تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804771133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب‌هایی درباره آرنت، فروید و چامسکی منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱




1449653821038_7 (1).jpg

کتاب‌های «هانا آرنت؛ زندگی یک روایت است»، «فروید و سندروم حافظه‌ کاذب» و «چامسکی و جهانی شدن» با نگاه به اندیشه این متفکران منتشر شد. به گزارش خبرنگار کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کتاب‌های «هانا آرنت؛ زندگی یک روایت است» از ژولیا کریستوا با ترجمه محمود مقدس، «فروید و سندروم حافظه‌ کاذب» از فیل مالن و «چامسکی و جهانی شدن» از جرمی فاکس با ترجمه محسن محمودی در انتشارات مهرگان خرد منتشر شده‌اند. * کتاب «هانا آرنت؛ زندگی یک روایت است» نوشته ژولیا کریستوا با ترجمه محمود مقدس، در 100 صفحه، با شمارگان 1000 جلد و قیمت 7000 تومان به بازار عرضه شده است. در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: در این مجموعه درس‌گفتار‌ها به برخی وجوه فلسفی آثار هانا آرنت از جمله استنباط وی از مفاهیمی چون زبان، خویشتن، کالبد فضای سیاسی و زندگی می‌پردازم. هر چند بنا ندارم در این درس‌گفتار دست به شرح و تفسیر مبسوط آثار سیاسی شناخته‌شده و به‌جد مورد بحث قرارگرفته وی مثل خاستگاه‌ توتالیتاریسم، آیشمن در اورشلیم یا بحران جمهوری بزنم اما این آثار را مدام مد نظر دارم و از شما نیز می‌خواهم حین استماع این درس‌گفتارها چنین کنید. در توضیح پشت کتاب نیز نوشته شده است: هانا ارنت زندگی است. "ژولیا کریستوا" نویسنده کتاب، که خود یکی از برجسته‌ترین چهره‌های نقد ادبی به شمار می‌رود، در آثار مهم آرنت به واکاوی دوره‌های فکری او پرداخته و می‌کوشد برخی تناقضات و بدفهمی‌ها در آرا و آثار این نویسنده و فیلسوف تاثیرگذار قرن بیستم را آشکار کند.



** کتاب «فروید و سندرم حفظه‌ کاذب» نوشته فیل مالن با ترجمه محسن محمودی، شماره پنجم از مجموعه مواجهات پست‌مدرن، در 73 صفحه، با شمارگان 1000 جلد و قیمت 7000 تومان منتشر شده است. در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: در سال 1992، بنیاد سندروم حافظه‌ کاذب، سازمانی حمایتی برای افرادی که ادعا می‌کنند به غلط متهم به ارتکاب سوءاستفاده جنسی شده‌اند، کشف سندرم جدیدی را اعلام کرد که خاطراتی از سوءاستفاده جنسی دوران کودکی را شامل می‌شد، خاطراتی که در اثر درمان پزشک ایجاد شده بودند. سندروم حافظه‌ کاذب، پدیده اجتماعی شایعی قلمداد شده که روان‌درمان‌گرهایی که راهی غلط در درمان می‌پیمایند باعث می‌شوند تا بیمار خاطراتی از سوءاستفاده‌ جنسی سرهم کند. در توضیح پشت جلد آمده است: از سال 1992، مناقشه‌ علمی و حقوقی بی‌امانی حول این اتهام پدید آمد که روان‌کاوها گاهی خاطرات غلطی درباره‌ سوءاستفاده جنسی دوران کودکی را در ذهن بیمار می‌پرورانند. برخی فروید را مقصر دانسته و می‌گویند که او از 100 سال پیش بذر «سندروم حافظه‌ کاذب» را پاشیده است. آیا فروید پدر بدی بود که ایده‌های غلط‌اندازی را به جامعه القا کرد که یک قرن بعد هیولایی آفرید؟ یا آیا نابغه‌ای حیرت‌انگیز بود که درک موشکافانه‌اش از ذهن و حافظه زمان او بسیار جلوتر بود؟ فروید که بیشتر به تازیانه‌ نقد گرفته شده و ندرتا به درستی خوانده شده، همچنان با مسائلی در پیوند است که ذهن روانشناسی و جامعه‌ امروز را به خود مشغول داشته است.



*** کتاب «چامسکی و جهانی شدن» نوشته جرمی فاکس با ترجمه محسن محمودی، شماره ششم از مجموعه مواجهات پست‌مدرن، در 76 صفحه، با شمارگان 1000 جلد و قیمت 7000 تومان به بازار عرضه شده است. در مقدمه کتاب آمده است: از چامسکی به عنوان پدر زبان‌شناسی مدرن یاد می‌شود. نظریه معروفش دستور زایشی – گشتاری است که در دهه 60 میلادی انقلابی در زبان‌شناسی معاصر ایجاد کرد. او از تبار واپسین روشن‌فکران فعال در حوزه عمومی است. شاید به جرات بتوان او را تنها نمونه روشنفکران اروپایی (به‌ویژه فرانسوی) در ایالات متحده دانست، از همان دار و دسته‌ای که هر روز بیانیه‌ای امضا می‌کنند، سخنرانی می‌کنند، اعلامیه پخش می‌کنند و به هر بهانه‌ای به سیاست‌های آمریکا می‌تازند. در توضیح پشت جلد کتاب هم آمده است: برخی نوام چامسکی را به عنوان «انیشتین زبان‌شناسی مدرن» ستوده‌اند و نزد برخی دیگر هم به همان اندازه به عنوان روشنفکر و دگراندیش سیاسی سازش‌ناپذیر و منتقد اجتماعی هم شناخته می‌شود. این کتاب به بررسی دیدگاه‌های چامسکی در باب هژمونی اقتصاد جهانی و نظم نوین جهانی می‌پردازد. موضع او چندان با جهت‌گیری‌های رایج در باب جهانی‌شدن جور در نمی‌آید. جرمی فاکس در این کتاب روایتی دست اول و گیرا از نظریه‌های چامسکی ارائه می‌کند. همان‌طور که خودش می‌گوید، در نوشتن این کتاب از چامسکی کمک گرفته و یاری او را همواره کنار خود داشته است. بینش‌های چامسکی در این کتاب می‌تواند پرتوی بر نظریات میانه در باب جهانی شدن بیندازد.



انتهای پیام
کد خبرنگار:







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن