی در مورد گریم خود در «معمای شاه» عنوان کرد: نقش «بهبودی» به گریم خاص و سنگینی نیاز نداشت. اما انورسادات به نسبت سنگینتر بود. چرا که جزو آن دسته شخصیتهایی بود که باید به کاراکتر اصلی شبیه میشد و از نظر ظاهری شباهت لازم وجود داشت.
جمالی در پایان تصریح کرد: ضمن تشکر از شما خبرنگاران، قضاوت در مورد کار «معمای شاه» را بر عهده بینندگان آن میگذارم. این مجموعه جزو کارهای تاریخی است که به نوبه خود مثمر ثمر واقع خواهد شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
مؤسس فرهنگستان ایران و رئیس انجمن آثار ملی که بود؟
بازی «نرگس محمدی» در کافه لاله زار + تصاویر
چهارمین سپهبد و پنجاه و هشتمین نخستوزیر ایران که بود؟
عضو فعال کودتای 28 مرداد که بود؟/ چه کسی بعد از مصدق، نخستوزیر شد؟
لقب پسر خوب واشنگتن را به چه کسی دادند؟
رکورددار نخست وزیری/ لقب حضرت اشرف به چه کسی رسید؟
«معمای شاه» به شخصیت مصدق رسید
فرمانده ژاندارمری کل کشور در رژیم پهلوی که بود؟
محرم اسرار نظامی محمدرضا شاه که بود؟
نخستوزیری که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از ایران رفت
۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]